• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.42 Grim OTS [w?asny klient] [full rpg] [jazda konna] [bomberman] [upgrade]

Status
Zamknięty.
Odp: Grim OTS [w?asny klient] [full rpg] [jazda konna] [bomberman] [upgrade]

Ja rowniez zycze powodzenia i obojetnie kiedy serv ruszy na pewno zawitam w 4/5 osob :)

Wreszcie znalaz?em tak wypasionego ots-a. Balon ,Konie ,W?asna mapa.Po prostu szok.

Hmmm, ale konkurencj? RPG zaczyna tworzy? Xevia. Co prawda nie jest tak dopracowana, ale szanse na prawdziwe Role Playing Game ma wi?ksze. Bo kto u licha widzia? balony w ?redniowieczu? Konie s? super. Ale balony? WTF?!

Hmmm, ale konkurencj? RPG zaczyna tworzy? Xevia. Co prawda nie jest tak dopracowana, ale szanse na prawdziwe Role Playing Game ma wi?ksze. Bo kto u licha widzia? balony w ?redniowieczu? Konie s? super. Ale balony? WTF?!

Przypominam, ?e to nie ?redniowiecze tylko rok oko?o 2020 roku
(w fabule 17rok nowego ?wiata). Tam wszystko jest mo?liwe :P

Fakt, tote? ci??ko mi RPG zrobi?. Przecie? ludzie pami?taj? co si? dzia?o, skoro jest rok 17.

rpg Xevi ruszy zapewne szybciej i wog?le ruszy bo nie zapowiada si? ?eby grim wystartowa? w tym roku
og?lnia ta fabu?a grima jaka? taka nie zaciekawa proponowa?bym zmieni? ca?kiem fabu?e bo nic nie pasuje :P

rpg Xevi ruszy zapewne szybciej i wog?le ruszy bo nie zapowiada si? ?eby grim wystartowa? w tym roku
og?lnia ta fabu?a grima jaka? taka nie zaciekawa proponowa?bym zmieni? ca?kiem fabu?e bo nic nie pasuje :P
Jak ci nie pasuje fabu?a to napisz lepsz?, a po drugie nie komentuj startu serwera nie maj?? ?adnej wiedzy na ten temat ;(

@Up S T F U !! G T FO u fcking moron. Przestan lizac dupe i udawac adwokata obslugi OTS.

@Up S T F U !! G T FO u fcking moron. Przestan lizac dupe i udawac adwokata obslugi OTS.

Cholera, po polsku nie umiesz, po angielsku te? nie. Analfabeta pieprzony. Tak, dla ciebie poproszenie kogo?, bycie mi?ym itd. to lizanie dupy?

W twoim pr0 jenzyku:
? A L PE EL Z CIEBIE. NIE M A S Z M?ZGU I ?YCIA PRYWATNEGO DUPKU!

To kiedy w ko?cu serwer startuje? Admin ma w sygnaturze, ?e po 1 sierpnia.. Ale jako? nie widz?.

Nie zaciekawa fabula :O ? A co twoim zdaniem gosciu wtedy jest ciekawe...? Zawsze jest tak ze jednym pewna historia sie podoba a innym nie... Moim zdaniem to bardzo ciekawy pomysl na zrobienie RPG w ,, nowym " czasie a nie ciagle sredniowiecze :d

Jestem beta testerem i musz? wam powiedzie?, ?e warto poczeka?! ;) Wszystko dopracowane, a questy - nie znajdziecie takich nigdzie, trzeba si? pom?czy? d?ugoo, bardzo d?ugoo by jaki? zrobi?. Kilka prostych misji, a potem zagadki, kt?rych szybko nie rozwi??ecie ;D

Czekajcie, a b?dzie wam dane!

Cze?? dzieciaku JP, kt?ry spina dup? na oficjalnym forum Grima. My?lisz, ?e tutaj jeste? nie do poznania?

NIGGA PLEASE!

