• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

demon shield na rooku!! czy jest?

Status
Zamknięty.
Odp: demon shield na rooku!! czy jest?

Wiecie co, CM, GM, Support itp... Ma innego klienta, kt?ry jest bez item?w many, capa itp... na nic nie ma miejsca, wi?c nie mog? nic nosi?... (sk?d to wiem? Bo wiem i ju?!!!)

Wiecie co, CM, GM, Support itp... Ma innego klienta, kt?ry jest bez item?w many, capa itp... na nic nie ma miejsca, wi?c nie mog? nic nosi?... (sk?d to wiem? Bo wiem i ju?!!!)

Hmm, wiedzie? tego niewiesz... Bajki snujesz jak dla mnie poprostu post bijesz :P

Do wszystkich :
- Wy bierzecie pomys? taki :
Ah, chyba, ?e masz gm'a to se potwory mo?esz poprzywolywa? itp i ci padnie...
Po 1 : RL to nie ots gdzie graj? noobki, i u?ywaj? r??nych komend typu /m, /i 2160 100 itp itp... Jak dlamnie GM'owie niemaj? ?adnych komend tylko poprostu jaki? programik w??czony (W CipSofcie) i tam banuj? itp.

Do tematu :
Jak dlamnie demon shield'a nieda si? i nieb?dzie da?o si? zdoby? chocia?by my?l?, ?e za pare updat?w, 3-5 b?dzie mo?na zdoby? ju? lepsze eq na rooku typu Chain legs, brass armor itp... Dlaczego??
Bo RL staje si? teraz OTS'em i coraz wi?cej os?b pozostaje na rooku czyni?c z niego bardziej zaludnia?? wysp?... Ludzie wbijaj?? na roku lvl'e 30, 50, 100 - jak wida? ta wyspa idzie do g?ry a mini potworki typu Troll, Orc ju? niewystarcz?... CipSoft b?dzie musia? doda? silniejsze potwory typu Dwarf, Orc Warrior i lepsze eq...
To moje zdanie :)
Pozdrawiam!

Niekt?re pytania mnie o?lepiaj?... dos?ownie, najpierw:mad: 10 pomy?l potem pisz...

Nie, nie mo?na i nie mo?na by?o !

a ja mi m?wi? ?e dsl na rookardzie jest!!

Beznadziejny Temat
Ale jak chcesz to ja ci te? napisze ?e mam Soft Bootsy na sprzedasz i Manarunke w to te? uwierzysz?

Omfg d shield na rooku pora?ka-.- Co jeszcze wymy?licie...Wierzycie w pierwsze lepsze opowie?ci jakich? noobk?w kt?re nie maj? co robi?...
niestety nie masz racji GM nie mo?e przenosi? itemk?w ( ma 0 capa -,-)
a jak ja ci powiem ze mam magic long sworda na rooku to te? zrobisz temat ? :rolleyes:
temat do zamkni?cia ; /
Koledzy baardzo sie mylicie bo gm ma capa... Skad to wiem??
a Pamietacie ta afere co gm zabral komus Mandrake??
@topic
nie ma co sie dziwic.... ;p
moj kumpel wkrecil na rooku ze gm mu blokuje demodrasy :D:D
co najmniej 98,9% graczy w tibii to latwowierne nooby :D:D

Jezu. Po co wy, ludziki, zak?adacie takie bzdurne tematy? Wszystkie itemy z eq chcecie powymienia?, zadaj?c ci?gle to samo pytanie "czy [...] jest na ruku?!?!/1//". Ogarnijcie si?! Plotki, plotki, plotki, zero konkret?w, zero dowod?w. Jeden jedyny raz na Rookgaardzie by? Spike Sword, szybko jednak stamt?d znikn??... I od tej pory nie ma spokoju biedna wyspa.

Tak wi?c, m?wi? wszem i wobec: NIE MA DEMON SHIELD NA ROOKGAARDZIE.
Koniec. Kropka. Przecinek.

