• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Evo OTS

Status
Zamknięty.
Odp: [8.1][XML]Evolutions zobacz!

ja mysle ze ten silnik jest bardzo fajny wszystko spoko ale jedno mnie dziwi

czemu niedziala /n ?? ale 8/10 za ch?ci

ja mysle ze ten silnik jest bardzo fajny wszystko spoko ale jedno mnie dziwi
czemu niedziala /n ?? ale 8/10 za ch?ci
Komenda /n dzia?a, tylko trzeba po niej zrobi? spacj? lub wpisa? cyfr? np:
/n golden legs 1
@up
Pewnie masz ma?y acces...
@Topic
Wyro a czy m?g? by? by? moim mapperem?
Niestety nie zajmuj? si? ju? OTSami. Lecz na wakacje(lub na ferie) b?d? robi? silnik z w?asn? mapk?. Przez d?ugi czas(nie mog? odpowiedzie? dok?adnie przez ile) b?d? robi? w?asne miasta, expowiska, questy itp. B?dzie to silnik pod SQL, poniewa? pod 8.4 nie ma ?adnych(chyba) silnik?w pod XML. B?dzie masa skrypt?w, ju? od miesi?ca zapisuje najciekawsze skrypty pod SQL. Tak?e spodziewajcie si? ?wietnego OTSa :D

Wyro masz mo?e do tego map edytor bo nie chc? mi si? za bardzo r?cznie te deathy i npcki.
Jak by? mia? to bym by? bardzo szcz??liwy :)

Juz 2 raz podaje map edytora :p Teraz link podam pod silnikiem.
RapidShare
xxx
SpeedyShare
xxx
W edytorze nie trzeba nic ju? zmienia?, wystarczy wrzuci? Tibia.dat i Tibia.pic. NPC nie b?d? si? usuwa? po edytowaniu mapy.
Pozdro
//Pliki zawirusowane!

LOL!!! jakie zawirusowane, nie mia?y ?adnych virus?w lol...

Ostatnia edycja:

Sentil, nie da si? czegokolwiek zbindowa? z .rar :p je?li ju? to by?by po??czony binark?.

a je?li o to chodzi to silnik super tylko 2 sprawy
Po 1
Super Sd nie zadaje obra?e? nawet po zmianie tego co jest napisane w pocz?tkowym po?cie
Po 2
To Super Uh i Super MR nie odnawia ni? zwyk?e
A poza tym to taki ma?y Bug na addonach jest :) piszesz Nightmare a dostajesz Brotherhooda :))

a je?li o to chodzi to silnik super tylko 2 sprawy
Po 1
Super Sd nie zadaje obra?e? nawet po zmianie tego co jest napisane w pocz?tkowym po?cie
Po 2
To Super Uh i Super MR nie odnawia ni? zwyk?e
A poza tym to taki ma?y Bug na addonach jest :) piszesz Nightmare a dostajesz Brotherhooda :))
Co do addon?w. Na pewno dobrze robisz addony, tylko ci si? one myl?. Zobacz sobie jak jest na RLu :)
Co do Super SD, po zmianie tego pliku na pewno b?dzie dzia?a?o...

Wyro zmieni?em t? literke tak jak masz napisane w 1 po?cie i super SD nadal nie dzia?a a poza tym co do addon?w to mam pewno?? bo jak kupujesz to piszesz 1 a dostajesz 2 ... ale to tam 1 hu ... bardziej zale?a?o by mi na runkach m?g?by? napisa? do mnie na PRv albo wys?a? mi gotowe pliki z dzia?aj?cymi super runami ??

wszytko ok . ale ja mam taki problem : Uruchamiam Tibie 8.1 Uruchamiam silnik uruchamiam ip changera zamieniam ip i dachodzi pora na logowanie . wpisuje passy 222222/tibia i wyskakuje cos tam
| |
|_______________________________________________|

Dlaczego ?. o.O

Ejj mam pytanie co zrobi? ?eby mi map editor zadzia?a? bo ja nieiwem jak w?ucic te tibia.data

Edit: Ej jak sie odpala map editora wyt?umacz trohe bardziej bo to m?j pierwszy ots nie zawiele wiem
prosze

Wchodzisz do katalogu gdzie zainstalowa?e? Tibi?, z tego folderu kopiujesz pliki "tibia.dat" i "tibia.pic" i wklejasz do map edytora. Nast?pnie w map edytorze klikasz 'plik', 'otworz...' w lewym g?rnym rogu mniej wi?cej, i wyszukujesz pliku z map? (data/world)

OTS Naprawd? Super !!
Dawno na takim nie gra?em.
Musz? tylko to Temple zedytowa? bo mnie denerwuje xD
szybko wypadaja itemki addonowe wiec mo?na raz dwa zrobi? addon :) i Varklhal ( dla nowych - Ten co sprzedaje first addon za 5k i second addon 10k - 1cc ) na tym OTS jest nie potrzebny ^^

Polecam :)

silnik jest czysty (hostowa?em go d?ugi czas) naprawde dobra robota (jezeli exp chcecie 500+) dark shaman mi si? podoba noi ten demon set ;]

gz silnik :)

chcia?bym si? o co? spyta? :]
jak mog? otworzy? porty ??
prosz? o pomoc !!!
WYRO fajna mapka polecam

wie ktos mo?e gdzie edytowa? death quest i jak odwo?a? bana bo w data/bans.xml nic niema

A u mnie wyskakuje taki komunikat

Plik C:\DOCUME~1\ADAM\USTAWI~1\Temp\82D6_BGL.rar.part nie mo?e zosta? zapisany, poniewa? nie mo?na odczyta? pliku ?r?d?owego.

dlaczego nie mo?na??

extra ots mi ?wietnie dzia?a wszyscy npc s? polecam silniczek oczywi?cie 10/10 chyba na nim otsa postawi? :) pozdro

Mam pytanie, dawno nie stawia?em swojego Ots'a i nie pami?tam jak w??czy? silnik baardzo prosz? o pomoc na GADU 11607339. Tylko prosz? na Gadu bo na forum rzadko zagl?dam ..

no spoko m?g? by ktos mi dac link albo dac link do jakiegos forum gdzie beda silniki pod tibie 8.40 bo jak je zrobic pod tibie 8.40 bo chccem miec ots pod tibie 8.31 albo 8.40 ale sql nie umiem robic bo sie kurwa gubie ;/ :D

Witam
Sci?gn??em sobie map editora i chcia?em odpalic lecz gdy go w?aczy?em to mi sie zresytowa?.
Mysle ze to przypadek lecz za 2 razem to samo.
Co mam zrobi??

Status
Zamknięty.
Do góry