• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Chcemy wielkich zmian [!]

Status
Zamknięty.

GregoRex

Senior User
Liczba reakcji
93
Powodem za?o?enia tematu jest monotonno?? ?ycia forum, nuda i brak jakichkolwiek rozs?dnych koncepcji ze strony kadry, a nie jakie? dojechanie komu?!

#PLUGINY
Tak jak wspomnia? Norbert, tutaj ja te? si? powt?rz?. Nie wiem, czy nie chce Wam si? tego robi?, czy te? nie macie czasu lub ochoty. W ka?dym b?d? razie, je?eli zale?y Wam na u?ytkownikach, to we?cie wgrajcie jakie? ciekawe pluginy, bo tak to jest strasznie "pusto".

#EVENTY
Ostatnie eventy Tnet widzia?em jedynie na WarOTS'ie, i by? oczywi?cie do dupy. Dobrze wiecie, ?e te forum nie zatrzymuje si? tylko na Open Tibii, wi?c mogliby?cie zrobi? jakie? wi?ksze eventy na RL Tibii. Mo?ecie mi teraz dawa? jakie? ?a?osne przyk?ady z Nebula Event, no ale event nie wypali?. Graczy by?o sporo, ale kadrze nie chcia?o si? tego prowadzi?.
Nie chc? Was upomina?, ale wiem, ?e kadra to nieprzeci?tne umys?y i wierz?, ?e sta? Was na co? wi?cej, bo w ko?cu nie bez powodu jeste?cie uhonorowani takow? rang?.

#KONKURSY
To bardzo dziwne, ale jak dla mnie najlepszym moderatorem, prowadz?cym konkursy jest Blackq. Jedynie on potrafi zebra? wszystko " w kup? " i ogarn?? konkurs, a SOTM-y, to czyste kopie temat?w, tylko zmieniona tematyka. Widzia?em nawet ?mieszna sytuacj?, kiedy to Quepasa skopiowa? temat, zmieniaj?c "temat pracy"; ale zapomnia? zmieni? daty i wtedy wesz?o sporo negatywnych "wrzut?w" na niego. : )
Proponuj? zrobi? jakie? lepsze konkursy, takie jak:
-Pixel Championship (by?o, ale sta? Was na co? wi?cej),
-Og?lna wiedza tibijska (bardzo ciekawe),
-"Jaka to melodia...?" (wg mnie ?wietny pomys?, bo m?j).

No i fajnie by by?o, gdyby kto? fundowa? nagrody rzeczowe.

#LAYOUT
Sporu osobom bardzo znudzi? si? tera?niejszy layout, a na dodatek kolorystyka jest strasznie "mono".
Przyda si? gruntowna zmiana stylu : D

#REGULAMIN
Wiem, regulamin rzecz ?wi?ta, no ale bez przesady.
Siedz? sobie np. w dziale Informatyka i chc? komu? pom?c...
... ten kto? szuka sterownik?w do karty graficznej.
Daj? mu samego linka... i co mam napisa??
Przecie? nie napisz? jaka jest dzisiaj pogoda albo nie opisz? mu dok?adnie tych ster?w tylko dlatego, bo jaki? geniusz umani? sobie, ?e trzeba mie? tyle i tyle logicznych zda?.
Wa?ny jest chyba sens wypowiedzi i zgodno?? z tematem, co nie?
To tylko moja opinia na ten temat, pami?tajcie, ?e tutaj nie mam raczej do nikogo pretensji, ale przyda si? kadrowiczom troch? zdrowego rozs?dku.

#W?ASNE SERWERY
Wiem, wiem, pewnie b?dziecie znowu powtarza?, ?e nawi?zali?cie wsp??prac? z Elfem i, to wieeelka promocja i presti? na forum (rotfl).
Jak dla mnie, to u?ytkownik?w/kadrowicz?w Tnet sta? (chodzi o uzdolnienia) na odpalenie kilku dobrych serwer?w, co pomo?e w promocji forum i zabiciu nudy w?r?d spo?eczno?ci forum.
Pomy?lcie ilu ludzi z ch?ci? zagra na oficjalnym serwerze Tnet...

Na koniec chcia?bym doda?, ?e przepraszam je?eli urazi?em kogo? z kadrowicz?w, ja jedynie przedstawiam to co si? dzieje na forum i da?em propozycje wielkich zmian. Wed?ug mnie, to s?uszne propozycje, no ale ostateczna decyzja zawsze b?dzie zale?a?a od Was, drodzy koledzy.

