Odp: Dare Aegar life! Eternia!
Kurwa jego w dupe ma?. Sorry wielkie, ale pad?em. Agent z?apa? mnie na afku w takim miejscu, ?e rzuci? 1 mwalla i nie mia?em jak spierdoli?. W dodatku 2 FE postawi? i pad?em jak smie?, bo tymi potionami mo?na sie leczy? na jakim? zjebanym OTSie. Typ po 200+ z SD wchodzi? + jeszcze 2 FE, a te potiony daj? tylko pierdolone 150 HP! ?miech na sali. Na szcz??cie spad? tylko amulet. No i bp, w kt?rym by?o tylko troch? kasy, ale to tylko te pieni?dze, kt?re zarobi?em expi?c... Obczaj, ?e typ mi jeszcze na PW pisa? i si? ?mia?. Niby ogar, bo pierdoln?? mnie na afku, a jak dobieg?em do kompa, to by? full trap. I tak spierdoli?em, ale jakby te poty dawa?y troche wiecej HP, to mo?e bym uciek?... Chocia? do schodk?w by? spory kawa?ek. Postaram si? za?atwi? mu hunta, albo mo?e jaki? ma?y payment. =P
Nie b?j nic, odrobie, wbije jeszcze jeden lvl i dorzuce zarobek z nocki, czyli pewnie jakie? 15-20k do SS. Bo jak na ironie jaki? agent mi si? wjeba? na respa i biegamy we 2. Pojebana ta eternia..
Zrobi?em Ci tego questa... Kosztowa? z 3k, bo si? nap?ywa?em statkami.
No i chcia?e? screeny... P?ki co jest jeden. I mam nadziej?, ?e wi?cej takich nie b?dzie... Nie przejmuj si?. To tylko gra. Przez te 2 dni pacc dobijesz jeszcze z 48 lvl. O ile staminy starczy. ;-D
Edit #1
Jak masz hajs, to kup promocje. O wiele lepiej si? expi. Ten wydatek si? zwraca i to do?? szybko. Mniej wydasz na mfy/poty na expie.