• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Dawna tibia

Status
Zamknięty.
Odp: Dawna tibia

Historia Tibii jest naprawd? dluga i ciekawa. Chcia?by zagra? w najstarsze wersje gdy nie by?o stref ochronnych i gdy po ?mierci wraca?o si? na 1lvl ale nie traci?o eq.

Hah!! grafika z 7.1 jest smieszna...tera 8.42 rz?dzi :]

I szkoda ?e ju? niema rl 7.6 lub ni?ej....teraz to tylko 8.4 mo?na rl

Hah!! grafika z 7.1 jest smieszna...tera 8.42 rz?dzi :]
I szkoda ?e ju? niema rl 7.6 lub ni?ej....teraz to tylko 8.4 mo?na rl

Z tego co moja kompetencja 4-letniego gracza Tibii pozwala wynikn?? to wraz z upd. zmienia si? wersja Tibii na wi?ksza. Nie licz ju? wi?c , ?e zagrasz sobie na servie RL 7.6 hostowanym przez Cipsoft.

@Topic.
Dawna Tibia to by?o co?.W 7.92 zabawa na PVP-E by?a ehh... co to za czasy ^^.

jaka spoko grafa a jak golden helmet wygl?da? teraz to wszystko przerobione na lepsze .
a i tak z ch?ci? bym se pogra? na takiej starej tibii by?o by ciekawie :) .

istniej? jeszcze taka tibia bo nie wiem???

Ja zacz??em gra? od tibi 7.8/7.9 i my?l?, ?e wtedy Tibia by?a najlepsza :) Nie wygl?da?a jak "kwadraty" a i nie by?o tak du?o botter?w (byli ale nie co 20sqm). Najbardziej to mnie chyba rajcowa? i dalej rajcuje wygl?d SD z czas?w 7.92 i mniej, taki czarny zab?jczy kwadrat lub sze?cian lec?cy w stron? ofiary... To by?o pi?kne. Brak armor?w broni run itp. od lvl'a, zab?jczy, najpot??niejszy mo?liwy czar, Ultimate Explosion, to by?o co?... Naprawde mi tego brakuje, dlatego od czasu do czasu wracam do OTS?w 7.92 albo 7.81. Ale ch?tnie bym spr?bowa? na np. 7.1 albo mniej :) Ciekawe czy kto? da?by rade stworzy? taki silnik :P

bardzo ladnie opisane cavarito, no ja niegralem w tibie, jak miala taka grafike,ale musialo byc inaczej, teraz tylko wchodze do iasta, widze jak ktos sadzi : kur..suk... wyp... , zasypuja, okradaja, wyzywaja, blokuja i tak w nieskonczonosc. Za duzo juz nobow ;/ ehh

Dawna Tibia mia?a ten klimat.. I cho? nie wiem co tak dok?adnie by?o wci?gaj?ce to mia?o si? ch?? do gry. Ci??ko stwierdzi? czy to wina Cipsoftu czy po prostu gra mi si? znudzi?a.

Grafika ra??ca, lecz nie wiem czemu, zagra?bym sobie w star? tibi?. Wojna bez skull'i, golden helmet, mms jak tr?jk?t zrobiony w paint'cie.

Pozdrawiam,
Eleo

W nowej tibii podoba mi si? grafika w starej klimat i itemki .. a tak?e to ,?e nie by?o tyle newbie. :p Czyli podsumowyw?j?c STARA TIBIA GORA.
ps. chamstwo ma?p? zabrano kase z lota xD:eek:

Masz racje kolego. Klimat dawnej Tibii, mniej noboow i grafika nowej Tibii
to przepis na sukces dla CipSoftu

Cipsoft sie stara. Ale wtedy nie by?o PACCA gra by?a r?wniejsza:(

A najlepszy wygl?d to mia? mastermind shield i cyklopy dawne.;) Eh, to prawda, czas robi swoje, wcze?niej tibia dzia?a?a prawie ?e w DOS"ie a teraz...:up:

ahhh.. ta tibia 7.6 ;) to by?a prawdziwa gra, wbija?o si? jaki? 15 lvl sorkiem i sd, wtedy liczy?a si? szybka r?ka a nie hotkeye, bot :( a mo?e kto? by zaproponowa? cipom aby stworzyli jaki? artyku? o starej tibi?

Szczerze powiem ,?e najbardziej podoba?a mi si? wersja tibii pod 7.92 :)
Mo?e dlatego ,?e w?a?nie wtedy zacze?a si? moja przygoda z TIBI?.O.o
Nie wiem.. to takie moje prywatne zdanie..

ej co to jest za ots jaki? stary ???... . z wygl?du jest fajny ale nie chce mi si? wierzy? ?e to jeden z najfajniejszych ots-?w ???... .:curse::curse::curse::curse::curse:

Pss dobrze ?e tibia idzie ca?y czas do przodu a nie ?? jak to kiedy? wygl?da?o ?? teraz przynajmniej rh wygl?da jak he?m a nie jak puszka.

Ale wtedy to By?a grafika ... Teraz to Wypas Ale kiedy? to pewnie bym nie podszed? :)

Tibia 7.6 grafika nie jest najlepsza ale ta tibia wymiata najbardziej podoba mi sie to ze niema ustawiania run na hotach... Jak bot

Ta stara tibie chyba robili w paincie ^^ .

Wole stara tibie :

. mniej noobow
. mniej oszustow
. mniej botterow
. bez hotow
. lepiej sie expilo

Na starej kiedys gralem bodajze 4.8 w tydzien wbilem 120 lvl, zaden noob mi nie przeszkodzil w expieniu :D:confused:

Status
Zamknięty.
Do góry