Sorry za b??dy ofc.

Mam nadzieje, ?e o niczym nie zapomnia?em. :)

Serdecznie pozdrawiam
Wasz GregoRex

[;

podsumowuj?c ten temat chcesz z powodu nud?w ma?ego flame-wara wywo?a? rzucaj?c puste s?owa na wiatr i nic wi?cej.
Nie, przecie? napisa?em powy?ej o co mi chodzi, prawda? To nie puste s?owa, dla mnie to wa?ne kwestie, dla Ciebie mo?e mniej, no c??, ka?dy jest inny. Poczekajmy, a? wi?kszo?? kadry si? wypowie. Nie zgodz? si?, to trudno, zgodz? to fajnie. Powtarzam, ?e to nie ?aden flame war xd

Opisa?e? sw?j ?al nic wi?cej, wi?c o chuj ci chodzi?
No, opisa?em sw?j ?al. I w?a?nie o to chodzi. : d

Odp: Chcemy wielkich zmian [!]

Ten pomys? z konkursami na Tibijsk? wiedz? jest bardzo ciekawy. Fajnie jakby co? takiego si? pojawi?o.

Ta, dasz kase na konkursy - to b?d?, nie ma sprawy. Moderatorzy raczej nie chc? wyk?ada? w?asnych pieni?dzy na forum. A zrobi? bez nagr?d, po co? Jest konkurs skrypterski - od tygodnia? Ah tak, 4 osoby to naprawd? du?o i warto je organizowa?. Serio. Layouty - fakt, mamy jedyne 5 layout?w z czego np. torg ma jeden, od kilku lat ;| Szkoda ?e tylko w po?owie czytasz tematy, Gudio wyja?ni? wszystko dotycz?ce plugin?w, p?acze do Alastora. Co do event?w, to jak z konkursami - nie ma, nie ma, a jak jest to frekwencja znikoma. Co do regulaminu, jak komu? podajesz link, mo?esz wyja?ni? co to w og?le jest i jakie dok?adniej porady tam znajdzie.

Z tego co zd??y?em zaobserwowa?, to pluginy zosta?y wy??czone aby forum mog?o wydajniej funkcjonowa?.

Eventy to ju? prze?ytek, na pocz?tku by?o to co? fajnego, p??niej jednak sta?o si? monotonne i nieciekawe.

Layout; no najlepiej mie? milion pi?cset sto d?iwi?cet lay?w, do wyboru do koloru.

W?asne serwery; skoro sam trafnie zauwa?y?e?, ?e temat by? poruszany nt? ilo?? razy, to po kiego poruszasz go nty +1? Co do gry na oficjalnym, stworzonym przez tneta serwerze - ja bym np nie zagra?.

#PLUGINY
Tak jak wspomnia? Norbert, tutaj ja te? si? powt?rz?. Nie wiem, czy nie chce Wam si? tego robi?, czy te? nie macie czasu lub ochoty. W ka?dym b?d? razie, je?eli zale?y Wam na u?ytkownikach, to we?cie wgrajcie jakie? ciekawe pluginy, bo tak to jest strasznie "pusto".
To nie jest ?adna skomplikowana sprawa, wystarczy pow??cza? pluginy w ACP tylko nie wiem czy im si? nie chce, czy poprostu co? poprawiaj?.
Ostatnie eventy Tnet widzia?em jedynie na WarOTS'ie, i by? oczywi?cie do dupy. Dobrze wiecie, ?e te forum nie zatrzymuje si? tylko na Open Tibii, wi?c mogliby?cie zrobi? jakie? wi?ksze eventy na RL Tibii. Mo?ecie mi teraz dawa? jakie? ?a?osne przyk?ady z Nebula Event, no ale event nie wypali?. Graczy by?o sporo, ale kadrze nie chcia?o si? tego prowadzi?.
Eventy mnie nie obchodz?. :)
#KONKURSY
To bardzo dziwne, ale jak dla mnie najlepszym moderatorem, prowadz?cym konkursy jest Blackq. Jedynie on potrafi zebra? wszystko " w kup? " i ogarn?? konkurs, a SOTM-y, to czyste kopie temat?w, tylko zmieniona tematyka. Widzia?em nawet ?mieszna sytuacj?, kiedy to Quepasa skopiowa? temat, zmieniaj?c "temat pracy"; ale zapomnia? zmieni? daty i wtedy wesz?o sporo negatywnych "wrzut?w" na niego. : )
Ah ten Blackqu?, co gdyby nie on?
Jaka to melodia? - omg, lol, wtf, ?al? - peel.
Sporu osobom bardzo znudzi? si? tera?niejszy layout, a na dodatek kolorystyka jest strasznie "mono".
Przecie? jest mase do wyboru, ka?dy jest wyjebis*y.
Przecie? nie napisz? jaka jest dzisiaj pogoda albo nie opisz? mu dok?adnie tych ster?w tylko dlatego, bo jaki? geniusz umani? sobie, ?e trzeba mie? tyle i tyle logicznych zda?.
To tylko moja opinia na ten temat, pami?tajcie, ?e tutaj nie mam raczej do nikogo pretensji, ale przyda si? kadrowiczom troch? zdrowego rozs?dku.
Regulamin to rzecz ?wi?ta, niech ka?dy o Tym pami?ta.
Wiem, wiem, pewnie b?dziecie znowu powtarza?, ?e nawi?zali?cie wsp??prac? z Elfem i, to wieeelka promocja i presti? na forum (rotfl).
Jak dla mnie, to u?ytkownik?w/kadrowicz?w Tnet sta? (chodzi o uzdolnienia) na odpalenie kilku dobrych serwer?w, co pomo?e w promocji forum i zabiciu nudy w?r?d spo?eczno?ci forum.

