• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Droga do Ghoula

Status
Zamknięty.
Odp: Droga do Ghoula

fajnie :D
Ja osobiscie nie mialem przyjemnosci solowac ghula , asle muj tata taki co s tego jak ja jestem fajniejszy
juz mam 1st post uznany?

jedna wielka bajka :) rozumiem, ze cip duzo wymysla ale takie rzeczy to wiesz ;p

Ghoul na rooku jest dla ozdoby tak jak tarantula a wszystkie plotki kt?re kr??? po forach ?e mo?na si? do nich dosta? to bzdury kt?re pisz? noobki kt?re nie maj? o czym gada? na forum.

Widzialem tego ghoule. A nawet probowalem sie do niego dostac. Niemozliwe...

Sadze,za przy nastepnej aktualizacji bedzie jakis ukryty quest ;]

to stary mit spike sword by? w pierwszej tibi tylko dost?pny na rooku potem nie bo kolesie solowa?y na 2 lvl 5 trolli

Ghoul, nie mo?na si? do niego dosta? , w takim razie po co on jest? Jest on po to ?eby by?a jaka? fabu?a mity i legendy :) na tak zwanej wyspie nowicjuszy i ?eby nowych graczy zapozna? co czeka ich gdy odejd? z tej wyspy.

Beoska ma racje,sprawdzic,obali? b?d? potwierdzi? i po sprawie ;)

Ja znam drog? doj?cia do ghula :D:D
Jak poprosicie to wyjawi? tajemnice :p:p

Ten ghoul to mit i nie ma dojscia do niego!!!
Nie szpanujcie ?e wiecie jak sie do niego dosta?,przecie? si? nie da! :mad: :mad:

D8r8k(we? sobie ?atwiejszy nick wymy?l :p) uspok?j si?.Dzieci potrzebuj? chwili uwagi i pragn? zaistnie? w tym ?wiecie :)

ja nie wierz? w to,?e da si? doj?? do ghoula.Przecie? wida?,?e jest on zamkni?ty,To tak jak z Tarantul?!
sorki za spam ale zapomnia?em ?e ju? tu pisa?em :p
@down
sorki ale to post pisany na szybko,to o drzwiach usuni?te :p
mo?esz wierzy?,ja nie mam nic do innych i do ciebie kt?rzy wierz? w to ;)

Ostatnia edycja:

No dobra,a mo?e ja wierze? ;)
Ka?dy ma inne pogl?dy,i nie mo?esz narzuca? swoich.
To ?e nie ma drzwi to nie znaczy ?e nie mo?na si? do niego dosta?.Np. we?my Anihilator Quest.Nie ma drzwi a jak poci?gniesz d?wigni? to jeste? automatycznie w innym miejscu.

sproboje tam wejsc :P no ale to z godzinom to mit na 99,99% :P ale sproboje tez z godzinom chociaz w to niewierze napisze all co bylo jak zrobie!!! :/ mit legenda..

Ostatnia edycja:

@up
Nie musisz. Gdzie? czyta?em ?e najs?ynniejsze teorie s? ju? obalone O.o
Jak znajd? link to dam ;]

Status
Zamknięty.
Do góry