• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Droga do Ghoula

Status
Zamknięty.

Szary Kruk

New User
Liczba reakcji
0
To zdj?cie Zrobione zosta?o z tibia earth:
dgd

Prawdopodobnie nie wiecie jak dosta? si? do Ghoula (zombiaka)
Ale ja chybawiem jak sie tam dosta? ot?? ostatnio zainteresowa? mnie rook ( chcia?em by? rookstayerem (czy jak to si? tam pisze) i zacz??em czyta? na r??nych forach .I na jednym z nich znalaz?em ciekawostk?: Gdy jest r?wna godzina wystarczy podej?? pod ?cian? i waln?? kilofem lecz wtedy ?ciana si? troszk? pr?szy. Na drugim blogu znalaz?em ciekawostk? polegaj?c? na tym ?e je?li walnie si? w r?g tego pokoju to zaczyna si? pr?szy?.
Z w?asnych obserwacji zauwa?y?em ze po update 4.0 na murze jest wielka szczelina A oto Droga jak doj?? do Ghoula o pe?nej godzinie pickiem (kilofem) trzeba waln??? w r?g pokoju a potem w t? strzelin?. Nie mam na to dowod?w.

Odp: Droga do Ghoula

Jak nie masz dowodu to poco piszesz .
A poza tym nie ten dzia?

Heh informacja dobra ale raczej nieprawdziwa.... Ghoul naroku zburzy? by ca?? atmosfer? tzn : Wszystkie swordy, eq itp by?y by bezwarto?ciowe.
Otwarcie drogi do GHOULA oznacza?o by dla CipSoftu wiele zada? m.in :
- dodanie wielu quest?w
- expowisk
- miejsc?wek itp...
Z ghoula wypadaj? rzeczy : Scale armor, life ring, szmatki, itp itp...
Je?eli wi?c CipSoft zdecydowa?by si? na otwarcie drogi do Spike Sworda, minotaura maga czy Ghoula napewno zobaczyliby?my t? zmiane na mapie rooka.
Pozdrawiam.

@UP
Potw?r mo?e wygl?da? podobnie, ale mie? inny loot itp.

Nie ma zdj. to po 1, po 2 by? mo?e jest tak, np tylko z orca na orc fortes leci old bp, a nie z innych, lecz raczej to zwyk?a "Plota"

A mo?e by? da? zdj?cie bo ja tam nic nie widz? xd
My?l? , ?e to plotka kt?ra by zmienia?a powoli rooka w maina. Rook to wyspa przej?ciowa dla nowych graczy wi?c po co takie potwory tam ?

Cipsoft stara si? zniszczy? rookslayer?w wi?c raczej nie widz? podstaw do stwierdzenia , ?e mog? doda? takie expowiska ;] Dowodem na to jest ograniczenie kont bankowych i wykasowanie po?owy rooka o.0

Zizi Knight: Jak to nie ten dzia? przecie? ghul na roku to mit.

Ja ju? przesta?em wierzy? w tego Ghula, spike sworda itd. To jest zrobione dla picu.. bo po co dorabia? rooka, kiedy wszyscy maj? go tylko przej?? w maksymalnie tydzie? (to ju? newbie).. wi?c moim zdaniem nie da sie do niego dosta?. Pozdrawiam:p

Mo?liwe mo?liwe nigdy sie nad tym nie zastanawia?em. By? mo?e to ju? nie jest mit.

hahahahhahaha jak to nie :D to mit ;P

Pr?bowa?em i tak nie jest.Musze Cie zmartwi?, przykro mi :(
Jest to mit czy jak kto woli legenda :p

O r?wnej godzinie tak... ale hmm na rooku nie ma zegarka..! jest Bankier kt?ry m?wi godzin? po napisaniu "Time" ale do tego potrzeba albo mc albo dobreeego koleg? bo jak np. U nas jest time 5:30 to w tibi mo?e by? 23:12 ... pomy?lcie o tym (ALE s?dz? ?e autor to napisa? by urozmaici? temat...):p

O r?wnej godzinie tak... ale hmm na rooku nie ma zegarka..! jest Bankier kt?ry m?wi godzin? po napisaniu "Time" ale do tego potrzeba albo mc albo dobreeego koleg? bo jak np. U nas jest time 5:30 to w tibi mo?e by? 23:12 ... pomy?lcie o tym (ALE s?dz? ?e autor to napisa? by urozmaici? temat...):p

Ale co o rownej godzinie wiecej szczegolow bo nie wiem kompletnie o co ci biega z ta rowna godzina

@Up
To moze przeczytaj temat?!?!?!

@Topic
Wierze w to ze to nie jest mit. Jestem i bede wpadal na rooka tak czesto jak to tylko mozliwe. Ale zauwazcie ze jest coraz wiecej takich zagadek! Najpierw byl sam mino mag. Potem Spike Sword, Ghoul, tarantula. Ciekaw jestem co jeszcze sie stanie. Czyzby Cipsoft zaczal sie interesowac Rookstayerami?! Zazwyczaj chcieli sie jak najszybciej ich pozbyc ;>. Mniejsza o to. Probowalem o pelnej godzinie ale niedalo rady. Poprobuje jeszcze z tym "TIME" O wynikach odrazu napisze!

@up
1.Do Tarantuli nie mo?na si? dosta? wed?ug fabu?y tarantula jest matk? paj?k?w.
2.Ghoul . by?a z nim ju? zagadka.Kiedy? prawdopodobnie zosta?a wypuszczona.
Ale Rookslayerrzy jak ich nazw? mieli z nim problemy.I zosta? zamurowany.
Nie kt?rzy m?wi? ?e ma to cz??? zwi?zku z SOF.
Jednak to na razie jest legenda.Mo?e kto? co? odkryj?.
Pozdrawiam,
Arts

Je?li tak ?amiecie sobie g?owy nad tym, czy o pe?nej godzinie tibijskiej, po walni?ciu kilofem ?ciana si? kruszy, to miast siedzie? i j?cze? "?ojeju jeju, czy to aby prawda, czy mo?e to mit" ruszcie zacne zady i to sprawd?cie. NPC zawsze podaj? dok?adn? godzin?, tote? wystarczy mie? kogo?, kto stanie obok Lily (czy kogokolwiek innego) i b?dzie j? m?czy?, m?czy?, m?czy?. I oczywi?cie w odpowiedniej chwili da znak - a wtedy tylko r?bn?? kilofem i zasmuci? si?, ?e nic to nie da?o.

Pierwsze slysze o ghoulu tam. Dosyc intrygujace znajac Clipsoft calkiem mozliwe :)

LoL jak Ghoul by? by na rooku i mino mag itp... takie tam mity to normalnie ca?y rookgaard by?by w 100+ lvl :D:D:D:D:D:D:D:D

Mo?e masz racje te? zrobi? sobie posta? na Rookgaard i sprubuj? jak wbije level odpowiedni

ghoul Mo?na go tak?e zauwa?y? za ?cian? na Rookgaard oraz Paradox Tower, jednak nie mo?na si? tam do niego dosta?. notatka z tibia pl wiec watpie w to ze jest do niego dostep

Status
Zamknięty.
Do góry