Na koniec chcia?bym doda?, ?e przepraszam je?eli urazi?em kogo? z kadrowicz?w, ja jedynie przedstawiam to co si? dzieje na forum i da?em propozycje wielkich zmian. Wed?ug mnie, to s?uszne propozycje, no ale ostateczna decyzja zawsze b?dzie zale?a?a od Was, drodzy koledzy.
Elf? xD

Na pewno brakuje mi jaki? ciekawych rzeczy, kt?re przyci?gn? m?ode i t?gie do pracy umys?y. Czas przeleci, zobaczymy jak to b?dzie.
Pozdrawiam!

Powodem za?o?enia tematu jest monotonno?? ?ycia forum, nuda i brak jakichkolwiek rozs?dnych koncepcji ze strony kadry, a nie jakie? dojechanie komu?!

#PLUGINY
Pluginy maj? zosta? w??czone, mo?e troch? cierpliwo?ci? Dodajmy jeszcze fakt ?e ACP teraz nie dzia?a.

#EVENTY
Nie chc? Was upomina?, ale wiem, ?e kadra to nieprzeci?tne umys?y i wierz?, ?e sta? Was na co? wi?cej, bo w ko?cu nie bez powodu jeste?cie uhonorowani takow? rang?.
Eventy zosta?y zatrzymane bo by?y do dupy. A dla czego by?y do dupy? Bo wy nie wiecie co to MWall ani parali?, nie m?wi?c tu o jakimkolwiek PvP, nic dziwnego ?e nikt nie ma si?y.

#KONKURSY

No i fajnie by by?o, gdyby kto? fundowa? nagrody rzeczowe.
Ta. Og?lna wiedza Tibijska, jaki to ma sens skoro wszystko mo?na zer?n??. Pixel Arty By?y Organizowane. By?o te? Karaoke.

#LAYOUT
To zr?b ten Layout cwaniaczku.

#REGULAMIN
No bo widocznie trzeba, i musisz si? z tym pogodzi?.

#W?ASNE SERWERY

Sorry za b??dy ofc.

Mam nadzieje, ?e o niczym nie zapomnia?em. :)

Serdecznie pozdrawiam
Wasz GregoRex

[;
To te? zr?b, skoro? taki cwany, kadra to nie maszyny cz?owieku. Oni maj? ?ycie prywatne, ja na przyk?ad wola?bym sp?dzi? mi?o czas zamiast robi? serwer "Tibia.net.pl".

Pomys?y do niczego piszesz w liczbie mnogiej a na razie jeste? sam, co do ka?dego podpunktu jestem na nie.

Regards,
Persona Grata.

#Pluginy

i

#Eventy
Graczy sporo? Po?owa z nich to zas?u?eni lub kadra albo osoby przesiaduj?ce ci?gle na vt - czyli sta?a stara ekipa, wi?c o czym mowa?
#Layout
Jak ci si? nudzi lay to zmieniaj go co dzie? mo?e znudzi ci? zmienianie go i nie b?dzie ci przeszkadza? jeden ci?gle ustawiony.
#Regulamin
Opisa?e? sw?j ?al nic wi?cej, wi?c o chuj ci chodzi?
#Serwery
Napisz projekt, zacznij od czego?, zaprezentuj kadrze ona si? zgodzi albo nie, og?osi nab?r i wszystko dalej b?dzie w twoich r?kach.

