• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.42 Grim OTS [w?asny klient] [full rpg] [jazda konna] [bomberman] [upgrade]

Status
Zamknięty.
Odp: Grim OTS [w?asny klient] [full rpg] [jazda konna] [bomberman] [upgrade]

ludzie dajcie sobie spok?j przecie? powiedzieli ?e nie wiedz? kiedy start, chocia? gdy nie byli pewni mogli nie podawa? tych 2 dat i nie nabija? mi tu post?w bo od kilku stron te same osoby pisz? " oszusty nikt nie b?dzie gra? " xD

Je?li zajdzie taka potrzeba, to prze?o?ymy.
Nie ?e ja chce was wy?mia? ale mia? ruszy? w Wakacje to niech ruszy ;-) i nie czy zajdzie taka potrzeba je?li my?licie ze nie dacie rady do ko?ca tego tygodnia to lepiej b?dzie jak ruszy w Wakacje 2011 ;)

Server R.I.P grim kaza? przekaza?

ino ?eby wystartowa? gdzie? do 2011 rok pogram a 2012 b?dzie koniec ?wiata

Smutasy... Nabijacze postow... Nooby... Zera... Lowy.... Takich okreslen na was mozna znalezc duzo duzo wiecej... Ale mysle ze te wystarcza... Idzcie sobie podyskutowac o wazysz wyimaginowanych datach na jakis inny dzial czy cos... Ok? Noobki?

Smutasy... Nabijacze postow... Nooby... Zera... Lowy.... Takich okreslen na was mozna znalezc duzo duzo wiecej... Ale mysle ze te wystarcza... Idzcie sobie podyskutowac o wazysz wyimaginowanych datach na jakis inny dzial czy cos... Ok? Noobki?

Coooo?! Ale tylko tutaj mo?emy si? wy?y?! Dlaczemu odbierasz nam t? jedyn? okazj?, bo kumple za tak? pysk?wk? to w ryj nam dadz? i tlye... Cholera, bez serca jeste?.

Btw. te? grasz na askarze. Napisz? do ciebie na ?wiecie/wy?l? list.

Zamknij morde ?mietniku sam tak napisa?e? :*

to co Grim ots nie ruszy w tym roku czy co ???
Tak powstaj? plotki!

"przykro nam lecz do nast?pnych wakacji sie nie wyrobimy by? mo?e w wakacje za 2 lata uda nam si? ruszy?"
Tacy ludzie powinni si? nie wypowiada? bez sensu.

Zamknij morde ?mietniku sam tak napisa?e? :*
A tego dzieciaka nie da si? nawet skomentowa? bo nie wiadomo jaki? okre?le? u?y? ?eby zrozumia?.
Z nicku szef16 mo?na wnioskowa? ?e ma 16 lat, chocia? te teksty ?wiadcz? o tym ?e za wcze?nie dosta? komputer na urodziny.

A tak poza tym wakacje si? ko?cz? by?y zajebiste i trzeba z nich korzysta? do ko?ca a nie siedzie? przed kompem i czeka? na wiadomo?? od ch?opak?w z Grima ;)
Pozdrawiam i ?ycz? udanych 15 dni(oko?o) wakacji ;)

Ostatnia edycja:

no szkoda ?e nie ruszy raczej cho? mam nadzieje ?e b?dzie i kurwa [USER]Tricky1118[/USER] przypomniales mi ?e si? wakacje ko?cz?

tricky lepiej na dobra wodke albo browara co nie ^^

Tak powstaj? plotki!
A tego dzieciaka nie da si? nawet skomentowa? bo nie wiadomo jaki? okre?le? u?y? ?eby zrozumia?.
Z nicku szef16 mo?na wnioskowa? ?e ma 16 lat, chocia? te teksty ?wiadcz? o tym ?e za wcze?nie dosta? komputer na urodziny.
A tak poza tym wakacje si? ko?cz? by?y zajebiste i trzeba z nich korzysta? do ko?ca a nie siedzie? przed kompem i czeka? na wiadomo?? od ch?opak?w z Grima ;)

Nie probuj udawac filozofa, bo Ci nie wychodzi. Ale z Ciebie zajebisty matematyk. Chyba sam Pitagoras Cie uczyl. To oczywiscie byl sarkazm, postanowilem Ci to uswiadomic, poniewaz logicznego myslenia rowniez nikt Cie nie nauczyl. Szef16 Konto zalozone w 2009 roku - nawet gdyby mial 16 lat zakladajac konto, to obecnie ma lat 17, chyba ze czasowstrzymywaczem i nie starzeje sie o.0 Przejdzmy dalej.... 15 dni wakacji ;> Kto ma 15 dni ten ma, co nie Nergson ? ^^

Btw, ten OTS wystartuje za 23 lata, 7 miesiecy, 19 dni, 8 godzin i 52 minuty. Nie czekajcie! Rozmnazajcie sie, korzystajcie z zycia! Byc moze wasze dzieci zagraja na grimie ^^

Ostatnia edycja:

W?a?nie grimy, proponuje skoczyc do burdelu i syna sp?odzi? jakiej? latawicy ?eby mia? kto kontynuowa? tworzenie projektu

A ja ci proponuje wziac dupe w troki i wypierdalac stad >.<

Co? dla os?b kt?re jeszcze w nas wierz?:

Komentujcie ;*

Wierze w was ale zmie? ten podpis "Po 1 sierpnia rusza grim ots" lub zmie? z 2010 na 2011 bo mnie to do sza?u doprowadza XD

Obrazek ?adny, fajne chmury :P

Rzeczywiscie chmury bardzo ciekawe... A to jest NPC czy monster jakis?

Jakby nie by?o to anio? zosta? stworzony przez Krissova (nie wiem jak si? to pisze), w sumie mo?na by oskar?y? was o plagiat, ale to nie moja sprawa.
OTS jak to OTS, ruszy -> zejdzie si? masa kibic?w -> pograj? sobie dzie?, tydzie?, miesi?c, rok -> serwer pada. Ale mniejsza.
Do czego zmierzam, ju? t?umacz? - ludzie graj? na OTSach, kt?re mog? co? dla nich zaoferowa?, Grim taki jest, ale ludzie szybko si? zniech?c? z prostej przyczyny (mowa tu o 70% neo dzieci) nowa mapa i niski exp rate co sprowadza si? do nudnego expienia na naszych pospolitych rotach czy trollach co do ciekawych zaj?? nie nale?y, druga kwestia to szukanie odpowiednich NPCt?w. Brak jakich? oznakowa? sprowadzi do tego, ?e gracz po prostu stanie na ?rodku rynku miasta i... w?a?nie, co dalej? Nic nie zrobi. Bo nie wie co i gdzie robi?.

Mimo wszystko jako i? jestem fanem prawdziwych serwer?w RPG to ?ycz? wam dalszych sukces?w w tworzeniu tego kultowego OTSa.

<sarkazm>Tutaj Zdzich Siemacho, mamy kolejn? rewolucj? w ?wiecie OT, EK powstaje by znowu zawie?? graczy swoim post?powaniem i wspania?o?ci? serwera.</sarkazm>

Tak powstaj? plotki!

Szczym ryj i nie li? juz dupsa kurwa nie dojebie pierdolony oO, jak mnie wkurwiaj? takie niedojebane lizodupy, na co ty liczysz ?e grimek da ci tutora czy pog?aszcze cie po g??wce??

Status
Zamknięty.
Do góry