• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.42 Grim OTS [w?asny klient] [full rpg] [jazda konna] [bomberman] [upgrade]

Status
Zamknięty.
Odp: Grim OTS [w?asny klient] [full rpg] [jazda konna] [bomberman] [upgrade]

Hm. Zdefiniuj mi ca?ymi dniami kochasiu. Te? nie studiuj? ale jako takie poj?cie mam. Za to pieprzenie bez sensu i konsensu o psychologi, gdy si? nic o niej nie wie... C??, sam oce?.

@topic
Ale wy niewy?yci jeste?cie. Spinacie si?. A ja dalej mam wyjebusia na to xD

@Up : Wasze zachowanie mozna opisac latwo "Uderz w stul a nozyce sie odezwa"

Topic:
Ludzie przestanice pytac, czy wy wiecie co to za presja? Oni robia server od 2 lat tylko po to zeby odmienic nedzna sytuacje open tibi ktora porasta komercha. Wlozyli oni w to tyle pracy i czasu, dajcie im dopracowac server w spokoju bo te wasze komenty wcane im nie pomagaja tylko pogarszaja sprawe. Dalej, ja wieze w was ze dacie rade, CZEKAM NA START chocby i mial byc za rok bo jest bardziej warte niz granie 100 raz na super przerobionej rl mapie czy evo.

Grimek tam na tej prezentacji gdy mastercz?lki przychodzi do nietga to ta pisze aprawi? a nie naprawi? ;p

jak kto? ju? to pisa? to sorry za powt?rzenie ale nie jestem w temacie l;

W pewnej prezentacji spotkalem sie z nazwa Perfekcyjny OTS... Czy to nadal chodzi o Grima :d?
A co do tej prezentacji to moim zdaniem pokazanie broni 70 atk bylo bledem :)

W pewnej prezentacji spotkalem sie z nazwa Perfekcyjny OTS... Czy to nadal chodzi o Grima :d?
A co do tej prezentacji to moim zdaniem pokazanie broni 70 atk bylo bledem :)

Sam Blady m?wi?, ?e tylko tak for fun wystawi?, za cen? kt?rej nikt na serwie nie ma i mie? raczej nie b?dzie. W cytacie niedok?adnym, aczkolwiek zbli?onym to ujm?.

Sam Blady m?wi?, ?e tylko tak for fun wystawi?, za cen? kt?rej nikt na serwie nie ma i mie? raczej nie b?dzie. W cytacie niedok?adnym, aczkolwiek zbli?onym to ujm?.

Jednak widzisz ile tu jest oslow co nie umieja przeczytac 3 postow w tyl a co dopiero kilku stron? Moim zdaniem to odstrasza ludzi ktorzy ogladaja prezentacje bez czytania odpowiedzi :P Gdybym nie wiedzial ze bedzie tak jak napisales to od razu bym pomyslal ze to jakis donator axe czy inne gowno :) A to na RPG otsie raczej nie powinno miec miejsca nie prawdasz?

Jak patrzy?em na strone to ots nie wypali? ;/. Bardzo wielka szkoda bo z przyjemno?ci? zagra? bym na tym wspania?ym ots'ie a co do skrypt?w s? wy?mienite pomys?y

Jak patrzy?em na strone to ots nie wypali? ;/. Bardzo wielka szkoda bo z przyjemno?ci? zagra? bym na tym wspania?ym ots'ie a co do skrypt?w s? wy?mienite pomys?y

Co ty pierdolisz...!?
OTS ma sie dobrze... Wlasnie so beta testy i lada moment powinien ruszyc... Wiec nie wiem skad wziales to stwierdzenie... Wlasnie siedze rowniez na grimots.pl i nie znalazlem takowej informacji... :|

Ostatnia edycja:

Na jak? stron?? :D
Jeszcze nie ruszy? xD

Jednak widzisz ile tu jest oslow co nie umieja przeczytac 3 postow w tyl a co dopiero kilku stron? Moim zdaniem to odstrasza ludzi ktorzy ogladaja prezentacje bez czytania odpowiedzi :P Gdybym nie wiedzial ze bedzie tak jak napisales to od razu bym pomyslal ze to jakis donator axe czy inne gowno :) A to na RPG otsie raczej nie powinno miec miejsca nie prawdasz?

Ano, prawda?. Chocia? troch? to jak w fantasy ?wiecie, top?r p??-legenda. Blady m?wi? to dawno i nawet nie wiem czy tu, to tak tylko informuj?. Swoj? drog?, czytanie aktualnie Sapkowskiego pot?guje m?j poci?g na RPG. A ty, czego oczekujesz od tej gry? Serio.

Prowokacja. Cholera powi?ksz? opis.

@Charin
Ja tylko licze na to ze wroci mi chec do gry :D Ze bedzie taka zabawa jak na poczatku na rl tibi :d Gdy jak dobre pare lat temu zaczynalem albo jak w pewnym update doszla wedka to wrzucilem ja do wody probujac lowic ryby xD Licze na to ze wroca czasy kiedy expienie to przyjemnosc ^^ A tak na marginesie to mam chec rowniez na zrobienie porzadnego PK (gdy exp sie znudzi ) :)

@grimek

Jak bedzie z systemem reputacji (czy honoru) Bedzie sie wybieralo na poczatku na jaki dazysz? Na przyklad czy na morderce czy na bohatera czy cos w tym stylu :P?