#edit
Nie ma to jak dowarto?ciowanie si? przez zawy?on? samo ocen? - ?mieszne.

Zero ciekawych propozycji, zero argument?w, zero konkret?w - podsumowuj?c ten temat, chcesz z powodu nud?w ma?ego flame-wara wywo?a? rzucaj?c puste s?owa na wiatr i nic wi?cej.

Nie, przecie? napisa?em powy?ej o co mi chodzi, prawda? To nie puste s?owa, dla mnie to wa?ne kwestie, dla Ciebie mo?e mniej, no c??, ka?dy jest inny. Poczekajmy, a? wi?kszo?? kadry si? wypowie. Nie zgodz? si?, to trudno, zgodz? to fajnie. Powtarzam, ?e to nie ?aden flame war xd

Czyli zdanie u?ytkownika ju? si? nie liczy? Jak kadra poklepie po plecach i powie "Very good" to b?dzie dla ciebie ok, a kiedy u?ytkownik powie, ?e g?wno tutaj napisa?e? to jest ?le i czekasz na kadr?? ?a?osne jak chcesz w taki spos?b jakie? zmiany proponowa? napisz pw do "kadry", a nie tutaj ?alisz si?. Nie poda?e? nic ciekawego w tych twoich propozycjach jak ju? napisa?em zero konkret?w. Czytaj?c twoje wyczerpuj?ce propozycje nic mnie nie zach?ci?o do d?u?szych przemy?le? nad spraw?, najpierw zmie? siebie potem pisz tematy zmieniaj?ce forum.

No, opisa?em sw?j ?al. I w?a?nie o to chodzi. : d

No to jednak flame war?

Ostatnia edycja:

To nie jest ?adna skomplikowana sprawa, wystarczy pow??cza? pluginy w ACP tylko nie wiem czy im si? nie chce, czy poprostu co? poprawiaj?.

My nie mamy ?adnego dost?pu do funkcji administratora, a pluginy s? wy??czone globalnie. Zosta?o nam to zabrane. Mo?emy co najwy?ej warnowa? ludzi, zamyka?, otwiera? i przykleja? tematy. Zajebiste funkcje ma admin, nie?

Co do samych propozycji, s? one denne i poruszaj? sprawy, kt?re by?y omawiane wiele razy, po co jest ten temat? - ?eby przypomnie? zapomniane/odrzucone propozycje zmian? Nic nowego nie napisa?e?.

A co si? tyczy serwer?w, by?o ich wiele np. Vitae, EK, i inne takie - wsp??praca z wypasem nie wiem czy jest op?acalna (czy tnet ma jakies plusy z tego), ale jest to stabilny serwer i wiadomo, ?e taki d?ugo stoi i jeszcze postoi ;-).

Layout?w masz mn?stwo, od wyboru do koloru od klasycznych do tych kt?re mamy dzisiaj - nie narzekaj ;S.

Bym zapomnia? - konkursy, by?o ich wile jednak frekwencja wr?cz zerowa, przyk?adem wprowadzenia jaki? nowych pomys??w by?o karaoke na kt?rym by?o ok. 5 os?b.

Ostatnia edycja:

A co si? tyczy serwer?w, by?o ich wiele np. Vitae, EK, i inne takie - wsp??praca z wypasem nie wiem czy jest op?acalna (czy tnet ma jakies plusy z tego), ale jest to stabilny serwer i wiadomo, ?e taki d?ugo stoi i jeszcze postoi ;-).

Stabilny? Na tym otsie prze?y?em najwi?cej cofek w ?yciu tibijskim, a liczba graczy online obecnie jest tego dowodem to ju? ots o nazwie eloth.net - zajeba? kole? nazw? dobrego ots'a, a ma od 600 do 1000 ludzi online na otsie. Co do Vitae to naprawd? maperzy dojebali swoje gdy zalogowa?em si? tam to spacerowa?em po jakich? pag?rkach tzn. nak?adali border trawy na traw? i przez ?adne 15minut szed?em i szed?em nic nie by?o takie otsy nigdy nie wypal?. Co do EK to ka?dy wie jak to si? sko?czy?o.

