Wiecie co, CM, GM, Support itp... Ma innego klienta, kt?ry jest bez item?w many, capa itp... na nic nie ma miejsca, wi?c nie mog? nic nosi?... (sk?d to wiem? Bo wiem i ju?!!!)
Omfg d shield na rooku pora?ka-.- Co jeszcze wymy?licie...Wierzycie w pierwsze lepsze opowie?ci jakich? noobk?w kt?re nie maj? co robi?...
Koledzy baardzo sie mylicie bo gm ma capa... Skad to wiem??niestety nie masz racji GM nie mo?e przenosi? itemk?w ( ma 0 capa -,-)
a jak ja ci powiem ze mam magic long sworda na rooku to te? zrobisz temat ?
temat do zamkni?cia ; /
Do wszystkich :
- Wy bierzecie pomys? taki :
Ah, chyba, ?e masz gm'a to se potwory mo?esz poprzywolywa? itp i ci padnie...
Po 1 : RL to nie ots gdzie graj? noobki, i u?ywaj? r??nych komend typu /m, /i 2160 100 itp itp... Jak dlamnie GM'owie niemaj? ?adnych komend tylko poprostu jaki? programik w??czony (W CipSofcie) i tam banuj? itp.
Do tematu :
Jak dlamnie demon shield'a nieda si? i nieb?dzie da?o si? zdoby? chocia?by my?l?, ?e za pare updat?w, 3-5 b?dzie mo?na zdoby? ju? lepsze eq na rooku typu Chain legs, brass armor itp... Dlaczego??
Bo RL staje si? teraz OTS'em i coraz wi?cej os?b pozostaje na rooku czyni?c z niego bardziej zaludnia?? wysp?... Ludzie wbijaj?? na roku lvl'e 30, 50, 100 - jak wida? ta wyspa idzie do g?ry a mini potworki typu Troll, Orc ju? niewystarcz?... CipSoft b?dzie musia? doda? silniejsze potwory typu Dwarf, Orc Warrior i lepsze eq...
To moje zdanie
Pozdrawiam!
Kiedy? na rooku by? demon shield , mpa , golden legi itp. ale to z tego powdu ?e nie by?o maina a teraz to raczej niemo?liwe.![]()
Tak a w szafie mojej babci wisi mpa a w szafce na buty stoj? Boots of Waterwalking![]()
Jak m?wisz, ?e ju? jest to powiedz kto ma zrobi? konto i napisz? do niego.
A co do d shield kto? ci? zrobi? w balona i tyle.