• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Droga do Ghoula

Status
Zamknięty.
Odp: Droga do Ghoula

Zizi Knight: Jak to nie ten dzia? przecie? ghul na roku to mit.
Ja ju? przesta?em wierzy? w tego Ghula, spike sworda itd. To jest zrobione dla picu.. bo po co dorabia? rooka, kiedy wszyscy maj? go tylko przej?? w maksymalnie tydzie? (to ju? newbie).. wi?c moim zdaniem nie da sie do niego dosta?. Pozdrawiam:p

Podobno ma kto? Spike Sworda na rooku Ss Widzia?em 22 rookstayer name nie podam bo nie pami?tam.

@Up
To mit ?e kto? ma Spike Sworda a poza tym ?eby by? to by ten tibijczyk by rozwali? ca?a atmosfer? na rooku

@Toop
Raczej nie s?dz? ?e na rooku jest Ghoul to raczej mit;)

Oczywistym jest ?e autor tematu si? myli...
Czy s?dzisz ?e tylko ty jeste? tak spostrzegawczy?
Setki rookstayer?w obstuka?o to pomieszczenie wszelkimi narz?dziami w najr??niejszych godzinach (Osobi?cie par? lat temu o p??nocy obstukiwa?em ten pok?j kilofem).
Jak dla mnie wszystkie te mity to jedna wielka ?ciema.
Cipsoft tworz?c rookgard nie spodziewa? si? powstania "urojonej" profesji typu Rookstayer - wszystkie te widoczne potwory, itemy mia?y by? tylko ciekawostk? dla nowych graczy co ich czeka na mainlandzie...
Teraz Cipsoft nieco zainteresowa? si? t? wysp? dodaj?c par? nowo?ci wi?c by? mo?e kiedy? udost?pni respy ghuli ale narazie nie szuka?bym wielkiej teorii spisku:p

Cipsoft zapowiedzia?, ?e mo?e, ale to nie jest pewne usunie mo?liwo?? zostania rookstayerem ;x.Ghoul to tylko taki smaczek dla nowych graczy i dreszczyk kiedy nowy przyjdzie i zrobi katana room.Ma on s?u?y? tylko do wystawy tego co mo?na spotka? na mainie.Wszelkie spekulacje na temat, ?e droga do niego istnieje s? b??dne.

Akurat jak wiemy, kiedy? ju? te? w tym temacie pisa?em, ?e nie ma doj?cia do Ghula.
@Tibionauta.
Stwierdz? fakt, ?e nie jest smaczkiem tylko pozosta?o?ci? po Katana Room :)
Pozdrawiam,
Arts

Eee... Kiedy CIPSOFT napisal cos o ghoulu? Bo nic takiego nie pamietam ;/

Napisze tak czyta?e? r?zne fora ale cos tam zawsze sknoci?. Ghoula mozna zabi? tylko jeden raz w roku i nigdy nie wiadomo kiedy. Kiedys s?ynny rookstayer (nie pamietam nicku) udowodni? ze ghoula mozna zabic jednak by?o to nieop?acalne bo niedosc ze raz na rok to jeszcze duzo hp leczy sie itp. a co do loota to uwazam ze CipSoft jest na tyle dobra organizacja ze zrobienie podobnego potworka bez loota to dla nich zaden problem.

Je?eli chodzi o walni?cie w ?ciane kilofem o pe?nej godzinie tibijskiej to nie da rady si? tego zrobi? bo dzie? tibijski trwa 24 minuty czyli pe?na godzina to tylko sekunda na walni?cie!

mo?liwe zr jak dojdziesz do mino maga i go pokonasz tam jest tp do ghoula;)

@up: Ja s?ysza?em teor?, ?e to tp to na spike sword quest prowadzi ;) heh

Hmmm... Sprubuje z moimi kuplami z tym "TIME" ;) I jakby co to damy zna? heh...