Bym zapomnia? - konkursy, by?o ich wile jednak frekwencja wr?cz zerowa, przyk?adem wprowadzenia jaki? nowych pomys??w by?o karaoke na kt?rym by?o ok. 5 os?b.
Konkursy z nagrodami typu 10pkt reputacji + jaka? tam medal, nie zach?caj? a? tak bardzo. Rozumiem jakby by?a jaka? strefa vip z super downloadem, super skryptami i by mo?na by?o do niej wygrywa? dost?p, to by bardziej zach?ca?o, ale na co mi potrzebne 100pkt reputacji.

Z tego co zd??y?em zaobserwowa?, to pluginy zosta?y wy??czone aby forum mog?o wydajniej funkcjonowa?.

I bardzo dobrze. Jestem tu stosunkowo kr?tko, jednak moim zdaniem brakuj? tylko kilku najwa?niejszych plugink?w, reszta to zapychacze, kt?re powoduj?, ?e strona wolniej si? generuje.

Eventy to ju? prze?ytek, na pocz?tku by?o to co? fajnego, p??niej jednak sta?o si? monotonne i nieciekawe.

Mo?e winna nie le?y w samej my?li 'eventu' a w jej wykonaniu?

W?asne serwery; skoro sam trafnie zauwa?y?e?, ?e temat by? poruszany nt? ilo?? razy, to po kiego poruszasz go nty +1? Co do gry na oficjalnym, stworzonym przez tneta serwerze - ja bym np nie zagra?.

C?? z tego, ?e by? poruszany milion razy. Taki serwer to nie do??, ?e dobra reklama dla forum to tak?e co?, z czego mo?na czerpa? zyski (kt?re mo?na wyda? na na przyk?ad nagrody rzeczowe w konkursach). Jest tylko jeden problem. Do odpalenia takiego serwera trzeba pracowitych i zdolnych ludzi. Jak powszechnie wiadomo, takich ludzi jest ma?o.

Stabilny? Na tym otsie prze?y?em najwi?cej cofek w ?yciu tibijskim, a liczba graczy online obecnie jest tego dowodem to ju? ots o nazwie eloth.net - zajeba? kole? nazw? dobrego ots'a, a ma od 600 do 1000 ludzi online na otsie. Co do Vitae to naprawd? maperzy dojebali swoje gdy zalogowa?em si? tam to spacerowa?em po jakich? pag?rkach tzn. nak?adali border trawy na traw? i przez ?adne 15minut szed?em i szed?em nic nie by?o takie otsy nigdy nie wypal?. Co do EK to ka?dy wie jak to si? sko?czy?o.

Stabilny, poj?cie wzgl?dne - mi chodzi?o o to, ?e jako jedyny serwer z kt?rym tnet wsp??pracowa? stoi jaki? czas i b?dzie sta?, przez jego historie przewin?? si? Wypas war, i takie tam.

Eventy zosta?y zatrzymane bo by?y do dupy. A dla czego by?y do dupy? Bo wy nie wiecie co to MWall ani parali?, nie m?wi?c tu o jakimkolwiek PvP, nic dziwnego ?e nikt nie ma si?y.
Mo?e winna nie le?y w samej my?li 'eventu' a w jej wykonaniu?

Eventy powsta?y, moim zdaniem i takie jest ich og?lne za?o?enie, aby urozmaica? u?ytkownikom pobyt na forum, b?d? dla takich os?b kt?re nie "ogarniaj?" i nie maj? nigdy zgranej "ekipy" do gry, jest to szansa do "poorania" w teamie. Dzi?ki takim eventom forum zrzesza u?ytkownik?w. A to, ?e nie ogarniaj? to jest ju? inna sprawa ;-). Albo wy po prostu jeste?cie przyzwyczajeni do "pro ogaru" waszych kumpli i od innych oczekujecie tego samego. To w?a?nie na eventach powinni zacz?? ogarnia?, gdy zrobi? co? ?le, skrytykowa?, a nie - "Z wami nie da si? gra?, jeszcze jedna taka akcja i event?w nie b?dzie".

