• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Dare Aegar life! Eternia!

Xayan

Senior User
Liczba reakcji
386
Jo?.
Nudzi?em si?, wi?c wr?ci?em na mojego knighta :p Postaram si? cz?sto zamiesza? screeny :D

No wi?c:

Najpierw lefel:
47530934.png

Niespodzianka po drodze na roty:
17461281.png

Nie?adnie ;):
53662732.png

Stan postaci:
33748085.png

@Down:

77240355.png

Dawniej boci?em, teraz ju? nie.

Odp: Dare Aegar life! Eternia!

Posta? mo?e by?, botujesz? Ile pacc'a zosta?o? Oby ci si? nie pr?dko znudzi?o, wbijaj 50, p??niej 100. Czekam na next fotki.

Kolejne screeny:

Loot z katedry:
13730411.png

67 sword:
98115116.png

Level:
16868239.png

Znowu loot z katedry:
68883822.png

Stan konta:
29137791.png

Dawa? komenty! :p

@Down:
Nied?ugo kupuj? golden arma i crown legi :p Potem na ~55 demon szilda :p Ale musz? zostawi? troch? kasy na sworda od 50 lvla ;d

Ostatnia edycja:

No s?abe eq troch? :D:p
I wbij skile 70 to ci si? op?aci ;);)

Nowe ekiu:
27421692.png

Niespodzianka :):
11691253.png

Znowu:
31989840.png

Loot ze Scarab?w:
66135654.png

Lol! Ludzie! Komentowa?!

Kolejny wypad na Scaraby:
43028076.png

Level postanowi?em dobi? na dragu - loot nie dopisa? jako? O.o:
42624136.png

I tu loot z kr?tkiego wypadu na Scaraby :p:
98582810.png

@Down:
Jeszcze si? zastanawiam, ale na ferie na 100% kupi?. W tym roku mam najwcze?niej :p

Ostatnia edycja:

Posta? bardzo dobra mam nadzieje ?e nie b?dziesz boci? jak Ci si? sko?czy pacc.I jak Ci si? sko?czy pacc to zamawiasz nowego czy bendziesz gra? na faccu ??

No eq ju? lepsze ;p powiedz mi w ile wbijasz lvl na paccu ?

No eq ju? lepsze ;p powiedz mi w ile wbijasz lvl na paccu ?

4-5h? ;x W ka?dym razie co? ko?o tego. Na faccu te? b?dzie luz, bo katedra g??wnie wolna ^.^
A co do EQ, to na 50 kupuje nowego sworda, a na 55-60 lvlu demonke :p

Siemanoooo. Masz po?yczy? na tej eterni z 50k? Oddam w przeci?gu kilku dni, albo od r?ki na innym ?wiecie - Aldorze, Kyrze, Danubii, albo Thorii. Potrzebuje tych gp w miar? jak najszybciej, a nie mam tam swojego chara ?eby zarobi? na supplies dla sdkera. :-/
Ladna wojenka si? tam u Was zapowiada >: )

Siemanoooo. Masz po?yczy? na tej eterni z 50k? Oddam w przeci?gu kilku dni, albo od r?ki na innym ?wiecie - Aldorze, Kyrze, Danubii, albo Thorii. Potrzebuje tych gp w miar? jak najszybciej, a nie mam tam swojego chara ?eby zarobi? na supplies dla sdkera. :-/
Ladna wojenka si? tam u Was zapowiada >: )

Wiesz co... no jako? tak nie za bardzo :/ W dodatku mam tylko 35k po zakupie tych wszystkich item?w (k legs, g arm, bohy). Ja tam nie za bardzo ufam ludziom ;x

Najpierw by?o fajnie:

Scaraby:
89919938.png

Lecz potem ded od kumpli jakiego? go?cia, kt?rego zaatakowa?em, kiedy boci? (dawno temu):
75248718.png

Dobrze, ?e tylko legi polecia?y :p Do gry wr?c?, gdy tylko kupi? nowe ;x
Wymusili ode mnie 20k :/

@Down:
Ju? kupione, popylam do Ankh ;d

Ostatnia edycja:

Jak masz 5k loot ze scarab?w, to kup sobie te legsy ;)
I graj dalej, bo przerywanie jest bez sensu ;p

Odrobiony level:
71944228.png

Odrobiony skill 67:
84220769.png

Loot (knight legi si? zwr?ci?y xD):
53677739.png

@Down:
Ass dagger ma masakrycznie ma?y def.

Ostatnia edycja:

Widze ?e dobrze "koksisz" z tym lvlem:). Radzi?bym ci kupi? ass dagger. POsiada on wi?cej ataku. Eternia c?? by tu powiedziec o tym swiecie w mojej tibijskiej karierze mia?em kr?tk? styczno?? z tym serwerem. Niestety nie zawojowa?em tam bo na 15 lvlu dosta?em hunta :) Pozdrawiam
[USER]arkadzik94[/USER]

To moze jakies noob eq typu plate set + dwarvenka/tortoise? Sam sobie zarobie. Mam cale 2k ;-D

No, zawsze to jaki? ?atwiejszy "start"... Dzieki wielkie. :-)
Ordynarczykowa /Carlin

Kurwa jego w dupe ma?. Sorry wielkie, ale pad?em. Agent z?apa? mnie na afku w takim miejscu, ?e rzuci? 1 mwalla i nie mia?em jak spierdoli?. W dodatku 2 FE postawi? i pad?em jak smie?, bo tymi potionami mo?na sie leczy? na jakim? zjebanym OTSie. Typ po 200+ z SD wchodzi? + jeszcze 2 FE, a te potiony daj? tylko pierdolone 150 HP! ?miech na sali. Na szcz??cie spad? tylko amulet. No i bp, w kt?rym by?o tylko troch? kasy, ale to tylko te pieni?dze, kt?re zarobi?em expi?c... Obczaj, ?e typ mi jeszcze na PW pisa? i si? ?mia?. Niby ogar, bo pierdoln?? mnie na afku, a jak dobieg?em do kompa, to by? full trap. I tak spierdoli?em, ale jakby te poty dawa?y troche wiecej HP, to mo?e bym uciek?... Chocia? do schodk?w by? spory kawa?ek. Postaram si? za?atwi? mu hunta, albo mo?e jaki? ma?y payment. =P
Nie b?j nic, odrobie, wbije jeszcze jeden lvl i dorzuce zarobek z nocki, czyli pewnie jakie? 15-20k do SS. Bo jak na ironie jaki? agent mi si? wjeba? na respa i biegamy we 2. Pojebana ta eternia.. :-P

Zrobi?em Ci tego questa... Kosztowa? z 3k, bo si? nap?ywa?em statkami.
No i chcia?e? screeny... P?ki co jest jeden. I mam nadziej?, ?e wi?cej takich nie b?dzie... Nie przejmuj si?. To tylko gra. Przez te 2 dni pacc dobijesz jeszcze z 48 lvl. O ile staminy starczy. ;-D

20f6ouc.jpg

Edit #1
Jak masz hajs, to kup promocje. O wiele lepiej si? expi. Ten wydatek si? zwraca i to do?? szybko. Mniej wydasz na mfy/poty na expie.

Ostatnia edycja:

Nie sam? Tibi? cz?owiek ?yje, lecz samym swordem :D:
84883905.png

Loot z Fenrock:
76065071.png

Level:
59620870.png

Znowu loot z Fenrock:
77783682.png

Ostatnia edycja:
Do góry