• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Drychu - Nie znasz jutra (spontan)

Status
Zamknięty.

FluosMC

Active User
Liczba reakcji
6
Cze??!
Bez zb?dnego pieprzenia, jarajcie si? tym wg. mnie g?wnem, eloszka!

Odp: Drychu - Nie znasz jutra (spontan)

Jaram si? w chuj, kawa?ek zajebisty, znowu progres i mega propsy.

Patent zjechany w 100% na kawa?ek ofc. Tematyka taka sama, takie same osoby, taka sama puenta, prawie taki sam przebieg wydarze?. Nie mam zamiaru pisa? jaki kawa?ek zjeba?e? i od kogo, bo sam dobrze wiesz, lecz uznanie w moich oczach dla ciebie znika jak jebany Copperfield.

Pewnie masz na my?li VNM - Przyjaciele?
Nawet je?li, to raz jest to spontan, dwa to jest moja historia, a nie VNMa i m?j pogl?d na ten oklepany temat, a Ty zamiast hejtowa? to w ko?cu co? kur** nagraj, bo robisz z siebie b?azna Archi.

ciau.

Pewnie masz na my?li VNM - Przyjaciele?
Nawet je?li, to raz jest to spontan, dwa to jest moja historia, a nie VNMa i m?j pogl?d na ten oklepany temat, a Ty zamiast hejtowa? to w ko?cu co? kur** nagraj, bo robisz z siebie b?azna Archi.
ciau.
Dzieciaku z mentalno?ci? gimbusa uzgodnijmy jedno wypierdalaj na posrany s?ownik typu miejski.pl i wpisz fraz? hejting i wr?? do majka. S?ucham rapu, wi?c sobie b?d? komentowa? co mi si? ?ywnie podoba i skoro mam racj?, to nie jest to hejting, bo mam czym poprze? swoj? opini?, ale po co skoro sam jeste? tego ?wiadomy? Oklepany temat? Jaki kurwa oklepany temat? Daj mi kogo? bardziej znanego kawa?ek w takim stylu. Spontan storytelling? Kto tu robi z siebie b?azna^^
btw. Ravegon pajacu jak chcesz lubisz robi? z siebie pajaca, to zr?b mu jeszcze lask?, a nie podzi?kowania dajesz, a nie masz poj?cia.
Po tym po?cie znikaj Flu?osiu jak jebany Copperfield. Te s?owa chyba z dwoma rzeczami Ci si? kojarz? co? No ale przecie? tw?j kawa?ek to twoja historia, to czemu Copperfield nie jest te? histori? wiesz kogo? Beke do?ywotni? ma ka?dy my?l?cy z ciebie. Z tego co widz?, to ty ?yjesz na zasadzie "kto s?odzi ten props, kto m?wi szczero?? ten hejt". Daj na inne forum swoje tracki, a skopiuj? sw?j post i tw?j i zobaczysz jak ci dosraj?.

#edit
I nie nagram kawa?ka, bo rapu si? nie robi by co? udowodni?, lecz z czystej zajawki, lecz jak wida? po twoim pisaniu, to chyba robisz na przymus by pokaza? jaki to nie jeste?. Dosy?, ?e patent zjeba?, to jeszcze brzmi jak bro.

Dopierdala si? do koncepcji kawa?k?w, a sam ci?gle z tym Copperfieldem wyje?d?a od VNMa, ja jebe, przypa?. Poza tym jak ju? zd??y?em zauwa?y? - p?ka Ci ?y?ka, internetowy napinaczu, bo strasznie du?o spiny w tym Twoim chujowym po?cie.

"kto s?odzi ten props, kto m?wi szczero?? ten hejt".
Rozumiem, jak osoba wypomina b??dy, dos?ownie i m?wi o co kaman, a Ty napierdalasz tak og?lnikowo i o dupie marynie, wi?c jak mam Ci? traktowa?? Ziomek ja mam wyjebane co b?d? pisa? na m?j temat na forum o tibii, przecie? to mega mega si? do tego przywi?zywa?, a jak kto? mnie zkrytykuj? z porz?dnymi argumentami to wezme do serca.

