• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.42 Grim OTS [w?asny klient] [full rpg] [jazda konna] [bomberman] [upgrade]

Status
Zamknięty.
Odp: Grim OTS [w?asny klient] [full rpg] [jazda konna] [bomberman] [upgrade]

Ja wnioskuje ?e to ty masz 14 lat, u mnie 18 stka ju? stukne?a, pisze co my?le a w twoje zdanie mam wyje*ane
No to wnioskuj wszytkich kt??y pisz? o swoim wieku(wr?cz si? chwal?) uwa?am za dzieciak?w nie obra?aj?c si? to ty wystawiasz swoj? jak?e ciekaw? opini? kt?r? ka?dy ma w powa?aniu tak wi?c nie popisa?e? si? i nie oczekuj? od ciebie odpowiedzi...

Ja wnioskuje ?e to ty masz 14 lat, u mnie 18 stka ju? stukne?a, pisze co my?le a w twoje zdanie mam wyje*ane

Wiek w g?owie to nie to samo, co wiek w papierach. Mo?esz mie? i 40, a umys? dzieciaka. Ty masz 18 a piszesz jak gimnazjalista.

Uwa?asz, ?e si? opierdalamy? Zarywam nocki, ?eby ten serwer sko?czy?, aktualnie od dw?ch dni nie spa?em i jestem jak wrak, co noc chodz? spa? po 4h (?rednio od 5 do 9 rano), ?eby p??niej wsta? i dalej ko?czy? ten serwer i jak najszybciej go odpali?.

No, ale co to kogo obchodzi, ?e zapierdalamy za dziesi?ciu, dla was si? liczy tylko to, ?e pierdoln?li?my jaki? termin i niefortunnie wysz?o, ?e jest wi?cej roboty, ni? przewidywali?my.

By?cie chocia? docenili t? robot?, ?e robimy to dla was, ?e nie mamy zamiaru zrobi? OTSa - komerchy, tylko fajny serwer, ale do tego trzeba si? przy?o?y?. By?cie chocia? pomogli w niekt?rych sprawach na forum, a nie pierdolicie, ?e OTS jeszcze nie wystartowa?.

Jestem ciekaw, ile ciekawych serwer?w w przesz?o?ci upad?o przez takich kretyn?w, kt?rzy zamiast motywowa? do roboty, pisali, ?e to i tak upadnie.

#d??
W?a?nie mi udowodni?e?, ?e tw?j wiek nie przekracza 13 roku ?ycia. Nie mam zamiaru wchodzi? w dyskusj? z tob?, bo ewidentnie szukasz zaczepki.

Ostatnia edycja:

o jejku ale? wzruszaj?ca wypowiedz chyba sie rozp?acze ;( ;( ;(

Jestem ciekaw, ile ciekawych serwer?w w przesz?o?ci upad?o przez takich kretyn?w, kt?rzy zamiast motywowa? do roboty, pisali, ?e to i tak upadnie.

To to ju? musieli byc sko?czeni idioci ?eby nie doko?czy? servera przez ludzi kt?rzy im wytykali jakie? sprawy albo im ubli?ali

Mo?e te? jeste?cie takimi g?wnami i dojdziecie do wniosku ?e dzieci wam naubli?a?y i nie doceniaj? waszego "cennego czasu", w takim razie pop?aczcie sie i nie ko?czcie OTS'a ^^

Ostatnia edycja:

Grimek juz powinnien by? start co znowu termin? je?li dzisiaj niedasz linka to oznacza ?e nie wystartuje ten serv.

Niech startuje nawet za miesiac bedzie nawet lepiej im pozniej to jebanym neo kidom mozg nie wytrzyma napiecia:ops:, napalily sie chlopaki na date 1 to teraz niemoga wytrzymac,szkoda ze tak pozno wystartuje ale przynajmniej bedzie wszystko dopracowane:D

He, he. Im bli?ej startu, tym bardziej pan?w uwiera duma, bo to oni g?wno zrobili. M?wi?, ?e team nie ogarnia serwera, a sami nawet nie wiedz? jak ogarn?? siebie. Maj? "wyjebane na zdanie innych", ale "pisz? co my?l?" (Czyli notabene, powinny by? puste posty - dop. autor). A prawda jest taka, ?e was to boli i nie potraficie tego roz?adowa?.

A co do pana "18" lat, to wida? kole?, ?e tyle nie masz i k?amiesz. ?a?osny jeste?.

I teraz jeden pan nie mo?e plu? na mnie bo "ma wyjebane na moje zdanie". Sam sobie w stop? strzeli?e?...

