• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

dami1310 czyli chodz?ca zagadka

Odp: dami1310 czyli chodz?ca zagadka

Po co chcia?e? zosta? moderatorem?

Dlaczego doda?e? mnie na 'czarn? list?'. Czy s?dzisz, ?e wojna ze mn? to dobry pomys??

Dlaczego wpadles na tak glupi pomysl jakim jest czarna lista, jak odpowiadasz szczerze, to masz na prawde wyjebane o co pytaja, a jesli szukasz pytan jakie ci pasuja, to lepiej usun ten temat.

Dlaczego wpadles na tak glupi pomysl jakim jest czarna lista, jak odpowiadasz szczerze, to masz na prawde wyjebane o co pytaja, a jesli szukasz pytan jakie ci pasuja, to lepiej usun ten temat.

Po prostu niekt?re pytania mnie denerwuj? i to tyle.

Zak?adaj?c ten temat powiniene? o tym wiedzie?, ?e b?dziesz mia? takie pytania. Nie rozumiem twojego podej?cia, ja bym te pytania kt?re mnie irytuj? ignorowa? lub usuwa? i tyle, a nie bawi? si? w jakie? dziecinne czarne listy..

ToP @

Tw?j ulubiony u?ytkownik t.net?

Ostatnia edycja:

D?ugo b?dziesz mnie warnowa?? Czy wlepienie mi bana sprawi Ci satyfakcj??

Zak?adaj?c ten temat powiniene? o tym wiedzie?, ?e b?dziesz mia? takie pytania. Nie rozumiem twojego podej?cia, ja bym te pytania kt?re mnie irytuj? ignorowa? lub usuwa? i tyle, a nie bawi? si? w jakie? dziecinne czarne listy..

ToP @

Tw?j ulubiony u?ytkownik t.net?

Z pewno?ci? dziam.

Masz sko?czone 15 lat, to powiedz m?j drogi - w jakim kierunku chcesz dalej si? rozwija??

Dlaczego doda?e? mnie na 'czarn? list?'. Czy s?dzisz, ?e wojna ze mn? to dobry pomys??
the battle was lost, but the war has just began...

ile jest 3(3-4)^2 :suspicious:
=3

Czarna lista zostanie, niech autor sobie pisze co chce w pierwszym po?cie, ale jest ona kompletnie niewa?na. Tak?e ka?dy ma prawo pisa?, a warn zostanie przyznany dopiero po niezgodno?ci z regulaminem dzia?u, regulamin Damiego nie ma nic do rzeczy...

Co zrobi?e? dla sceny OTS?

Mia?e? jakie? otsy w przesz?o?ci? Ile graczy na nich gra?o, je?eli.?

Mia?e? jakie? otsy w przesz?o?ci? Ile graczy na nich gra?o, je?eli.?

Daaaawno dawno otsy 7.6 ;p
Jeden bardziej trwa?y to po 40 osob ( wow xD ), drugi (stal okolo 1h) 170 graczy online ^^

Do góry