• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Droga do Ghoula

Status
Zamknięty.
Odp: Droga do Ghoula

Moim zdanie nie da si? do niego doj??.
Po prostu to by? kiedy? normalny potwor ale Cip zauwa?y? ze on jest za silny i go uwie?li. :P
Wi?cej takich "plotek"

Nie ma ?adnej drogi do Ghoula.Co najdziwniejsze mo?liwe ?e kiedy? stanowi? cz??? Katana Room , ale stwierdzono ?e jest za ci??ki dla pocz?tkuj?cych.Wi?c stworzono dla niego osobne pomieszczenie za ?cian? i tkwi tam do dzi?.Nie wymy?lajcie nie ma doj?cia oraz nie ma powi?zania ze Spike Swordem.
Pozdrawiam,
Arts

To pewnie jest anty-bot monster i kto tam dojedzie to za full hp dostanie ^.^

Nie wiem dlaczego go zrobili. W ka?dym razie u?y?em go do mojego "Jak zdoby? spike sworda". Nawet si? przyda?. Oczywi?cie film by? na ots i troch? go ulepszy?em. No ale wed?ug mnie normalnie si? do niego nie da doj??. Tak jak do tarantuli.

Pozdrawiam,
Gelio

Ja np. wierze ?e Ghoul jest zapowiedzi? ?ycia na Mainie jak ju? kto? m?drze napisa? :p

To pewnie jest anty-bot monster i kto tam dojedzie to za full hp dostanie ^.^
Ghoul to ghoul, walnie za tyle ile ma zapisane w swoim pliku, a wi?c nie wi?cej ni? 50 xd
By? mo?e do ghoula kiedy? da?o si? doj??. Prawda jest taka, ?e obecnie nie jest to mo?liwe. Potw?r prawdopodobnie jest tam "dla picu", bo gdyby stanowi? cz??? jakiego? questa, by?oby o tym co? wspomniane gdziekolwiek (po co CipSoft mia?by robi? niewykonalny quest? ;| ).

nie da si? doj?? do ghula zniszczona ?ciana to tylko tak aby tibia mia?a urok ?adniejsza by?a

probowalem o tej pelnej godzinie i lipa ;D to przeciez bzdura... do ghoula poprostu nie da sie dostac a ze nie masz dowodow i o tym piszesz to juz swiadczy tylko o tobie ;)

Da si? doj??, bo kiedy? widzia?em Screena jakiego? RookSlayer'a to w?a?nie w pokoiku z ghoulem po?o?y? sobie cc i cykn?? ss bo mia? advanca...

probowalem o tej pelnej godzinie i lipa ;D to przeciez bzdura... do ghoula poprostu nie da sie dostac a ze nie masz dowodow i o tym piszesz to juz swiadczy tylko o tobie ;)

O pe?nej godzinie Tibijskiego czasu? ;)

@up
Jedno s?owo podkre?la takie przypadki - fake.

Co do tematu, to do Ghoula w?tpi?, ?eby da?o si? doj??. Grube tysi?ce ju? pr?bowa?y (wliczaj?c geniuszy) i nic z tego nie wysz?o, wi?c w?tpi? czy komukolwiek si? uda - chyba, ?e Cipsoft co? zaaktualizuje w co w?tpi?.
Dawanie ludziom szans? na rozwi?zanie jednaj z najwi?kszych zagadek zniszczy?oby Rookgaard, a co za tym idzie wp?ywy na konto od Rookstayer?w, co daje ca?kiem poka?n? sumk?.

Regards
Pioss

Przeczytaj sobie definicj? s?owa mit, a potem dopiero m?w o dowodach.

IMHO, je?eli co aktualizacj?, ?ciana si? kruszy. To chyba logiczne, ?e kt?rego? update b?dzie mo?na jakim? sposobem si? tam dosta?.
Z t? pe?n? godzin? - mit obalony.

Sprawdza?em.

To s? tylko takie ciekawostki kt?re wg mnie Cipsoft stworzy? ?eby zach?ci? ludzi kt?rzy graj? na rookgardzie. Pokazuj? spike sworda i ludzie my?l? ?e jako? da si? go zdoby?.

omg ile to mo?na wa?kowa? nie da si? do tego doj?? i tyle co troche piszecie te same posty ,?e to jest zach?ta...wg. nabijacie sobie tylko posty kt?re s? warte strat? czasu albo nie czytacie wszystkich odpowiedzi

To s? tylko takie ciekawostki kt?re wg mnie Cipsoft stworzy? ?eby zach?ci? ludzi kt?rzy graj? na rookgardzie. Pokazuj? spike sworda i ludzie my?l? ?e jako? da si? go zdoby?.

Ghoul, nie mo?na si? do niego dosta? , w takim razie po co on jest? Jest on po to ?eby by?a jaka? fabu?a mity i legendy :) na tak zwanej wyspie nowicjuszy i ?eby nowych graczy zapozna? co czeka ich gdy odejd? z tej wyspy.

...

Wed?ug mnie mo?na si? tam dosta?. Przecie? jak jest quest na b legi to jedna cz??? jest ukryta w pod?odze, a po za tym Tibia musi mie? swoje sekrety,bo by?a by nudna.

Kiedys wyczytalem na forum(niewiem czy to prawda)ale 1 z tibijczykow byl kolo ghoul'a po restarcie serva i (podobno)sciany nie bylo i ghoul go zabil tak kiedys wyczytalem niepamietam gdzie :p

Ostatnia edycja:

Not rly. Przecie? Cipsoft nie lubi rookstayer?w...

Nigdy nie zrobi? czego? takiego :curse:

To nie prawda!!!Szczelina otwarta jest jeden dzie? w roku.A z reszt? trzeba by by?o popyta? si? high levelowych rookstayer?w.

Ten Ghoul to tylko ozdoba wyspy roogard.. jest to tylko na pokaz ... istnieje wiele legend opowiadan na ten temty... a nikt sie tam jeszcze nie dostal przez 12 lat..

Wed?ug mnie jest w tym ziarno prawdy. Do Ghula na pewno idzie sie dostac tylko nikt nie wykombinowa? JAK sie tam dostac . i nie muwcie mi ?e cipsoft zrobi? go tylko do wystawy??!:curse:

Status
Zamknięty.
Do góry