Wszystko b?dziesz mia? na stronce.widz? ze Serwer zrobiony na 150%Jedynym minusem otsa b?dzie to ze nie wiadomo gdzie co jest ..: P a tak to super ^^
Witam,
OTS jest bardzo Extra
Mam Par? pyta? takich jak...:
1.B?dzie mo?na u?ywa? czar?w na Koniu,Bi? z niego,Szybciej si? porusza? i b?dzie trzeba go karmi? czy co? takiego ?
2.A z Balonem to jak b?dzie?
3. Jaki B?dzie EXP-exp stages ?
Pozdrawiam,
Isobar
Mo?e
Fishing - Handel (wi?cej kasy z potwora)
Chodzi o to ?e te ryby mo?na sprzeda? dlatego handel;]
@Topic
Jak zacz??em gra? w tibie (7.6) to na obrazku by? ko? i bardzo chcia?em ?eby w tibi by?y konie a tu nag?e BOOOM i s?;] Na rl tibi te? powinny.
Podpowiem Ci, ?e ostatnio zosta?o zadane pytanie Cipsoftowi w tej sprawie i b?dziemy czekali na odpowied? w majowym artykule [Arts]
@Edit
Skoro one s? jako outfit to nic nie daj??
To m?g? by by? item kt?ry daje szybko?? i dodaje outfit konia, np co? jak bohy tylko speed +40 np;]
buty kt?re jak za?o?ysz masz outfit z koniem.
Skoro one s? jako outfit to nic nie daj??
To m?g? by by? item kt?ry daje szybko?? i dodaje outfit konia, np co? jak bohy tylko speed +40 np;]
buty kt?re jak za?o?ysz masz outfit z koniem.
Podobaj? mi si? te grafiki, ale mam nadziej? ?e nie zrobicie takiej g?upoty jak EK, gdzie swoje grafiki nie zabezpieczycie.B?dziecie musieli w tym celu stworzy?, jeden plik gdzie b?d? ukryte grafiki.
@weronia:
Radeq ma 20 lata oile si? niemyle a ten 2 (nieznam nicku) 16,
ty Hmmm 5-10 no mo?e 11 <transwestyta + kozak
topic:
No ladnieZagram na 100% i czekam na kolejne zlecenia
![]()
niemoge sie doczekac
Kretyn ^^I ju? mo?esz p?aka? jak wychodzi nowy ots (czyli moj)i lepszy od twojego.
Ch?opie zostaniesz sko?czony i wogule te bomby to doklei?e? i namalowa?e? w paincie(nie pamietasz mowi?e? mi)hahaha teraz ja odgrywam sie na tobie...
Bedziesz nikim z tym swoim ots pog?dz sie z tym......:>
S?aby ten ots ja mam lepszy.
I mam outfity koni i aut prawdziwych np.honde,?uka,malucha i BMW.
Nowe i pot??ne itemki itp.
Ja ots oceniam na 4/10 dlatego bo jeste? samolubny bo nie dajesz skryptow
Kto chce niech pisze na moje gg i dostanie te outfity aut i koni a nie b?dzie zazdro?cil temu bachorowi ile ty masz lat,bo my ?yjemy w kraju wolnym i co ci sie stanie ?e podasz im skrypta na konia i outfita ?B?dziesz becza? ?e zamoczysz sobie pieluch??
Poprostu nie umiesz sie dzieli? i pomaga? i zazrdo?c mi bo ja jestem lepszy od ciebie. Moje gg 2035849 pisa? i dam wam wszystko.![]()
S?aby ten ots ja mam lepszy.
Kto chce niech pisze na moje gg i dostanie te outfity aut i koni a nie b?dzie zazdro?cil temu bachorowi ile ty masz lat,bo my ?yjemy w kraju wolnym i co ci sie stanie ?e podasz im skrypta na konia i outfita ?B?dziesz becza? ?e zamoczysz sobie pieluch??
Poprostu nie umiesz sie dzieli? i pomaga? i zazrdo?c mi bo ja jestem lepszy od ciebie. Moje gg 2035849 pisa? i dam wam wszystko.
Niepowiem ale niez?y ten ots ,ale mam lepszy.
Poprostu nie umiesz sie dzieli? i pomaga? i zazrdo?c mi bo ja jestem lepszy od ciebie. Moje gg 2035849 pisa? i dam wam wszystko.
I ju? mo?esz p?aka? jak wychodzi nowy ots (czyli moj)i lepszy od twojego.
Ch?opie zostaniesz sko?czony i wogule te bomby to doklei?e? i namalowa?e? w paincie(nie pamietasz mowi?e? mi)hahaha teraz ja odgrywam sie na tobie...
Bedziesz nikim z tym swoim ots pog?dz sie z tym......:>
No to teraz widz?, ?e to zwyk?a prowokacja ze strony jakiego? neo g?wniarza. Nie mam zamiaru zni?a? si? do twojego poziomu, bo musia?bym zrobi? co? wi?cej, ni? po?o?y? si? na pod?odze, a wiem, ?e w?a?nie oczekujesz flame wara.Korwa mam 18 lat ,jebcotibijszycy
Jako? mi mowi?e? ?? masz 13 lat dzieciaku.
M?j ots wyjdzie za miesiac i 3 tygodnie.
Korwa sam zobaczysz buahahaha