Ostatnia edycja:

@Charin
Ja tylko licze na to ze wroci mi chec do gry :D Ze bedzie taka zabawa jak na poczatku na rl tibi :d Gdy jak dobre pare lat temu zaczynalem albo jak w pewnym update doszla wedka to wrzucilem ja do wody probujac lowic ryby xD Licze na to ze wroca czasy kiedy expienie to przyjemnosc ^^ A tak na marginesie to mam chec rowniez na zrobienie porzadnego PK (gdy exp sie znudzi ) :)
@grimek
Jak bedzie z systemem reputacji (czy honoru) Bedzie sie wybieralo na poczatku na jaki dazysz? Na przyklad czy na morderce czy na bohatera czy cos w tym stylu :P?

Narazie honoru nie b?dzie.

Kiedy serwer wystartuje? Wsz?dzie og?oszenia, ?e po 1 sierpnia start, a serwera co? nie wida?. :p

@Charin

Ta, ja te? niby wcielam si? w maga, bo ino to fajne zaj?cie i klimatyczne. No i jak przywali z Runy Nag?ej ?mierci, to "kole? ma przywalone"

Narazie honoru nie b?dzie.

Bez honorowa walka! Napierdalamy czym popadnie i kogo popadnie! Zza w?gla! AAARGHHHHHHHH!

Hm. Zdefiniuj mi ca?ymi dniami kochasiu. Te? nie studiuj? ale jako takie poj?cie mam. Za to pieprzenie bez sensu i konsensu o psychologi, gdy si? nic o niej nie wie... C??, sam oce?.
@topic
Ale wy niewy?yci jeste?cie. Spinacie si?. A ja dalej mam wyjebusia na to xD

Masz wyjebusia? To si? zamknij i nie komentuj. Ka?dy kurwa udaje w tym temacie kozaka, nawymy?la z chorych z marze?, realista mu odpowie to pokazuje, ?e on tu panem i m?wi, ?e to gdzie?. Co mnie obchodzi w temacie o Grim OTS jaki? kurwa domek w Szkocji? (offtop, przez ca?y rok deszcz i w ko?cu sta?by? si? takim samym dziwakiem jak mieszka?cy tej posranej wyspy, bladzi z piegami i bardziej zarozumiali ni? Francuzi).

"Swoj? drog?, czytanie aktualnie Sapkowskiego pot?guje m?j poci?g na RPG"
To id? graj w Witchera i daj spok?j Tibii. Ludzie dalej s? zbyt ma?o kreatywni, ?eby robi? RPG.

@Down
ssij? ; d
Sk?d wiesz, ?e raz na tydzie?.

Ostatnia edycja:

Masz wyjebusia? To si? zamknij i nie komentuj. Ka?dy kurwa udaje w tym temacie kozaka, nawymy?la z chorych z marze?, realista mu odpowie to pokazuje, ?e on tu panem i m?wi, ?e to gdzie?. Co mnie obchodzi w temacie o Grim OTS jaki? kurwa domek w Szkocji? (offtop, przez ca?y rok deszcz i w ko?cu sta?by? si? takim samym dziwakiem jak mieszka?cy tej posranej wyspy, bladzi z piegami i bardziej zarozumiali ni? Francuzi).
"Swoj? drog?, czytanie aktualnie Sapkowskiego pot?guje m?j poci?g na RPG"
To id? graj w Witchera i daj spok?j Tibii. Ludzie dalej s? zbyt ma?o kreatywni, ?eby robi? RPG.

A kogo to obchodzi czy tobie sie jego gadanie podoba czy nie...? Wbijasz tu raz na tydzien po czym napierdalasz same offtopy...Wiec lepiej to ty sie zastanow nad swoim pociesznym zachowaniem :)

@Down
ssij? ; d

Po tym tek?cie nie trzeba nawet nic m?wi?. Chocia? powiem ci kolego, ?e temat ju? by? sko?czony, wi?c wy?aduj swoje ?ale gdzie indziej.

Edit. A dzisiaj jest ju? 14. Czyli wierz?c wam stracili?cie... 154 z??

Ostatnia edycja:

Ju? si? nie moge doczeka? jak kto? wam podjebie mapk? i po?ci w obieg na tibia.net.pl ; ] lub innych stronach ;]

Je?eli serwer wystartuje to niestety i tak upadnie bo sie nie utrzyma Pow?d? Brak ch?tnych na rpg ;] / Terania/Eternal/Cotm'a/Norah wszystko upad?o bo nie by?o graczy wi?c dziwi? si? ze w?azicie po raz kolejny w to bagno ;]
Ale mo?e wam si? uda

Pozdrawiam Kregox

Je?eli serwer wystartuje to niestety i tak upadnie bo sie nie utrzyma Pow?d? Brak ch?tnych na rpg ;] / Terania/Eternal/Cotm'a/Norah wszystko upad?o bo nie by?o graczy wi?c dziwi? si? ze w?azicie po raz kolejny w to bagno ;]
Ale mo?e wam si? uda
Pozdrawiam Kregox

Nie wiem jak inne, ale Eternal mia? du?o u?ytkownik?w, tylko cytuj?c "najbardziej pojebany team w historii". Po prostu by?o par? ?mij, kt?re to rozwali?y.

To pierwszy argument, kt?ry jest nieprawd?. Drugi, to brak ch?tnych na RPG.

Wi?c ca?y post podchodzi pod kategori? "Pieprzenie bez sensu".

I b?d? tutaj gryz? ka?dego pieprz?cego bez sensu, bo to m?j projekt roku (tzn. na mojej li?cie-nie, ?e ja go stworzy?em).

Status
Zamknięty.
Do góry