• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Jaka profa najlepsza na rl ???

Jaka profa najlepsza na rl ???

• Palek (Rp)

Votes: 0 0,0%
  • Knight (Ek)

• Druid (Ed)

• Sorcerer (Ms)

• Palek (Rp)

• Knight (Ek)

• Druid (Ed)

• Sorcerer (Ms)

• Palek (Rp)

• Knight (Ek)

• Druid (Ed)

• Sorcerer (Ms)

• Palek (Rp)

• Knight (Ek)

• Druid (Ed)

• Sorcerer (Ms)

• Palek (Rp)

• Knight (Ek)

• Druid (Ed)

• Sorcerer (Ms)

• Palek (Rp)

• Knight (Ek)

Votes: 102 34,8%
  • Druid (Ed)

Votes: 44 15,0%
  • Sorcerer (Ms)

Votes: 42 14,3%
  • a:4:{i:5160;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5160;s:6:"nodeid";s:7:"2442007";s:5:"title";s:10:"Palek (Rp)"

• a:4:{i:5689;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5689;s:6:"nodeid";s:7:"2442007";s:5:"title";s:10:"Palek (Rp)"

• a:4:{i:7578;a:5:{s:12:"polloptionid";i:7578;s:6:"nodeid";s:7:"2442007";s:5:"title";s:10:"Palek (Rp)"

• a:1:{i:9948;a:5:{s:12:"polloptionid";i:9948;s:6:"nodeid";s:7:"2442007";s:5:"title";s:5635:"a:4:{i:56

• a:1:{i:12515;a:5:{s:12:"polloptionid";i:12515;s:6:"nodeid";s:7:"2442007";s:5:"title";s:5635:"a:4:{i:

• a:1:{i:15784;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15784;s:6:"nodeid";s:7:"2442007";s:5:"title";s:7582:"a:1:{i:

• a:1:{i:21979;a:5:{s:12:"polloptionid";i:21979;s:6:"nodeid";s:7:"2442007";s:5:"title";s:9531:"a:1:{i:

Votes: 105 35,8%

• Total voters
    293
Status
Zamknięty.
Odp: Jaka profa najlepsza na rl ???

Dla mnie Knight ale du?o trzeba du?o czasu by urus? w si?e, ale gdy to si? uda to ju? idzie na luzie :D

ja najbardziej lubi? gra? Knightem jest dla mnie najlepsz? postaci?.
masz wy?wiczone skille na 100 i wymiatasz jak nie wiem co kupujesz pacc i jest jazda.
idziesz na demony dropisz jaki? zar?bisty miecz i masz git posta? nie do pokonania.

Moim zdaniem RP, jak umiesz gra? to na prawd? szybko si? nim expi? nie trac?c przy tym potion?w ani many do leczenia na niskim lvl. Skille palladyna te? szybciej lec? od Knighta. Posiada on najbardziej wyr?wnan? balansacj? ?ycia i many. Dodatkowo mo?e uzywa? SD, nie to co knight. I chyba tyle, jeszcze mog? doda? ?e pallem mo?esz u?ywa? najlepsz? amunicj? i w dodatku mo?esz j? kupi?. Knightem ice rapiery musisz zbiera? albo kupowa? od ludzi.
Wi?c? Pall rox:>

eee

nie wiem co macie z tymi knightami, ale gdy mnie atakowa? 66 knight (nie wiem czy ek czy zwyk?y) to na 19 lvl mnie nie m?g? pokona? -.-'
ja lubi? sorcerera
knight trudno atakuje, bo jak kto? Ci ucieka...
palkiem gra?em... g?upio si? gra bo trola atakujesz chyba z 5 minut a sorcem to w pare sekund...

nie mam nic do innych profesji ale moim zdaniem knight jest zbyt s?aby(bo to sam prze?y?em) a sorc wali du?o i od sorc?w pad?em...
co do drut?w... nie wiem... nie gra?em na nowej tibii drutami ale mo?e s? fajne... szczeg?lnie z lodowymi atakami... szkoda tylko, ?e pacca nie mam, nie mia?em i mie? nie b?d? bo exori by si? przyda?o... i wtedy super...