Do wszystkich :
- Wy bierzecie pomys? taki :
Ah, chyba, ?e masz gm'a to se potwory mo?esz poprzywolywa? itp i ci padnie...
Po 1 : RL to nie ots gdzie graj? noobki, i u?ywaj? r??nych komend typu /m, /i 2160 100 itp itp... Jak dlamnie GM'owie niemaj? ?adnych komend tylko poprostu jaki? programik w??czony (W CipSofcie) i tam banuj? itp.
Do tematu :
Jak dlamnie demon shield'a nieda si? i nieb?dzie da?o si? zdoby? chocia?by my?l?, ?e za pare updat?w, 3-5 b?dzie mo?na zdoby? ju? lepsze eq na rooku typu Chain legs, brass armor itp... Dlaczego??
Bo RL staje si? teraz OTS'em i coraz wi?cej os?b pozostaje na rooku czyni?c z niego bardziej zaludnia?? wysp?... Ludzie wbijaj?? na roku lvl'e 30, 50, 100 - jak wida? ta wyspa idzie do g?ry a mini potworki typu Troll, Orc ju? niewystarcz?... CipSoft b?dzie musia? doda? silniejsze potwory typu Dwarf, Orc Warrior i lepsze eq...
To moje zdanie :)
Pozdrawiam!

Zgadzam si? z Areal, teraz jest wi?cej rookstayer?w z 100 lvlami, wkoncu Rook sie znudzi jesli caly czas to samo bedzie.. a jak zauwazyliscie wokolo rooka jest pelno wody gdzie moga dodac nowe potwory lecz sadze ze te nowe potwory i itemy beda dostepne tylko dla pacc. Dlaczego? - Bo CipSoft sadzi ze Free Acc playerzy nie zasluguja na to. A tak wogole ludzia sie znudzi te eq typu chain armor czy katana - wkoncu ktos musi miec ten wymarzony dla rookstayerow Spike lub Brass Armor - sadze ze to bedzie najlepszy armor dla Rookstayerow.

A z Areal nie zgadzam sie z 1 rzecza - Orc warriory? lol - typu Dwarf - Goblin - Elf sadze ze to by byly najsilniejsze potwory jakie mogli by dodac.

Ha demon shield na rooku to nie mo?liwe, ch?op se z ciebie "jaja" zrobi? :down:

ten kto w to wie?y jest chyba g?upi(bez obrazy).

prosz? ?eby?cie nie tworzyli tematu typu np. MPA na rookgardzie, prawda czy fa?sz??

Prosz? tak?e administratora lub moderatora o zamkni?cie tematu i przeniesienie go do kosza lub pozostawienie w tym oto dziale.

Kiedy? na rooku by? demon shield , mpa , golden legi itp. ale to z tego powdu ?e nie by?o maina a teraz to raczej niemo?liwe. :D

Ka?dy z was napisa? to samo, a je?li on ma ten demon shield. Niech ten kto do ciebie napisa?, niech ci poka?e. Na pewno nie ma ale zapytaj go.

Ostatnia edycja:

Mam do sprzedania Magic Long Sworda na rooku, sprzedam go za 2 gp bo potrzebuje na Rapiera bo jest lepszy, kontakt : GamE MajsTer of SecAldora

A tak naprawd? nie ma nic takiego na rooku.

Kiedy? na rooku by? demon shield , mpa , golden legi itp. ale to z tego powdu ?e nie by?o maina a teraz to raczej niemo?liwe. :D

Hu8ahauahahahaa! I jeszcze co ? Bajki Ci si? pomiesza?y, kiedy? nie by?o rooku nuubie.

Tak a w szafie mojej babci wisi mpa a w szafce na buty stoj? Boots of Waterwalking :confused::confused:
Jak m?wisz, ?e ju? jest to powiedz kto ma zrobi? konto i napisz? do niego.
A co do d shield kto? ci? zrobi? w balona i tyle.

a w?a?nie ?e 1 typ ma ..
?ona GM ( Najwa?niejszego ) da?a swojemu koledze spike sworda ... i wtedy straci?a posad? gm ale nie powiedzia?a komu go da?a.

Dziwi mnie, ?e ten temat nie zosta? jeszcze zamkni?ty.

I ?eby nie by?o, ?e offtop, to napisz?, tak samo jak 60 os?b wy?ej, ?e demon shield nie istnieje na rooku.

Praktycznie jest to nierealne poniewa? nawet je?li masz 6lvl na mainie z demon shieldem i jak padniesz to praktycznie przeniesie ci? na rooka lecz wszystkie itemy z eq i depo, questy itd. si? kasuj?. Wi?c? FA?SZ

Status
Zamknięty.
Do góry