• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Freeq's Project v2 [TFS 0.3.6]

Status
Zamknięty.
Odp: Freeq's Project v2 [TFS 0.3.6]

Witam... Freeq mam problem poniewaz zrobilem co trzeba, znam sie na otsach tylko mam problem z silnikiem nie wlacza sie ... wlaczam go i nic .. a w procesach jest wlaczony .. moze pod Windows 7 nie dziala ?

Postarales sie pienka mapka, silnik stabilny ;] czekam na kolejna wersje twoich projektow ;P Pozdro ;]

Podpis problemu:
Nazwa zdarzenia problemu: BEX
Nazwa aplikacji: Freeq's OTS v2[GUI].exe
Wersja aplikacji: 0.0.0.0
Sygnatura czasowa aplikacji: 4a81ddfb
Nazwa modu?u z b??dem: StackHash_acdb
Wersja modu?u z b??dem: 0.0.0.0
Sygnatura czasowa modu?u z b??dem: 00000000
Przesuni?cie wyj?tku: 0015fab0
Kod wyj?tku: c0000005
Dane wyj?tku: 00000008
Wersja systemu operacyjnego: 6.0.6002.2.2.0.768.3
Identyfikator ustawie? regionalnych: 1045
Dodatkowe informacje 1: acdb
Dodatkowe informacje 2: 3ee1d804ad9241cda0916977e75d88da
Dodatkowe informacje 3: 695c
Dodatkowe informacje 4: f9383271f71e28187ef9283a9fd3b403

No, no fajnie, uruchomi? si? nie da ;) Extra

Z konsol? to samo.

Witam... Freeq mam problem poniewaz zrobilem co trzeba, znam sie na otsach tylko mam problem z silnikiem nie wlacza sie ... wlaczam go i nic .. a w procesach jest wlaczony .. moze pod Windows 7 nie dziala ?
Mia?em ten sam problem. Upora?em si? z tym przek?adaj?c silnik z wersji v1.

(Dodam jeszcze ?e mi?dzy v1 a v2 nie ma ostatniego pi?tra z TP ROOM. Wi?c polecam v2 :lol: )
@
Co do OTS'a. Tego w?a?nie szuka?em!!!:O
-Ale nic w ?yciu nie jest takie pi?kne. (Du?o Bug?w)
*POI- Brak item'?w w 4 skrzynkach(je?li kto? chce mog? pom?c)
*Scarab EXP- Rope Hole(Dziury na line)s? ?le ustawione przez co spadamy i si? blokujemy
*Anihilator- BRAK DEMON?W O.o
OCENA:
-MAPA-10/10
-BUGI-7/10
-TP-10/10
-NPC-10/10
-ITEMY-9/10
-CZARY-10/10
===OG?LNA=== 9,3(3)/10

Witam, czy pr?cz braku potwor?w, krzaczk?w daj?cych pro items, i po?o?enia daj?cego GOD'a znale?li?cie jeszcze jakie? bugi ?

Ots gody uwagi ale v2 mia?y by? po prawione te b??dy a nie s?.
Ale mapka to chyba jedna naj?adniejsza z jakich widzia?em.
Moja ocena 8/10.
Czekam na kolejn? wersje ^^

Dla mnie Ots 2/10
Mapa 7/10
Ocena Autora 0/10

Dlaczego? -mapa
Dlatego , ?e na mapie nie ma wogl? okien w domkach ??zek nowych wogle zrobiona na odwal i do siebie nie pasuje. Male depo i expowisk ,a tak?e ?le dobrane...

Dlaczego? - Ots
Dlatego ,?e gospodarz chcia? jeszcze ip do takiego w?asnie jego otsa na ,kt?rym umie?ci? mas? b??d?w jak pro items i god na danej pozycji... To jest bardzo chamskie ,bo kto skorzysta z jego otsa bedzie potem sie trudzil i nie wiedzial sk?d kto? mial GoDa!. Na mapie jest masa b?edow ,a tak?e ma?o i du?o brakujacych Npc.... I questy nie dzialaja....

Dlaczego? - Ocena Autora
Dlatego ,?e autor to cham i chcia? si? tylko pobawi? pewnie ?ciagn?? pierwszego lepszego evo i go tylko przerobil i zrobi? mas? b?ed?w ,kt?re trzeba poprawiac , wi?c nie radze ?ciaga? tego otsa...!

