• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

dami1310 czyli chodz?ca zagadka

Odp: dami1310 czyli chodz?ca zagadka

Czy nie uwa?asz, ?e Support nie powinien mie? funkcji moderatora, gdy? to rozpierdala wizerunek forum?
W sumie "Expert" to moderator pod inn? nazw?, tak?e si? nie zgadzam.

Czemu wlepiasz mi warna skoro mo?na tu si? pyta? o wszystko, lubisz to robi? czy jak?
Nie ukrywam, i? sprawia mi to przyjemno?? xD, ale nie wstawiam ich bez powodu.

Dami1310, od ilu lat masz przyjemnosc kontaktu z Tibia, czy posiadasz jakis wlasny serwer, i na czym sie dobrze znasz ( pytajnik ) ( w zakresie tibii )

Uwaga!
Za bledy Przepraszam, popsuta KLAWIATURA

Pozdrawiam,
Blazen
Tibie pozna?em w wieku siedmiu lat (policz sobie ;p). Obecnie nie posiadam w?asnego serwera, a specjalizuj? si? w expieniu i lubi? co? popixelarci? ^^

Ostatnia edycja:

Babcia kupila 3 chleby, 2kg pasztetowej 1kg salcesonu, myd?o ,,Bia?y Huj" i BePowera. Ile kasy wydala skoro dziadek zajeba? jej rent??

Napisa?e? pytajcie o co chcecie, wi?c on Ci zada? pytanie, kt?rym chcia? sprawdzi? twoj? inteligencje, co w tym po?cie zas?uguje na warna? Odrobina humoru chyba jeszcze nikomu nie zaszkodzi?a, to dzia? Tawerna..

@ Topic

Sk?d jeste??

Ostatnia edycja:

Dlaczego dajesz warny za byle co? Synek... ja mog? da? takiego warna, tylko ... d?u?szego xD Pono? ca?e dobro wraca...

A tak serio to to by?o serio! Nie dawaj przynajmniej ostrze?e? w swoim temacie p.p

Jego post by? co najmniej g?upi, ?eby nie nazwa? go idiotycznym. "Sprawdzi? inteligencj?" m?wisz? To przeczytaj go sobie jeszcze raz.

Jestem z Polkowic obok Lubina (dolny?l?sk).

Jego post by? co najmniej g?upi, ?eby nie nazwa? go idiotycznym. "Sprawdzi? inteligencj?" m?wisz? To przeczytaj go sobie jeszcze raz.

Jestem z Polkowic obok Lubina (dolny?l?sk).

Mo?e i jest idiotyczny, ale w ko?cu zada? Ci pytanie, zagadk?. Nie m?w, ?e si? nie u?mia?e? z tego posta. Dam Ci rad? jak nast?pn? raza b?dziesz dawa? komu? ostrze?enie, najpierw dobrze pomy?l.

topic :

Najwi?kszy lvl na rl Tibii?

Ostatnia edycja:

Mo?e i jest idiotyczny, ale w ko?cu zada? Ci pytanie, zagadk?. Nie m?w, ?e si? nie u?mia?e? z tego posta.

topic :

Najwi?kszy lvl na rl Tibii?

No nie bardzo mnie roz?mieszy?, akurat nie by?em w humorze.

Do tej pory by? to dok?adnie 119 i 1% xD

No nie bardzo mnie roz?mieszy?, akurat nie by?em w humorze.

Do tej pory by? to dok?adnie 119 i 1% xD

To, ?e nie by?e? w humorze to akurat Ci? nie usprawiedliwia, ale na przysz?o?? najpierw dobrze si? zastan?w zanim b?dziesz dawa? warny.

TOPIC @

Grasz w jakie? inne gry opr?cz Tibia?

To, ?e nie by?e? w humorze to akurat Ci? nie usprawiedliwia, ale na przysz?o?? najpierw dobrze si? zastan?w zanim b?dziesz dawa? warny.

TOPIC @

Grasz w jakie? inne gry opr?cz Tibia?

To, ?e nie by?em w humorze, akurat nic nie mia?o do tego, ?e dosta? warna.

Obecnie gram w wolfteam'a i warframe'a. Lubi? jeszcze AIONka, Panzar, S.K.I.L.L, Shaiya i nawet w minecrafta popykam.

1. Nie wydaje Ci si?, ?e teraz panuj? ?mieszne regu?y na tym forum, kt?rych nie mia?o miejsca kiedy by?em moderatorem?
2. Support to support. Podwa?asz moj? opinie na ten temat?

1. Nie wydaje Ci si?, ?e teraz panuj? ?mieszne regu?y na tym forum, kt?rych nie mia?o miejsca kiedy by?em moderatorem?
2. Support to support. Podwa?asz moj? opinie na ten temat?

1. Nie wiem kiedy by?e? moderatorem xD

2. Tak jak ju? napisa?em wcze?niej Expert to Moderator, ale pod inn? nazw?...

Czy masz jak?? dysfunkcj? m?zgu?

Ostatnia edycja:

My?lisz bardziej lew? czy praw? p??kul? m?zgu?

To, ?e nie masz poj?cia jak? stron? m?zgu my?lisz, to chyba ?le co nie?

Dlaczego nie umiesz poradzi? sobie z idiotycznymi postami w tym temacie drog? regulaminow?, a zamiast tego produkujesz si? i silisz na jeszcze bardziej idiotyczn? czarn? list?, niemaj?c? nic wsp?lnego z regulaminami obowi?zuj?cymi na Forum? Czy to znacz, ?e nie znasz zasad, przestrzegania kt?rych masz pilnowa??

Dlaczego nie umiesz poradzi? sobie z idiotycznymi postami w tym temacie drog? regulaminow?, a zamiast tego produkujesz si? i silisz na jeszcze bardziej idiotyczn? czarn? list?, niemaj?c? nic wsp?lnego z regulaminami obowi?zuj?cymi na Forum? Czy to znacz, ?e nie znasz zasad, przestrzegania kt?rych masz pilnowa??

Nie o to chodzi, po prostu "mam zakaz" xD

Do góry