sorc/drut najlepszy(wybra?em sorc bo tak gra?em zawsz?)
inne profesje nudne dla mnie

do 150 lvl knight powyzej sorcerer bierzesz w pizdu manasow lurujesz 5 frostow i walisz ue . Nawet na takim lvl mozna 4 lvl dziennie wbic expiac tylkomi by sie nie chailo siedziec12 h na kompie xdd

@ fire dragon
po twojej wypowiedzi widac ze masz 25sorca expionego w rok pozatym takim 100 knightem walisz czar na zwiekszenie sworda (nie pamietam jak sie nazywal) pierdolniesz z miecza 150~ z exori gran 300 . Wiec wszystko zalezy od pvp danej osoby ten 66 knight albo byl ciota albo nie chcial cie zabijac tylko np. nastraszyc

@Kanush
chcia? zabi?, bo powiedzia?(k?ami?c) ?e zabi?em jego chara, a to on mnie zaatakowa? i chcia? ?ebym da? mu swoje eq...

nie gram na rl Tibii bo tam zbyt wiele noob?w... drutem se ostatnio zagra?em to ju? pierwsza minuta na mainie, jaki? noobek z exori frigo bodaj?e mnie zabi?... gdybym chcia? gra?, gra?bym, ale nie w noob servach... niestety nie znam servera gdzie nie ma takich os?b... chyba ?e non-pvp, ale to nudne...
nie gram d?ugo w rl Tibi? bo tam nie ma nic ciekawego... na 19 lvl zaledwie 1cc to nawet ci kasa nie wystarcza wi?c po co expi? skoro nie masz nawet aola?

@Topic
my?la?em nad zrobieniem palka ale c??... speary kosztuj? a maj?c tylko 10pc, nie mam nawet o czym marzy?... skile mia?em, po wyj?ciu z rooka 16 sword i 16 distance ale zrobi?em druta, bo on jest uniwersalny(ma czary atakuj?ce i czary lecz?ce) wi?c pomy?la?em ?e najlepszy... exura gran mas res, exura sio, exori frigo, exevo frigo hur... wszystko, co potrzeba do expienia... tyle, ?e nie ma warunk?w, bo ju? 36 lvl przychodzi i zabija...

Pozdrowienia, Fire Dragon

Moim zdaniem najlepszy jest palladin. Jak si? go wyskilluje gdzie? do 70 distance to ma takie hity ?e... Osobi?cie to sprawdza?em wi?c polecam :)

Jak dla mnie najlepsze postacie to magiczne. Sork lub drut. Oba maj? swoje plusy. Jeden robi SD'ki a drugi UHY. Nie lubi? gra? knightem albo palem.

na 19 lvl zaledwie 1cc to nawet ci kasa nie wystarcza wi?c po co expi? skoro nie masz nawet aola?

gleba :D

1. aoli juz niema :D
2. co takiego drogiego masz na 19 sorcu? :P p set? ;P

niema warunkow? :D niewazne czy grasz drutem czy palkiem czy moze najtem i tak przyjdzie i cie zabije ;p to normalne ;p

Dla mniee wyskillowany pall jak nie to sorc, ewentualnie drut ale knight odpada wiem ?e du?o hp ma ale te? go traci

Ja szczerze mowiac najbardziej lubie i umiem grac Knightem(EK).

Jest to dla mnie najlepsza profesja na RL.

Ale ma takze duzo minusow jak i plusow, ale nie bede sie rozpisywal i pisal poradnik.

Wedlug mnie najlepsze Profy na Rl:

1.Przede wszystkim Knight(EK):up:
2.Paladin(RP) :huh:
3.Sorcerer(MS):confused:
4.Druid(ED);)

