• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Curtiis] Gallery~

Status
Zamknięty.
Odp: [Curtiis] Gallery~

Nikt nie komentuje:(

11976285.png

we1.png

Kolejne prace r?wnie? bardzo ?adne, widac, ?e si? starasz.
W szczeg?lno?ci podoba mi si? to, w jaki spos?b wykonujesz budowle.
Bardzo ?adnie prezentuj? si? r?wnie? pomieszane bordery i groundy, b??d?w nie widz?, og?lnie jest naprawd? ?adnie.

Najbardziej w twoim mappingu podoba mi si? to.. ?e wszystkie prace s? u Ciebie du?e.. ogromne..I w ?wietnym wykonaniu..
Momentami przesadzasz... chesz przedobrzy? i Ci nie wychodzi..
np. te miasto je?li jest to na gr? powiniene? wiedzie?, ?e jak jest du?o traw to u?ytkownik si? zniech?ca do miasta.. przez wolne bieganie.. nie wiadomo gdzie co... I w grze te trawy.. pe?no szczegu??w nie daj? takiego efektu jak tutaj.
to tyle..
Pozdro,

E tam, nie przejmuj si? tym, ?e ma?o os?b komentuje. Ciesz si? z tego, ?e bardzo dobrze mapperujesz i jeste? dzi?ki temu doceniany. Wszystko ?adnie wykonane, szczeg??y, wieko?? map te? jest zachwycaj?ca. Ostatni screen mi si? nie wy?wietla... ;/
Czekam na dalsze SS...
Pozdrawiam!

Depo:

chodzi tu bardziej o ksztalt ..czy mo?e byc czy nie jest zbyt kwadratowe xd oczywiscie depo jest pod gre nie pod show~

Pzd~!

Ogladajac wszystkie pracy zauwazylem ze robisz postepy , tylko przesadzasz troche z uzywaniem tych borderow do grass , praca przedostatnia jak najbardziej na poziomie tylko zle zdjecie ingame Options->Graphics->Advanced zaznacz Don't stretch/Shrink Game window , Set ambient light 50 %

8/10

Status
Zamknięty.
Do góry