A co do Copperfielda, to ty ju? znikaj z tego forum, bo nie umiesz si? pogodzi? z tym, ?e Ciebie ju? tutaj nikt nie chce, a ty ci?gle swoje, pozdro ziom!

Dopierdala si? do koncepcji kawa?k?w, a sam ci?gle z tym Copperfieldem wyje?d?a od VNMa, ja jebe, przypa?. Poza tym jak ju? zd??y?em zauwa?y? - p?ka Ci ?y?ka, internetowy napinaczu, bo strasznie du?o spiny w tym Twoim chujowym po?cie.
Ty jak zawsze nie znasz sytuacji, wi?c zamknij mord?. Zapytaj si? Flu?osia o co chodzi z Copperfieldem. "Internetowy napinaczu" kurwa nie chc? m?wi? kto dar? mord? jak dostawa? kicka na vt czy jak Deeboz si? przysapa?. Zanim co? napiszesz, to pomy?l, bo ja lubi? wyci?ga? brudy ludzi i my?l?, ?e ?mieszniejsz? postaci? przesz?o?ci raczej by?by? ty^^

#Fluos
Mam ci poprze? moj? opini? argumentami? I co mam odpali? tekst vnm - przyjaciele i por?wna? ca?y tw?j track i pokaza? jak du?e jest podobie?stwo? Chyba sam potrafisz si? domy?le? co mog? napisa? w takiej sytuacji, wi?c idioty z siebie nie r?b, bo nie musisz. Forum? Forum mnie pierdoli, a ja je. I naucz si? czyta?, bo nie pisa?em o tnecie.

Na koniec chcia?bym doda?, ?e jeste?cie w chuj nudni i nie chce mi si? z wami konwersowa?, bo wsz?dzie doszukujecie si? ataku po czym pierdolicie, ?e kto? si? spina czy hejtuje mimo to ?e dana osoba m?wi prawd?.

Masz zjebie, bo widz?, ?e nie zapozna?e? si? z tym chujowym tematem.

Jeszcze wejd? na sjp.pwn.pl wpisz sobie sarkazm, ironia, arogancja i wtedy zacznij ze mn? rozmawia?. Odes?a?bym do google, ale wol? problem?w ci nie fundowa? na dzisiaj.

Fajnie Fluos, ?e starasz si? pisa?, nagrywa?, ale do kurwy n?dznej, nie wstawiaj tych track?w tu, bo ludzie b?d? mieli z Ciebie w chuj beke, jak ju? co? osi?gniesz, m?wie Ci to jako osoba patrz?ca z boku, r?b rap, ale nie tu, NIE TU.

A Ravegon, no flame, ale nagra?e? 2 (?) zwrotki i stajesz si? chujwiekim wi?dz?c dok?adnie chuj wie co. Bez napinki, ale pomy?l nad tym, bo nie m?wie nic z?o?liwie.

A mi si? tam to podoba. Chuj, ?e tekst mo?e troch? zer?ni?ty, ale ?adnie mu wysz?o wykonanie i to si? liczy.

bo ja lubi? wyci?ga? brudy ludzi i my?l?, ?e ?mieszniejsz? postaci? przesz?o?ci raczej by?by? ty^^

Progres kurwa, progres, on nie obowiazuje jedynie w rapie.
Ja czytajac swoje posty na forach z roku na rok wstydze sie zeszlego roku, dla mnie takie " wyciaganie brudow " to chujowa sprawa.

@theard

Flow i rymy rymsony niby gicior, ale jezeli bez kitu kawalek jest zerzniety to nie ma o czym mowic.

Wrzucasz to jeszcze na jakie? fora o tematyce rapu, czy tylko na tneta? Coraz lepiej, ale nie powiem, ?e jest zajebi?cie.

40f9fd71b157d6a3ce7d13e4856a5ef6.jpeg

Ostatnia edycja:

Tak wrzucam to na rapstrefa, respecthh oraz hhzabrze. Wiem, ?e nie jest zajebi?cie, wiem to. :)

Status
Zamknięty.
Do góry