Odp: Drychu - Nie znasz jutra (spontan)
Dopierdala si? do koncepcji kawa?k?w, a sam ci?gle z tym Copperfieldem wyje?d?a od VNMa, ja jebe, przypa?. Poza tym jak ju? zd??y?em zauwa?y? - p?ka Ci ?y?ka, internetowy napinaczu, bo strasznie du?o spiny w tym Twoim chujowym po?cie.
Ty jak zawsze nie znasz sytuacji, wi?c zamknij mord?. Zapytaj si? Flu?osia o co chodzi z Copperfieldem. "Internetowy napinaczu" kurwa nie chc? m?wi? kto dar? mord? jak dostawa? kicka na vt czy jak Deeboz si? przysapa?. Zanim co? napiszesz, to pomy?l, bo ja lubi? wyci?ga? brudy ludzi i my?l?, ?e ?mieszniejsz? postaci? przesz?o?ci raczej by?by? ty^^
#Fluos
Mam ci poprze? moj? opini? argumentami? I co mam odpali? tekst vnm - przyjaciele i por?wna? ca?y tw?j track i pokaza? jak du?e jest podobie?stwo? Chyba sam potrafisz si? domy?le? co mog? napisa? w takiej sytuacji, wi?c idioty z siebie nie r?b, bo nie musisz. Forum? Forum mnie pierdoli, a ja je. I naucz si? czyta?, bo nie pisa?em o tnecie.
Na koniec chcia?bym doda?, ?e jeste?cie w chuj nudni i nie chce mi si? z wami konwersowa?, bo wsz?dzie doszukujecie si? ataku po czym pierdolicie, ?e kto? si? spina czy hejtuje mimo to ?e dana osoba m?wi prawd?.
Masz zjebie, bo widz?, ?e nie zapozna?e? si? z tym chujowym tematem.
Jeszcze wejd? na sjp.pwn.pl wpisz sobie sarkazm, ironia, arogancja i wtedy zacznij ze mn? rozmawia?. Odes?a?bym do google, ale wol? problem?w ci nie fundowa? na dzisiaj.