• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Jaka profa najlepsza na rl ???

Jaka profa najlepsza na rl ???

• Palek (Rp)

Votes: 0 0,0%
  • Knight (Ek)

• Druid (Ed)

• Sorcerer (Ms)

• Palek (Rp)

• Knight (Ek)

• Druid (Ed)

• Sorcerer (Ms)

• Palek (Rp)

• Knight (Ek)

• Druid (Ed)

• Sorcerer (Ms)

• Palek (Rp)

• Knight (Ek)

• Druid (Ed)

• Sorcerer (Ms)

• Palek (Rp)

• Knight (Ek)

• Druid (Ed)

• Sorcerer (Ms)

• Palek (Rp)

• Knight (Ek)

Votes: 102 34,8%
  • Druid (Ed)

Votes: 44 15,0%
  • Sorcerer (Ms)

Votes: 42 14,3%
  • a:4:{i:5160;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5160;s:6:"nodeid";s:7:"2442007";s:5:"title";s:10:"Palek (Rp)"

• a:4:{i:5689;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5689;s:6:"nodeid";s:7:"2442007";s:5:"title";s:10:"Palek (Rp)"

• a:4:{i:7578;a:5:{s:12:"polloptionid";i:7578;s:6:"nodeid";s:7:"2442007";s:5:"title";s:10:"Palek (Rp)"

• a:1:{i:9948;a:5:{s:12:"polloptionid";i:9948;s:6:"nodeid";s:7:"2442007";s:5:"title";s:5635:"a:4:{i:56

• a:1:{i:12515;a:5:{s:12:"polloptionid";i:12515;s:6:"nodeid";s:7:"2442007";s:5:"title";s:5635:"a:4:{i:

• a:1:{i:15784;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15784;s:6:"nodeid";s:7:"2442007";s:5:"title";s:7582:"a:1:{i:

• a:1:{i:21979;a:5:{s:12:"polloptionid";i:21979;s:6:"nodeid";s:7:"2442007";s:5:"title";s:9531:"a:1:{i:

Votes: 105 35,8%

• Total voters
    293
Status
Zamknięty.

Svaren

Active User
Liczba reakcji
3
Witam mam pytanie jaka jest wg was najlepsza profesja na rl wiadomo ka?dy gra kim chce lub kim najlepiej potrafi ale ja chce w?a?nie zna? wasze zdanie
prosz? o konkretne odpowiedzi bez g?upich post?w

Pozdrawiam !

Odp: Jaka profa najlepsza na rl ???

Dlamnie najlepsz? profesj? jest
Paladin mo?e trzeba du?o na niego kasy wydawa? na kamyki do skillenia i bolty i inne ale lubi? ni? gra? :D

Palek , skill swoj? drog? ale , gdy ju? go wyskilujesz bardzo szybko i ?atwo si? nim expi. Du?e hity , dobra obrona + sd'ki i par? spell ( na pacc ) . Palek ma du?o plus?w i jest to dobra profesja :).

Pozdrawiam

Jak dla mnie najlepszy jest rycerz, Wy?mienity do bocenia du?o ?ycia :P

Prosz? o g?osowanie na swoj? ulubion? profesj? :p

Z g?ry dzi?ki ;)

Knight wed?ug mnie najlepszy. Nie wiem dlaczego, ale jako? mam do niego sympatie. Przyjemniej si? nim skiluje(chocia? skile id? wolniej) ni? palem, bo nie trzeba lata? po kamyki. Poza tym cz??ciej trafia od pala. Za dobr? profesje uwa?am tak?e druida, ale i tak wol? knighta.

Jak dla mnie kina, kinem po 1 naj naj bocic ;D po 2 jezeli nie masz bot to pall ;D troche na skills kasy wydasz ale potem s? efekty ^; Pozdro.

Ja bardzo lubi? knighta ale wol? gr?c paladynem cho? troch? nim si? skiluj? bo trzeba co jaki? czas zasuwa? po spiry b?d? kamienie ale jak si? ?adnie wyskiluje go to gra jest super ;p

Pozdrawiam

Ja obecnie gram druidem i mi sie bardzo podoba chocia? pall te? nie jest z?y: ]

Pozdro:up:

Powiem Tak , zalezy w jaki spos?b chcesz gra? ;] Czy chcesz bocic , czy chcesz szybko expic , czy aby wbi? wi?kszy lvl kupi? pacc w przypadku MS-a i Ed-a. A wi?c je?eli chcesz boci? to wyskiluj Knighta i jazda, je?eli chcesz gra? dla siebie i szuka? "przyjaci??" RP, a je?eli chcesz napierdala? i najlepiej ?eby? szybko kupi? pacca bo bez paaca nie ma grania MS-em oraz Druidem. ;]

Moim zdaniem najlepszy jest pall.
Doskilujesz idziesz expic :P.:D

Zawsze mnie kr?ci? knight, zawsze si? przy nim upiera?em, cho? w wi?kszo?ci gra?em palkami ; d Najlepiej gra mi si? knightem, ale je?eli mam szans? gra? inn? profesj?, to nie wybrzydzam.

@up
ja mam podobnie lubie pala i kina ale najbardziej lubi? knightem gra?

Paladin~~~~Royal Paladin z dobrymi skillami nawet na 15lvl rozwale gs(giant spidera):D:D

Je wybralem ze EK ;p
Osobiscie lubie nim grac (max 50EK;p)...Kazdy gra ta profesja ktora mu sie podoba...
Najmniej wygodny wg mnie jest Druid...
Ciagle trzeba chodzic po poty(moj mlody gra drutem ;p)
Sorc chyba ma podobnie...A pallem jakos mi nie idzie (max 29lvl)

Ja wole gra? Knightem chocia? Druidem nie pogardz?:
*Dlaczego Knight?? Jak si? go dobrze wyskiluje to dobre hity lec? :D a Druid te? fajny mlvl sie wbije i sie wali w Dragony dobrze :p

Niemam w?tpliwo?ci co do wyboru [oczywiscie RP]

Ja wole palka ;P Gra?em juz sorcem i knajtem ale mi nie przypasowa?y :) ka?dy gram kim chce ale jak dla mnie palek wymiata :up: hehe

Status
Zamknięty.
Do góry