• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Jaka profa najlepsza na rl ???

Jaka profa najlepsza na rl ???

• Palek (Rp)

Votes: 0 0,0%
  • Knight (Ek)

• Druid (Ed)

• Sorcerer (Ms)

• Palek (Rp)

• Knight (Ek)

• Druid (Ed)

• Sorcerer (Ms)

• Palek (Rp)

• Knight (Ek)

• Druid (Ed)

• Sorcerer (Ms)

• Palek (Rp)

• Knight (Ek)

• Druid (Ed)

• Sorcerer (Ms)

• Palek (Rp)

• Knight (Ek)

• Druid (Ed)

• Sorcerer (Ms)

• Palek (Rp)

• Knight (Ek)

Votes: 102 34,8%
  • Druid (Ed)

Votes: 44 15,0%
  • Sorcerer (Ms)

Votes: 42 14,3%
  • a:4:{i:5160;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5160;s:6:"nodeid";s:7:"2442007";s:5:"title";s:10:"Palek (Rp)"

• a:4:{i:5689;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5689;s:6:"nodeid";s:7:"2442007";s:5:"title";s:10:"Palek (Rp)"

• a:4:{i:7578;a:5:{s:12:"polloptionid";i:7578;s:6:"nodeid";s:7:"2442007";s:5:"title";s:10:"Palek (Rp)"

• a:1:{i:9948;a:5:{s:12:"polloptionid";i:9948;s:6:"nodeid";s:7:"2442007";s:5:"title";s:5635:"a:4:{i:56

• a:1:{i:12515;a:5:{s:12:"polloptionid";i:12515;s:6:"nodeid";s:7:"2442007";s:5:"title";s:5635:"a:4:{i:

• a:1:{i:15784;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15784;s:6:"nodeid";s:7:"2442007";s:5:"title";s:7582:"a:1:{i:

• a:1:{i:21979;a:5:{s:12:"polloptionid";i:21979;s:6:"nodeid";s:7:"2442007";s:5:"title";s:9531:"a:1:{i:

Votes: 105 35,8%

• Total voters
    293
Status
Zamknięty.
Odp: Jaka profa najlepsza na rl ???

Zaznaczy?em Knight (ek) dlaczego? na ?wiatach NoN- PvP Naj?atwiej boci? :-D
Pallek te? dobry , Ale teraz si? nie op?aca gra? magicznymi charami :-)

Nie ma najlepszych prof. Ka?da jest taka sama, ma zalety i wady. A co do tematu to poleci?bym Ci EK. Skillujesz i potem lvl idzie g?adko xD Pozdro.

Ja na pocz?tku gra?em sorcem. Ma du?o czar?w, o ile ma si? pacc ;c
Tak to Knight, szkoda, ?e nie ma Rookstayer ;dd

Knight- najlepszy do zarabiania kasy na tibi
Paladyn-Profesja samowystarczalna sama siebie utrzyma xD
Druid i Sorcerer- profesje dobre na pk a druid dobry partner knight'a i og?lnie trzeb a na druida du?o kasy ?o?y? bo wa?ci

ale ja gram ed i jestem zadowolony mimo ?e nigdy nie mam kasy

dlatego wybieram ?e najlepsz? profesj? jest knight =)

Moim zdaniem najlepszy jest ek a nie jak ms lub ed ze dragon na 2 hity leci pal te? fajny ale drogi dlatego g?osuje na knighta :)

Witam, nazwa tematu by lepiej brzmia?a o tak " Najlepsza profesja na rl tibi "
A wi?c ja my?l? ?e najlepsz? profesj? jest Knight cho? wielkiego poziomu nie osi?g?em tak? profesj? jak i ka?d? inn?. M?j najwi?kszy lvl to 47 bodaj?e my?l?, ?e taka profesja jest najlepsza bo mo?na na wi?kszym poziomie blokowa? r??ne potwory i tym podobne.
Pozdrawiam, Reastor.

Ja wybra?em knighta ale nie dlatego ?e mo?na nim boci? czy co?, to jest profesja kt?r? gdy gram sprawia mi rado??, chocia? najwy?szy m?j lvl to by? pall.

Co do knighta na paccu exori oraz exori gran + mo?liwo?? blokowania najsilniejszych potwor?w oraz zarabianie ton kasy, a do tego nim masz najmniejsze waste na expie chocia? gdy chcesz przywasci? to mo?esz i te? to si? zda?a.

Wiadomo ze rp ;) Najciekawsza i najbardziej ekonomiczna.

Wybra?em sorca, gdy? gram aktualnie 160 i wbrew wszystkim ludziom nie wastuje sie tak cz?sto, a nawet cz?sto wychodzi sie na du?y +

:D

Witam, moim zdaniem najlepiej si? gra EK :up:

Moim zdaniem najlepsz? profesj? na RL jest KNIGHT
Od zawsze na RL gra?em knightem i nie mam wi?kszych zastrzerze?.
Do innych profesji te? nie, jednak?e dla mnie najbardziej komfortowa gra by?a knightem.

Powiedzcie mi ile razy mo?na szlifowa? ten sam temat. Ca?y czas te pytanie si? powtarza -.-' Wystarczy przejrze? dzia? i znajdziesz ogromn? ilo?? temat?w o tej samej tematyce...

#topic
Paladyn jako jedyny mnie wci?gn??... Przyjemny exp, ma?e waste. Jedynym zniech?caj?cym czynnikiem b?dzie koszt amunicji, ale i tak wed?ug mnie ma wi?cej zalet ni? wad.

Ostatnia edycja:

Nic doda? nic uj?? pall najlepszy. Jak mia?em pacca wykupi?em se promocj? i ju? na 21 lvl z skillami 67/43 blokowa?em kumplowi dragon lorda xd

Pall najlepszy pozdrawiam

Sorcerer.... zeby dobrze zaczac gre sokiem trezba miec duzo kasy... na czary rozdzki itp. itd. eq dla sorca jest bardzo drogie ale gdy masz 38+ lvl to wymiatasz sorkiem nawet bez pacc... jest leprza prof od druta iz ma wiecej czarow... i moze robic SD... a drutem nawet jak robisz UH'y to tak i tak nikt nie kupuje bo teraz sa GHP... moja opinia

Dla mnie sorcerer:)
Sam mam 31 sorca na Elera,wolno sie expi ale przyjemnie

Ja bardzo lubi? gra? druidem...nie wiem czemu ale zawsze mi si? fajnie t? profesj? gra?o. Fajnie gra si? te? knightem, bo (ma kumpla druida ,kt?ry wali z r??d?ki) ma du?o ?ycia i capa oraz niez?e hity id? jak ma si? dobre skille

Ja mam tak , ze najbardziej lubie "Kina" , nie wiem czemu ale tak mam. Moim zdaniem wy tak "lubicie" Palka bo szybko ida skille i nawet nie probowaliscie wbic wiekszych skilli najtem...

Ja wam polecam kina ale powiem wam , ze to tez zalezy od tego co kto lubi ;)

Dla mnie najlepsz? prof? na maina jest knopers(knight) bo ma sporo rzycia. :up:

Niestety d?ugo si? skiluje :curse:

Dla mnie najlepszy jest knight. Ma najwi?cej HP. Przecie? ludzie niewybieraliby ich bez powodu. Jest ich najwi?cej.

Ja uwielbiam Druida i palka... No jeszcze ms :) ale jako? daze szacunek do druidow... Zawsze cie kto? we?mie na hydry na 30lvl no i mozesz walic z dobrych run i se je robi?.. wbijasz m lvl i Exori mort :) jestes bossem

Status
Zamknięty.
Do góry