(Ja jestem rookstayerem i nie zamierzam tego porzuci? :P )

Pozdro

Ostatnia edycja:

To chyba nie ma zwi?zku ale...
Gdy przemierzalem katana room swoim niezwyci??onym rook-manem (;P)
Zacz??em klika? na dedy w final roomie
Na wszystkich szkieletach ludzkich (prawie) pisalo some skieleton, a na 3 o takim samym wygl?dzie pisa?o skieleton
A jak wiadomo wed?ug legendy by?y 3 nieustraszone osoby kt?re teraz maja tam groby przy wej?ciu
Mo?e to ma jakie? znaczenie??
Ale kto to mo?e wiedzie?...:confused:

Jak dasz zdjecie ze tam jestes to uwieze.

Osobiscie nie wieze w mity,i wszystko ghoul,spike sword,brass armor itd. wedlug mnie to mit

i na zawsze mitem pozostanie ....

A mo?e to ghoul robi t? szczeline w ?cianie i pr?buje si? wydosta? na ?wiat . Z ka?dym update robi to lepiej :D A wi?c mo?e w update 9.0 wyjdzie na zewn?trz i b?dzie sia? postrach :D

Do s?awnego Ghoula nie mo?na by?o,nie mo?na,nie b?dzie mo?na si? dosta?. ;) Kolejny pic na brudn? wod?(staropolanka!) Cipsoftu ;)

Ja sprawdza?em z moim koleg? racja ale tak posypa?o si? co? te okruszki
kamieni.drugi raz nam si? nie chcia?o.
A mo?e to nie mit?

@Up
To mit ?e kto? ma Spike Sworda a poza tym ?eby by? to by ten tibijczyk by rozwali? ca?a atmosfer? na rooku

To nie mit ze Spike Swordem, rzeczywi?cie kto? go mia? gdy? to by?o tak:

Pewien CM zosta? przeniesiony przez tutora seniora na maina i dosta? tam r??ne itemki w tym Spike Sworda, potem tutor senior przeni?s? CM'a z powrotem na roka a CM da? Spike Sworda swojej kole?ance/koledze Harmonia of Honera (czy jako? tak)

Blacharz ty wiesz o czym psizesz??CM to Community Manager czyli pracownik CipSoft'u. Senior tutor to mo?e reportowa? a nie "przenosi? z rooka na maina" i to CM'a jaj!

Drogi Blacharzu, jest mi ciebie z ca?ego serca ?al poniewa? senior tutor ma wi?ksze opcje od tak zwanego Comunity Manager dalej tak - Harmonia of Honera s? to nazwy dw?ch ?wiat?w, nie mo?e nazywa? si? tak comunity manager/senior tutor.
Odpada twoja wypowied? jest kompletnie nie przemy?lana i napisana bez wi?kszego sensu mo?e po to by pokaza?, ?e umie si? co? nazwa?. Daj spok?j.

Blacharzu ta postac nazywala sie Poty of Harmonia ^,^ nie Harmonia of Honera ^,^ CM moze senior tutora a nie senior CM'a ^,^ Wiem tyle ze Poty dostala Spike a sobie ten tutor zostawil blue robe i cos jeszcze nie wiem dokladnie co ^,^ Pozniej te itemki zostaly usuniete przez CM :) I Xeruun pozycje sa takie :
1)God
2)Community Manager
3)Game Master
4)Senior Tutor
5)Tutor
6)Player

EDIT : Mam juz dobre pozycje :P

Ostatnia edycja:

@UP

Przepraszam, ale to chyba ty nie przemy?la?e? twojej wypowiedzi. CM - Community Manager ma du?o wi?ksze prawa od Seniora Tutora, oraz wi?ksze od Game Mastera! Co do nazwy Harmonia of Honera jest ona mo?liwa, kto powiedzia?, ?e CM nie mo?e mie? takowej? Co to ma do tego, ?e to s? nazwy dw?ch r??nych ?wiat?w? Tak pozatym to by? gracz o nazwie Potty on Harmonia. Nie wprowadzaj innych w b??d.

EDIT: Wyprzedzi?e? mnie o 1 minut? Xenosim XD

Status
Zamknięty.
Do góry