A, Grimek92, tradycyjnie, olej ich. Nie chc?, ?eby ich pieprzenie zniszczy?o wasz? radoch? z tego, co robicie i co z tego b?dziecie mieli. Pozdrawiam.

O to wlasnie chodzi... Niech ten server wystartuje i za rok... Przynajmniej ,,wierni" gracze beda grali a nie takie pacany jak offtoperzy stad... Co wam to kurwa daje idioci ze psujecie radosc innym dodatkowo nie wnoszac nic do tematu...? Dla mnie jestescie zera i proponuje zajac sie czyms innym a nie tylko ta jebana gra :| Wy jestescie doskonalym przykladem poprawnosci hasla : ,, tibia to zlo " . Naprawde zal mi ze musza czytac te wasze pojebane posty... Nie podoba sie cos to na CHUJ tu wchodzisz nieuku? Lepiej poswiec czas na edukacje ( bo wielu z was brakuje podstawowej wiedzy na jaki kurwa kolwiek temat ) . Mowiac krotko CHUJ mnie strzela jak to czytam...
Dziekuje... Bez powazania Marvolo :|

A nawet dobrze ze teraz nie wystartowal bo dzieci by grali nocki..A tak to odpali np: w wrzesniu czy tam pozniej...a bedzie szkola to dzieci zamiast do szkoly bed? grac w tibie i wtedy oblej?. :D:D:D
Pozdrawiam i zycze spokojnej milej pracy przy OT :]

Polowa z nich w roku szkolnym nie moze grac <hahaha> :D

Zgroza mnie ogarnia, gdy widz? jacy ludzie b?d? grali na takim dobrym otsie. Oby by?o ich jak najmniej.

Zobaczycie ?e wszyscy ci kt?rzy pisz? tutaj "Ots nie wystartuje", "jeste?cie g?wnami", "nie umiecie si? ogarn??" i tym podobne nawet nie wejd? na ots'a pisz? tutaj po pierwsze ?eby nabi? sobie posty, a po drugie ?eby si? wym?drza? czego to oni niby nie wiedz? i z mojego punktu widzenia na Grimie nie b?dzie gra?o za du?o tych dzieciak?w co opisa?em wy?ej bo nie ka?dy poradzi sobie z takim Rpg nie znajd? ?adnych poradnik?w jak wbi? lvl i tym podobne.
Tak wi?c my?l? ?e na serwerze b?dzie pewnie panowa? jaka? kultura w przeciwie?stwie do tego tematu kt?ry non stop nawiedzaj? jakie? dzieciaki!
Aha i mo?ecie wej?? na
Osobi?cie si? tam nie udzielam ale czytam wszystkie newsy i s? tam powa?niejsi ludzie ni? tutaj.
(Aha ten posty nie dotyczy wszystkich ludzi kt?rzy udzielaj? si? w tym temacie)

Mam pytanie. Dlaczego po zarejestrowaniu si? na oficjalnym forum otsa, nie dociera email aktywacyjny? Zarejestrowa?em si? ju? dwa razy, ale na ?adne konto go nie przys?ano.

Ludzie ?al mi was co wy macie do nich pracuj? jak mog? tworz? ten ots dla was Zastan?wcie si? co piszecie za?o?? si? ze wszyscy teraz m?wi? ze ots nie wypali , ze jest do dupy , ze ekipa tego serva jest do bani na niego wejd? i b?d? grali pomy?lcie zanim co? napiszecie sko?cz? tego ots to b?dziemy grali ale to nie jest tak ze te kody si? same napisz? , mapa si? sama zrobi do wszystkiego trzeba powoli dochodzi?.

Pozdro Qasolowyy

Kurde, mam nadziej?, ?e nie wbij?. Ale z drugiej strony, to jest serwer prywatny. Zaczn? idiocie? na serwerze, to dostan? bana pernamentnego na IP i po k?opocie.

Mam pytanie. Dlaczego po zarejestrowaniu si? na oficjalnym forum otsa, nie dociera email aktywacyjny? Zarejestrowa?em si? ju? dwa razy, ale na ?adne konto go nie przys?ano.
Nie wiem gdzie masz za?o?onego maila ale za??? np. Gmaila tam wiadomo?ci dochodz? w przeci?gu 10sec.

Mam taka ma?? propozycje do administracji GRIM OTS-a mo?e prze?o?ycie start na przysz?e Wakacje.

"przykro nam lecz do nast?pnych wakacji sie nie wyrobimy by? mo?e w wakacje za 2 lata uda nam si? ruszy?"

Znaj?c was to pewnie i prze?o?ycie na nast?pny rok.......

Status
Zamknięty.
Do góry