Szkoda mi ju? troch? tego ots'a.
Dlaczego.?
Poniewa? mia? startowa? na pocz?tku wakacji, potem napisali, ?e nie wiedz? kiedy.
Potem za?, ?e 1 sierpnia. Jest ju? 20 sierpnia i ten ca?y "Grim ots" jeszcze nie wystartowa?.
Na gg/PM wysy?ali liczny spam, a ?e ju? startuje. A to za tydzie? itp.

Og?lnie moim zdaniem ten ots nigdy nie wystartuj?. Chroni? si? tutaj skomplikowanymi kodami kt?re trzeba u?y? w silniku itp. a przecie? 8 miesi?cy na zrobienie takiego czego? to chyba wystarczaj?cy czas, nie ? oO

Jeszcze raz wyra?am swoje zdanie - Ten Ots Nigdy nie Wystartuje :D
Chyba, ?e w 2012 hehe

Cze?? dzieciaku JP, kt?ry spina dup? na oficjalnym forum Grima. My?lisz, ?e tutaj jeste? nie do poznania?
NIGGA PLEASE!

Ty masz chyba jakas wypaczona psychike, skoro twierdzisz ze osoba ktora cytowales to dziecko JP. Mozliwe, ale na jakiej podstawie to stwierdziles? Bo jego post o niczym nie swiadczy. Jakies uprzedzenia masz czy co ?

BTW, "NIGGA PLEASE!" hooooly shit !, albo piszesz tak jak sie czyta, albo tak jak sie poprawnie pisze ;0 Co to za twor gramatyczny to ja nie mam pojecia... Pomijajac fakt po jakiego ch*ja to napisales.

Co jak co ale tu sie zgodze z draxothem... Co to wnioslo do tematu i na jakiej podstawie to stwierdziles :O? Tez nie lubie JP KIDOW ( dres i kozak ) ale to nie byla zadna oznaka ze nim jest ;P

Szkoda mi ju? troch? tego ots'a.
Dlaczego.?
Poniewa? mia? startowa? na pocz?tku wakacji, potem napisali, ?e nie wiedz? kiedy.
Potem za?, ?e 1 sierpnia. Jest ju? 20 sierpnia i ten ca?y "Grim ots" jeszcze nie wystartowa?.
Na gg/PM wysy?ali liczny spam, a ?e ju? startuje. A to za tydzie? itp.
Og?lnie moim zdaniem ten ots nigdy nie wystartuj?. Chroni? si? tutaj skomplikowanymi kodami kt?re trzeba u?y? w silniku itp. a przecie? 8 miesi?cy na zrobienie takiego czego? to chyba wystarczaj?cy czas, nie ? oO
Jeszcze raz wyra?am swoje zdanie - Ten Ots Nigdy nie Wystartuje :D
Chyba, ?e w 2012 hehe

Jedyna wiadomo?? jak? wys?a?em wszystkim na gg to jak zrobili?my filmik i chcia?em si? nim pochwali? :P Wi?c nie pisz bajek. A jak na razie by?a tylko jedna data startu, kt?r? by? 25 czerwca. Potem napisali?my ?e po 1 sierpnia tylko po to, by do tego czasu mie? spok?j. :) Jeszcze musicie poczeka?.

#Edit :D
Przepraszam za pomy?k? :D

Ostatnia edycja:

Grimek co ty masz z tym pierwszym wrzesnia :d Ciagle pierwszy wrzesnia a chodzi o 28 czerwiec?

Jeba? ten server.. ju? mi si? odechcia?o na niego czeka? . : )

Jak by?cie chcieli gra? to by?cie czekali :PP

OTS prezentuje si? znakomicie, wi?kszo?? serwer?w hucznie zapowiadanych pada przed startem OTSa, miejmy nadzieje, ?e ten wytrwa i b?dziemy mogli sobie poje?dzi? konno i polata? balonem ;)

Status
Zamknięty.
Do góry