• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Curtiis] Gallery~

Status
Zamknięty.

Curtiis

User
Liczba reakcji
5
Witam b?de dawa? tutaj zdj?cia z mojej mapy;D Sa to do?c stare prace chyba z Tibi 8.2xD Jutro postaram sie wrzuci? co? z Tibii 8.54..;p
Miasto:
city1d.png

city2.png

city4.png

2.Gobliny:

3.Trole?
podziemia.png

4.Podziemia Ghouli..~
ghoule.png

Wkr?tce wiecej zdj?c;)
Pzd~!

Odp: [Curtiis] Gallery~

Jak robisz zdj?cia in-game wejd? w Options -> Graphic -> Advanced -> Don't.....
Prace na prawde fajne, cho? te pocz?tkowe przypominaj? mi mape z mojego projektu x-perience.

Ghoule s? prze?liczne, stw?rz mi takie na 7.6 :)
Pozdrawiam!

hmm Okej znalaz?em jeszcze pare zdj?c ze starszej Tibii:d

5.Takie o cos xD:

willa.png

6.Troce jeszcze miasta :D

cityyyyy.png

miasteczkoo.png

statek.png

hmm Fluos czemu mam Ci robi? mape?Xd Sam zrobisz jeszcze lepsze;p

PZd~

Prace s? naprawd? fajne. Tylko jak dla mnie te podziemia s? takie sasyfione. Za to podoba mi sie bardzo twoj? miasto ; D.

Pozdrawiam !

Mam pytanie odnosnie do tego miasta mojego czy z tego co widzicie da si? gra? w takim mie?cie?? Czy pousowac troszke drzewek,kepek traw ?eby nie bylo tak nawalone ..bo robie mapke pod gre...i szkoda mi troche czasu na robienie miasta bo sie d?ugo je robi:d Czy nie wrzucic tego miasta tylko troche je pozmienia?..jak my?licie?

Zdj?cie miasta

Pzd!~

Ostatnia edycja:

@Up
Mo?e rozwiniesz swoj? wypowied? nie ograniczaj?c si? do pro, elo....

@Topic
Miasto rzeczywi?cie jest OGROMNE, szczerze powiedziawszy jest ono playable. Mo?e w nie kt?rych miejscach jest ono z lekka nawalone, ale do gry si? chyba nadaj? ; D.
Co do map, s? one ?wietnie zrobione [Jak dla mnie], te dachy, te urozmaicenia i detale. Wszystko jest zrobione super.

Pozdrawiam !

Prac? naprawd? bardzo fajne.
Pokazuj? dobry ?wiat RPG, ?adne dobrane dachy, oraz architektura.
Wida? dobr? detalizacj? oraz pomys? na mapy.

8/10
Sta? Ci? na wiecej!

Czekam na co? nowego.
P.S Fajny efekt z tym rycerzem, jakby si? za?atwia? ;-) (Nie chc? by? bez kultury)

Pozdrawiam,
Hilary

Dziekuje za komentarze:D hmm to dodam te miasto..tylko troche pozmieniam conieco;d

a Tu zdj?cia z 8.54 mapa jest pod gre a nie pod shoff~

05295832500004760165.png

56234907250422973712.png

Niedoko?czone Hydry:D

69197017152294277542.jpg

No narazie na tyle;dwkr?tce wiecej zdj?c:)czekam na komentarze i odno?nie tego miasta czy nadaje sie ono pod gre:)

Pzd~!

Ostatnia edycja:

No naprawd? wielkie gratulacje co do mapek . ?adnie Ci to wychodzi . Bardzo mi si? podobaja ta ilo?? szczeg???w , detali . Wszystko ?adnie , starannie dobrane do odpowiedniego miejsca . Jedyne co troszk? mi si? nie podoba?o to te podziemia . Troszk? za du?o jest tam "nasrane" tego wszystkego . Ale to taki minimalny b??d przy Twoich prackach !

No widz? ?e po?wi?casz mapk? du?o czasu gz dla ciebie za wk?ad w prace.

Wi?kszo?? prac jest naprawd? wykurwi?cie zrobione z jedna czy dwie mi si? nie podoba?y bo co? za du?o ?mieci ale ok reszta nadrabia na maxxa wida? ?e jeste? w tym dobry reput za prace leci xD

Pozdrawiam Eztaz

Dziekuje ?e kto? docenia moja prace:)

Nowe zdj?cia:D

~hmm gsy?xD
gsy.png

~A Tu rozne:D
75037883.png

we2.png

we4.png

Niesko?czone:D
25102727.png

Pozdrawiam :)

No fajnie ;x
mi sie ogolnie wszystko podoba ale najbardziej architektura

Przyznaje,?e architektura w twoim wykonaniu jest w porz?dku :)
Ale radzi?bym ci popracowa? troszk? nad natura..
To tyle.
Regards,May~

Prace ?adne, trzymaj?ce poziom. Bardzo przypad?y mi do gustu, b??d?w nie zauwa?y?em, chyba ?e jestem ?lepy ;o Czekam na kolejne zdj?cia.

Pozdrawiam,
YourMaker

Oj kolego , naprawd? z zaskakujesz . Po prostu twoje prace s? doskona?e . Uwielbiam takie ocenia? ! ?adna charakterystyka , idealnie dobrane kolory , szczeg??y oraz urozmaicenia mapki . Screeny doskonale zrobione . Wr?cz idealnie. Wed?ug mnie nic doda? nic uj?? . Jeszcze raz wielkie gratulacje i owacje na stoj?co ! Czekam na kolejne prace albo na Tw?j w?asny projekt ! Pozdrawiam !

Nie rozumiem tylko w jakim celu podpierdalas* prace innym mapperom. T? powy?sz? krypte wykona? bodaj?e Matrix do projektu Eternal Kingdoms, mo?e m?odych mapper?w na to nabierzesz, ale wybacz misiu ja ju? za d?ugo w tym siedz?.

Druga praca ?adna, cho? moim zdaniem za bardzo zalatuj? stylem chauza, kt?ry w niemal?e identyczny spos?b robi? siedzibe w???w.
Pozdrawiam!

@up:hmm Tygrysku chcialbym Ci powiedzie? ,?e kiedys sie inspirowa?em ich pracami..;]

Dziekuje za komenatrze i pozdrawiam:D

Status
Zamknięty.
Do góry