• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Freeq's Project v2 [TFS 0.3.6]

Status
Zamknięty.
Odp: Freeq's Project v2 [TFS 0.3.6]

Pytanie czemu inq questy nie dzialaja?

jakie kody do GM ?? pisa? Na NR gg 11118167;(
[USER][/USER] Pisa? Pisa? Pisa?
ludzie wyslijcie mi cofing.lua z tego otsa na gg na nr 11118167 plx bo nie wiem jak napisa? na cofingu.lua zeby ots dziala? POM?ZCIE!!!
Notka moderatorska:
Sklejam ten niepotrzebny Spam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jakie tu sa passy na goda???
jakie tu sa pssy do goda??
jakie tu sa passy do goda??*
Notka moderatorska:
Sklejam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Je?eli chcecie zeby nie bylo goda po wylogowaniu na odpowiednim sqm to usuncie plik drzwi.lua z movents ;-)

Nie testowa?em ale z Ss wygl?da bardzo dobrze. Ocena 8.5/10

Da kto? baze danych do tego otsa ?

Dobry silnik mi na kompie ladnie smiga.

proze o zrobienie silniku bo niechce sie wlaczac konsola jak wlaczam wyskakuje blad i odrazu zamyka silnik
prubowalem dac sqlite ale bez zmian

Czemu aol nie dziala tam?

Silnik jest Ok.

Ale za Duzo Bug?w! :/

Mo?e mi kto? powiedzie? czemu jak w??czam serwer to wyskakuje mi b??d typu "Blabla.exe przesta? dzia?a?"?! (Btw mam viste jaka? przeszkoda?)

Mam problem.
Zrobi?em baz? danych ale mam problem z po??czeniem si? na otsa.
Odpalam silnik, p??niej odpalam tibia i multi ip changera. Loguje mi si?, pokazuje char list i gdy chce wej?? na jaka? posta? to game server is offline. Pomo?e kto??

mam ma?y problem z silniczkiem ;] odpalam konsole i po jakim? czasie wyskakuje mi b?ad pisze mi co? takiego Couldn't establishe connection to SQL database ;/ prosze o pomoc ;]

Napewno musisz zmienic w configu.lua tam gdzie masz conection z sqlite na mysql nst podac halso do abzy danych a tam gdzie databasename podac nazwe bazy danych wtedy powinno dzialac.

Nie moge sie zalogowac wpisuje pasy i wyskauje okienko i pisze :
Infiled Accuot Name.
Potem pobieram ip-changer i kliknolem cos w changerze i pisa?o mi p??niej :
Tibia.com
Prosze o pomoc dam reputa!!!

Nie wiem czy twoja glupota cie bawi czy naprawde nie masz o tym pojecia. Szkoda zasmiecac forum takimi postami ale ci to wytlumacze: Odpalasz tibie, sciagasz odpowiedni do jej wersji ip changer jezeli silnik jest odpalony u cibeie na komputerze w i changerze wpisujesz ip: "127.0.0.1" po tych arcy trudnych czynnosciach bedziesz mogla sie zalogowac.

Bardzo Ladny OTS,Silnik Ok,Mapka Ladna,Jeszcze Dorobie Pare Expowisk :)

Witam. Mam kolejny problem. Co ja tam mia?em... A tak, u mnie na serwerze nie wiem czemu, czy mo?e tylko ja tak mam, czy inne osoby te?, maj?c ek, pad?em kilka razy nie zdejmuj?c aola, kt?ry si? nie ko?czy... Wie kto?, czy to moja wina (?e grzeba?em w items.xml) czy to jaki? bug? Bo z rme ju? si? upora?em... Co do tych waszych b??d?w:
(Couldn't estabilish connection to SQL database!) - ?le wpisane has?o/u?ytkownik/nazwa bazy/ip kompa, na kt?rym stoi bd
(Unknown database type in /home/muniek/olimpia/config.lua . Must be equal to: "mysql" or "sqlite". Now is: "") - znajd? w config.lua linijk? (sqlType = "") i zmie? na (sqlType = "mysql") gdy masz baz? danych lub (sqlType = "sqlite") gdy co? ci si? wali z xamppem

Status
Zamknięty.
Do góry