• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Evo OTS

Status
Zamknięty.
Odp: [8.1][XML]Evolutions zobacz!

@up
Na pewno jaki? antywirus ci blokuje lub usun?? jaki? plik i nie odpala silnika :)

dzieki wielki za silniczek tylko mam pytanie czy acc m dziala poprawnie bo kolega wbija na acc a jak daje login blad 10061 ?? wie ktos o co kama ??
:confused:
Pewnie masz Neostrade, gdzie trzeba najpierw porty odblokowa?. Napisze Tobie na priv linka do tematu gdzie mo?na dobrze odblokowa? te porty

:D jak na evo bardzo ladny silniczek albo sie z nim napracowales albo poprostu znalazles ale fajny 9/10 pzdr
Zapewniam Ci?, ?e nigdzie nie znalaz?em. Robi?em go kilka dni. Na innych forach ju? s? tematy z tym silnikiem, ale niby kto? inny go robi?, lecz to nieprawda :)

BArdzo Fajny OTS Mo?na ?ci?ga?

Te? Skana robi?em i jest bezpieczny a ten trojan co? tam to nie jest gro?ne

Dzieki Za Silnik. Ocena:9/10

Ju? pobieram zobacz? czy fajny ale troch? ma?o wa?y :P (mo?e dobrze zapakowany oO)

Edit: Nom dobrze zapakowany ?adna ale duzo nie by?o zrobione ?adnie Temple i dp zrobione. Ots og?lnie na do?y exp

Edit: Nom dobrze zapakowany ?adna ale duzo nie by?o zrobione ?adnie Temple i dp zrobione. Ots og?lnie na do?y exp

Odp: [XML]Evolutions zobacz!

Dzi?ki nie mog?em si? doszuka?.
A masz ktos silnik Evo by Aciek&Sidd Aries Team. Jako? tak. xD
10/10 za silnik

prosz? bardzo ^^

File: Evo_OTS.rar
Status:
INFECTED/MALWARE
MD5: 89406940cffe7ea066742fbe2bf1e7f3
Packers detected:
-
Scanner results
Scan taken on 29 Aug 2008 17:15:10 (GMT)
A-Squared
Found Trojan.Win32.Delf.bwf
AntiVir
Found TR/Delf.BWF.4
ArcaVir
Found Riskware.Pswtool.Messen.106
Avast
Found Win32:Trojan-gen {Other}
AVG Antivirus
Found Generic10.JFX
BitDefender
Found Trojan.Generic.553457
ClamAV
Found Trojan.Delf-4810
CPsecure
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
F-Secure Anti-Virus
Fortinet
Found nothing
Ikarus
Found Virus.Win32.Delf.FUM
Kaspersky Anti-Virus
NOD32
Found probably a variant of Win32/Delf (probable variant)
Norman Virus Control
Found nothing
Panda Antivirus
Found Generic
Sophos Antivirus
Found Mal/Generic-A
VirusBuster
Found nothing
VBA32

Silnik spox 8/10 poradnik te? dobry 7/10 Jak sci?gno?em i przetestowa?em, to tak jak w ka?dym silniku pare b??d?w :p

Ostatnia edycja:

ej OTS nawet nawet. Mam kilka pyta?. Zmieni?em outfit w GM i puzniej neimoge spowrotem chodzi? w outficie GM co zrobic? Aha i ejszcze jak zmienic nick postaci xD Mam ma?e do?wiadzcenie z OTS wi?c prosze o odpowiedz :)