na 19 lvl zaledwie 1cc to nawet ci kasa nie wystarcza wi?c po co expi? skoro nie masz nawet aola?
@Topic
my?la?em nad zrobieniem palka ale c??... speary kosztuj? a maj?c tylko 10pc, nie mam nawet o czym marzy?... skile mia?em, po wyj?ciu z rooka 16 sword i 16 distance ale zrobi?em druta, bo on jest uniwersalny(ma czary atakuj?ce i czary lecz?ce) wi?c pomy?la?em ?e najlepszy... exura gran mas res, exura sio, exori frigo, exevo frigo hur... wszystko, co potrzeba do expienia... tyle, ?e nie ma warunk?w, bo ju? 36 lvl przychodzi i zabija...
Pozdrowienia, Fire Dragon
Ja si? z Kalunem zgodz? You made my day!Za du?o ots?w typu evolution gdzie na 19lvl dostajesz aol ;s Ja bym tam wola? straci? plate armor i legi ni? aol czy blessy ale to twoja decyzja.
@Nie nabija? post?w(g??wnie do pana up)
Mi najlepiej gra si? druidem fakt faktem ,?e pocz?tki s? trudne ale p??niej gra si? zajebi?*ie ;x
Paladyn te? spoko profa mo?e by? u?ywana jako shooter i bloker tu g??wnie ?atwo si? zaczyna.
Sorc zjebana profa przynajmniej dla mnie.Mo?e dlatego ,?e jestem typem gracza kt?ry nie lubi expi? sam a MSa nikt na hunty nie bierze z regu?y.
Knight nudy,nudy,nudy zw?aszcza na ni?szym levelu

Kiedy wy sie ludzie nauczycie, NIE MA NAJLEPSZEJ profy, sa jedynie najodpowiedniejsze dla danego osobnika.
Mnie np. najwygodniej gra sie palladynem.
kkthxbye

Svaren ... szczerze to radze Ci palka, osobi?cie nie wiem co wybierzesz ale m?wie Ci, ?e palek RoX. ;)

Ostatnia edycja:

Dla mnie jak najbardziej royal paladin oraz elder druid. Rp po tym jak w zycie wesz?y assassin stary, no a druid to zawsze by?a moja ulubiona profesja :] leczysz, walisz sd, jeszcze teraz gdy mam 80 na beryli i znowu wojna sie zacze?a :]

Dla mnie najlepsza profa to knight i palek. Knight ma bardzo du?o capa, hp i sporo wali. Palek ma mniej capa, mniej hp, ale za to nadrabia atakiem z dystansu i ilo?ci many. Gracj?? obiema postaciami trzeba by? cierpliwym bo trzeba skilowa?. Ale jak ju? si? wytrenuje porz?dne skile to si? tylko cieszy gr? :)
Sorc, jest spoko, ale byle lag, kick lub nie uwaga (utamo vita) mo?e zako?czy? si? dedem. Wali sporo, ale teraz jest s?abszy od palka (ass stary + exori san/con lub sd).
Druid, ?eby nie siohanie by? by najgorsz? prof? w tibi (wg. mnie). Nie musicie si? ze mn? zgadza?, ale to jest m?j pogl?d i tyle. Nawet jego paralyze i krzaki nie pomagaj?.

Stawiam na Elder Druida profesja praktycznie w?ada ?yciem i ?mierci? potrafi zada? du?o obra?enia przy czym pom?c r?wnie? kompanom utrzyma? si? przy ?yciu.Do tego dochodzi runa paralize kt?rej u?ycie ko?czy si? dla przeciwnika bardzo cz?sto tragicznie :D.

Oczywi?cie m?wie o czasach obecnych poniewaz jakis czas temu postawi? bym jeszcze na Sorcerera.

Ostatnia edycja:

A wi?c tak. Uwa?am, ?e temat w og?le nie potrzebny, poniewa? ka?da profesja ma swoje plusy i minusy, ka?dy ma wi?cej lub mniej cierpliwo?ci,nie ka?dy mo?e wyda? du?o na Tibie wi?c wszystkie profesje s? idealne w miare gustu.
Jesli kto? chce bocic, mie? du?o kasy, ?atwo expi?, posiada? s?abe pvp to zalecane jest gra knightem : )
Je?li kto? ma du?o cierpliwosci do skilowania, lubi chodzic w t? i spowrotem aby uzupelnic si?, nie lubi bitwy w zwarciu to polecam palladina.
Je?li kto? ma bardzo duzo cierpliwosci, lubi waste do 60 lvl, ma dobre pvp a co za tym idzie lubi pvp to tutaj przyda sie druid/sorcerer :)

Takie jest moje zdanie po skr?cie :P

Status
Zamknięty.
Do góry