• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Evo OTS

Status
Zamknięty.
Odp: [8.1][XML] Evolutions zobacz!

Jak si? zalogowa? do tego OTS, silnik dzia?a, IP changer te?, tibia te? ale nie moge si? logn?? :/ ( pisze ?e z?e has?o lub nazwa u?ytkownika ) i jeszcze wyskakuje b??d ?e Obecnie server jest pod??czony :/ odrazu m?wie mam Neo
Je?li masz Multi IP Changer to odznacz "Auto" i zmie? na wersj? Tibii 8.1

Nie pierwszy raz odpalam OTS, mam tak zrobione i nic nadal nie moge wbi?, wog?le na ?aden OTS :/ zapora mi tego nie blokuje, tak jak by nie zmienia?o mi IP i nie chce wbi? :/ a pogra? by, poratujcie

Sko?czcie z tym spamem. Warny sypi? si? praktycznie od g?ry do do?u. Je?li nie macie nic m?drego/ciekawego do powiedzenia, po prostu nie piszcie. Je?li chcecie skomentowa? silnik, samo "ots mi si? nie podoba 4/10 pozdro" niestety nie wystarczy. Je?li wam si? podoba i oceniacie pozytywnie, napiszcie jakie? argumenty popieraj?ce, np.
Ots bardzo mi si? podoba. S?dz? tak, poniewa?:
a) stoi na stabilnym silniku;
b) autor bardzo mocno edytowa? mapk?, doda? wiele ciekawych rzeczy, takich jak np. nowe expowiska;
c) ots jest stworzony na idealnych dla mnie warunkach, dobrze nadaje si? na exp rate w granicach 20.
Nie m?wi?, ?eby pisa? a? tak rozbudowanie. Po prostu, jeden/dwa argumenty i tyle. Tylko nie przepisujcie tego, co napisa?em.

@down:
Mam nadziej?, ?e wszyscy zrozumieli, nie tylko pan Kakashi12 =).

Ostatnia edycja:

Prawda OTS jest bardzo fajny 9/10 ja wole Expo mniejsze 5-3 a ten OTS jest na Expo 15-20.
OTS jest fajny dlatego ?e:
-nowe ekspowiska
-sam pomys? mapy jest fajny
-nowe potwory i ich lot jest fajny
-wyr?wnanie profesji
-nowe bronie
-ciekawe zak?tki itp itd
Wyro postara?e? si?.Dzi?ki pobawi? si? na tym OTS.

Siemano, sci?gno?em juz ten plik. Ale jak wchodze w np. Config.lua nie moge nic edytowac, a w data/spells/scripts/supersd.lua jest linijka 'setCombatParam(combat, COMBAT_PARAM_TYPE, COMBAT_DEATHLDAMAGE) tez nie moge nic zmienic ani usunac to " L " ;//// Pom??cie PLX

Szkoda Ze Mi On Nie Pojdzie Mam NOD32 Dosc Czesto Mam Ataki Wirkow.. Bo Sasiad Sie Na Mnie Uwzial i Probuje Mi Sie Wlamac Dlatego Nie Moge Go Wylaczac.. Co Powoduje Ze Blokuje Mi Sciaganie Otsow z Tymi Niby Nie Groznymi Wirami... Gdyby To Sie Dalo Jakos Usunac.. :)

Ty wyro jeste? super dzi?kuje ze wystawi?e? ten serwer:).
A ots jest fajny dlatego ?e:
-du?o npc
-du?o teleport?w
-fajnie edytowana mapa
-wyr?wnane postacie
-og?lnie serwer jest spox
Dzi?kuje Ci WYRO:rolleyes:

Nie wolno nabija? post?w nie ?adnie tak.

nie mog?em tego pobrac w trakcie mi wyskoczylo ze cos jest .. :/ lipa bo bym pochostowal cos , moze macie cos innego i szybkiego(XML) bo sql mi sie nie chce xamp itp..:p

A ja mam ma?e pytanko ;]

Gdzie jest npc gdzie sie "kupuje" addony??

Jak sie nazywa i co trzeba pisa?. ;]

Pzodr:D

Na tym ots nie da rady kupi? addon?w tylko zrobi? a npc jest nad depo tam s? schody i napisz i piszesz first (addon jaki chcesz)addon i tak samo tylko ze second(addon jaki chcesz)addon.;)

NIE NABIJAJ POST?W

Wyro m?g?by?;) da? mapeditora do tego ots?bo jak innym edytuje to mi potwory albo npc znikaj?.

Pro?ba

Pro?ba

Fajny Ots Ale czy m?g?by? zamie?ci? jeszcze sw?j map Editor?
Bo na innych jak ?ci?gam to b??dy wyskakuj? i npc znikaj?

Z g?ry Dzi?ki

Silnik Poprostu zaje***** daje 9/10 jeden punkt mniej dlatego ?e jest to silnik pod 8.1 a nie naprzyk?ad pod 8.11 itp. A tibia 8.1 ma virusa :/ screeny z silnika wydaj? mi sie na bardzo fajne. :)

Wyro zobacz na sw?j temat albo Sentil prosz? umie?? tu mapeditor do tego ots bo jak mam jakie? inne to znikaj? mi albo npc albo potwory:(.

W moim temacie ( ) jest link do Sime0ne Map Edytora, powinien by? dobry tak?e do tego otsa. Nie pytajcie ju? o edytor, autor tematu nie ma obowi?zku wstawia? wam dodatkowo map edytor do silnika.

Mam pytanie jak np mam wszystkie potrzebne zeczy na addon b?dz outfit to co mam napisac i do jakiego mpc ?? a 2 jak kupic pacca ?? Prosze o odp ..
OTS 10/10

Server po prostu marzenie hostuje go ju? jest ma?o bug?w przyda? by? si? mapeditor ale niema i wielka szkoda.Wyro jeste? super i dzi?ki wielkie za ots fajne TP miasto domki balans profesji.Po prostu super dzi?kuje bardzo:).

Najder jak masz np full rzeczy do oufitu citizena to napisz hi,first citizen addon,second citizen addon.A i piszesz to i Vakri o ten oufit a paca kupuje si? u Johnny pisz?c hi,premium,yes,bye.:o

aaa moze jakis acc maker do tego tylko tak by jusz bylo wszystko w nim ustawione bo jak ja zrobilem inny acc maker to po zrobieniu postaci har niebyl w swiontyni tylko w jakis scianie z ktorej sie neida ruszyc ;p:cool::cool::cool:

Wyro ots jest super 9/10 dlatego ze s? bugi na mapce np tortisy,quest na death bramka lvlowa.Ale ots naprawd? super potwory fajne,zajebisc*** zrobione teleporty na potwory depo i npc s? fajnie szczeg?lnie Mahadris jest fajny npc.Poza tym chyba to wszystko naprawd? popraw bugi i b?dzie SUPER!
#up
Chcecie tego me?do wyro ots?jak co? pisa?.;)

Status
Zamknięty.
Do góry