Pozdro :)

ej OTS nawet nawet. Mam kilka pyta?. Zmieni?em outfit w GM i puzniej neimoge spowrotem chodzi? w outficie GM co zrobic? Aha i ejszcze jak zmienic nick postaci xD Mam ma?e do?wiadzcenie z OTS wi?c prosze o odpowiedz :)
Pozdro :)
Nie wiem dok?adnie o co ci chodzi z tym outfitem, ale jak chcesz sobie ustawi? outfit GMa to edytuj w profilach swojego chara i looktype(co? takiego) zmie? na 75, a je?li chcesz outfit CMa to ustaw 266
Aby zmieni? nick postaci:
1. Musisz edytowa? w account>(nazwa konta tzn. g?rne passy)> i szukasz starej nazwy playera i zmieniasz na nowe
2. Dalej w players szukasz nazwy(starej) postaci, zmieniasz j? na now?. Dalej edytujesz wcze?niej zmieniony plik .xml i w linijce z name tak samo zmieniasz ze starego nicku na nowy :)
Sory ?e tak p??no, ale ju? kiedy? pisa?em ?e tylko na weekendy jestem
Pozdro

Ostatnia edycja:

m?g?by? doda? od nowa ten silnik i poda? link bo jak rozpakowyw?je to jest b??d i pisz? ?e uszkodzony plik

A z zdj?? to nawet fajnie wygl?da ale temple dla mnie jest g?upio zrobione nic ma?y piku? dam koledze i przerobi :p:p:p

je?li mnie nie nakarmisz masz przewalone xD
get.php

Creature Name: Barbarek

Nie wiem dok?adnie o co ci chodzi z tym outfitem, ale jak chcesz sobie ustawi? outfit GMa to edytuj w profilach swojego chara i looktype(co? takiego) zmie? na 75, a je?li chcesz outfit CMa to ustaw 266
Aby zmieni? nick postaci:
1. Musisz edytowa? w account>(nazwa konta tzn. g?rne passy)> i szukasz starej nazwy playera i zmieniasz na nowe
2. Dalej w players szukasz nazwy(starej) postaci, zmieniasz j? na now?. Dalej edytujesz wcze?niej zmieniony plik .xml i w linijce z name tak samo zmieniasz ze starego nicku na nowy :)
Sory ?e tak p??no, ale ju? kiedy? pisa?em ?e tylko na weekendy jestem
Pozdro
O co chodzi z outfitem?
No poprostu chodzi?em GM i nacisno?em cos tam outfit i poprostu zmieni?em na citizena a puzniej niemog?em znowu chodzic w outficie GM:)

kurwa ten silnik jest zaje... normalnie mam neta 1.3 mb z neostrasdy i poci?gne na tym silniku oko?o 150 os?b <POLECAM!!!!!!!!!!!!. I DAWAC KOMY ITP. DL TEGO TYPA CO TO WYSTAWIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

m?g?by? doda? od nowa ten silnik i poda? link bo jak rozpakowyw?je to jest b??d i pisz? ?e uszkodzony plik
A z zdj?? to nawet fajnie wygl?da ale temple dla mnie jest g?upio zrobione nic ma?y piku? dam koledze i przerobi :p:p:p
je?li mnie nie nakarmisz masz przewalone xD
get.php

Creature Name: Barbarek
No u mnie tez...

no sinlik poko tylko mam prozbe czy mogl bys mi podac skrypt do acc makera bo cos nie dziala u mnie ;/

Jak odpalam silnik wychodzi mi crash itp ci?gle to si? wy?wietla, po czym nie mog? w??czy? otka.

Ej wyro ale w tym account mam wej?? i zmieni? w account number czy w password??

Nawed fajna mapa ale u npc mozna kupywac dobre zeczy np : soft boots itp :) ok ale porawie to i bedzie dobrze :D moja ocena 8/10

Odp: [8.1][XML] Evolutions zobacz!

Odp: [8.1][XML] Evolutions zobacz!

Heh dzienki za ots :) jest spoko !Znalazlem pare bogow postaram sie je usunac mianowicie mozna kupic u np soya soft boots za 1cc :) chyba to wszystko :)!

za du?ych przer?bek na tym silniku nie wida? .Osobi?cie nie podoba mi si? ten silnik z t? map? ocena 6/10 na przysz?o?? staraj si? bardziej

Dobra praca .Postawilem serva na tym silniku zapraszam tropiciel.sytes.net
Pozdro
Moja ocena 10/10

Status
Zamknięty.
Do góry