Chcecie Tego Ots'a Poprawke ? !!!!Poprawione wszystkie bugi, dorobiona mapa i dorobione npc i mn?stwo npc i nowych expowisk i quest?w. Powiekszone depo i dorobienie okien w domkach itp?...

Piszcie do Mnie Na PW!

sry ze tu pisze ale mi najczesciej tfs niedziala :/ wie moze ktos czemu ??

S?uchajcie ludziska ;P
OTS jest spoko !
Jestem do?wiadczonym host'em ale powinny zosta? usuni?te te bugi na tym ots
Freeq g??wnie zaj?? si? map? edit !! ot?? zapomnia? chyba o poprawienia all b??d? !!
Czekam na new edition !
Podzdro dla was :D

no moge powiedzie? ?e silnik ?adny bez wir?w mapka nawet ??dna tylko j? troch? przerobi?... ale i tak 8/10

0/10

Tragedia.

1. Po ?mierci bez aola nie tracisz nic. Wszystko idelanie ustawione w cfg.lua
2. Inq nie dzia?a
3. POI Nie dzia?a
4. Demon Oak pod koniec nie dzia?a.
5. Bramki Lvlowe nie dzialaja
6. Poprostu wstydzi?bym si? wystawia? na twoim miejscu taki ?mie? na forum.

Nie obra?aj?c oczywi?cie ciebie.

Pozdrawiam

zal mi chwile po odpaleniu wyskauje nie wysylaj :D ;/ chyba cos nie tak z otsem :)

Czy kto? mo?e wstawi? wersje pod tibie 8.6.. I? sam nie wiem zabardzo jak... :)

Mam Windows 7 i nie mog? go odpali? wiecie mo?e jak zrobi? aby dzia? wzi??em w w?a?ciwo?ciach ustawi?em aby otwiera? w trybie Windows XP i nadal nic prosze o pomoc z g?ry thx ;*

Nie mia?em gdzie napisa? o tym OTSie wi?c pisze tutaj gdy? VISUM OTS jest w pe?ni kompatabilny ze wszystkimi skryptami pisanymi w TFS 0.3.6.
Ponadto Visum ma zaimplementowane 8 dodatkowych funkcji, kt?rych to TFS nie posiada.
TFS jest naprawd? dobrym oprogramowaniem, ale trudno go r?wna? do pe?nego zestawu potrzebnego do uruchomienia w?asnego OTSa jakim jest Visum.
Zawarto?? paczki:
-Serwer Tibi
-Serwer Apache
-Baza MySQL
-Mapa (zawiera du?o quest?w np. Annihilator, POI, DHQ, Demon OAK, INQ, Areny i wiele innych, oczywi?cie razem z map? s? wszystkie inne pliki: ogrom skrypt?w, itemy, potwory, NPC, czary, bronie itp.)
-ACC Maker
-SMS Shop (itemy w SMS Shopie s? ju? wpisane, ale oczywi?cie mo?na to edytowa? na sw?j spos?b)
-Poradnik
-Dodatki
Poni?ej znajduje si? link do ?ci?gni?cia, zapraszam do ?ci?gania. PRZED INSTALACJ? PRZECZYTAJ INSTRUKCJ?!
//Link usuni?ty.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Co to wogole za ots? jakies ss by? da?

OTS pod Tibie 8.54-8.57
ss.jpg

poradnik.jpg
IP%20Changer.jpg
folder.bmp
acc%20maker%20wygl%C4%85d.bmp

Jakbym tylko mia? na czym to bym hostowa? tego Visuma cho? wypatrzy?em kilka niedoci?gni?? np. schodzisz po schodkach i stoisz na pochodni :P
Ale takie, kt?re nie przeszkadzaj? w niczym, je?eli jaki? jeszcze wypatrz? to na pewno o nim wspomn?, my?l?, ?e ten OTS powinien by? w zupe?nie oddzielnym temacie.
Pozdrawiam :)

extra ots , fajna mapa , tylko freeq mam prozbe dalbys rade spolszczyc caly ots ?

Status
Zamknięty.
Do góry