Krzyczycie, p?aczecie, zak?adacie miliony temat?w o w??czeniu wszystkich plugin?w na forum, w??czenie SB i innych rzeczy. Daliby?cie ju? spok?j. Ju? dwie osoby z kadry, albo i wi?cej, pisa?y, ?e wszystko w swoim czasie zostanie naprawione. Tak trudno cierpliwie poczeka??
Odno?nie twoich pomys??w, to na eventach - z tego co s?ysza?am - prawie nikt nie bierze udzia?u. Konkursy s?, je?li chcesz inne, to nie moja sprawa. Ja jestem zadowolona z SOTM - u i MOTM - u. Layouty? Wystarcz? te, kt?re teraz s?. Ka?dy znajdzie co? dla siebie. Odno?nie dawania warn?w za pomoc, to te? uwa?am to za przesadzone. Je?li chodzi o serwery, to si? nie wypowiadam.

Gregorex napisa? dobry post. To jest w?a?nie punkt widzenia u?ytkownik?w.

Mo?emy ?mia? si? z jego ?ali, m?wi?, ?e jest ma?a frekwencja i inne pierdo?y tylko po co? Rzeczywi?cie konkursy nie odbywaj? si? z powodu braku nagr?d i traktuj?c kadr? jako ca?o?? mog? ?mia?o powiedzie?, ?e to nasza wina.

Nie dzia?aj? ?adne pluginy (niewa?ne czy przez dzie? czy miesi?c) to nasza wina.

Nie ma du?o os?b na evencie to te? wbrew pozorm nasza wina bo eventy s? powtarzane i s? g?wniane.

Nie naskakujmy na Gregorexa za to, ?e nam pomaga. Daj?c takie wskaz?wki robi zajebi?cie du?y krok w stron? rozwoju forum i za to w imieniu swoim bardzo mu dzi?kuj?.

A my jako kadra (bez podzia??w na moderator?w, globali i administrator?w) mo?emy albo to ola? i go wy?mia?, albo stwierdzi? "hmm co? w tym jest".

Ujm? to tak - pomys?y s?, lecz kasy brak. Tak jak napisa? wy?ej Drexav, przynajmniej kto? to opisa?, a nie sta? w cieniu i narzeka?. Wi?kszo?? os?b wchodzi tutaj tylko po to, aby pobra? swoje evo x99999, zr?bmy co?, aby te osoby zostawa?y na d?u?ej. Umilmy sobie jak i innym czas tutaj. Layouty s? do wyboru, wi?c ta kwestia moim zdaniem powinna zosta? zamkni?ta.
Eventy.
Jak na razie s? to tylko eventy na WarOtsie, gdzie na vt, z tego co mi wiadomo zawsze panowa? chaos, commander nie m?g? doj?? do s?owa, p??niej ju? tylko by?o mo?na us?ysze?: "xxxx, has left the channel", b?d? ujrze? w grze: "xxxx, has left the party". Uwierzcie mi, nikt nie lubi gra? w ha?asie (nie chodzi mi tutaj o g?o?n? muzyk?). Co do konkurs?w - nagrody s? ?a?osne, my?licie, ?e kogo? rajcuje jaki? medal i punkty reputacji ? Zr?bcie co?, bo u?ytkownik?w jak ubywa?o tak ubywa, z dnia na dzie? coraz to wi?cej. Nie rozpoczynajcie niepotrzebnych flame war'?w, bo kto? opisa? b??dy forum. To co zrobi? Grego~ by?o s?uszne i chwa?a mu za to.

Regards,
Ralaa.​
#down. Je?eli ju? si? decydujecie na zorganizowanie konkurs?w, to liczcie si? te? z s?pami, kt?re wezm? udzia? tylko po to, aby wygra? jak?? nagrod?, a je?eli szkoda Wam chocia? 20 z?oty, to przykro mi bardzo.

btw. # tutaj taki bonusik dla kadry kochanej <3. _/ Aktualnie na forum: 551 (104 u?ytkownik?w oraz 447 go?ci)

Ostatnia edycja:

@up
Je?li ci nie pasuj? nagrody to daj kas? na lepsze, jak ju? kto? pisa?, a nie tylko krytykuj...

@up
A kto ma p?aci? za nagrody, organizatorzy, czy osoby bior?ce w nim udzia?? Nie posiadacie funduszy, zr?bcie konkurs za reputy, czy medale, niezbyt pracoch?onny, jak chocia?by ten:

Nikt z aktualnej kadry (o ile mi wiadomo), nie jest zobowi?zany p?aci? za nagrody na konkursy. Dlaczego mieliby?my przeznacza? dla user?w nasze prywatne pieni?dze? Dlatego, ?e Alastor nie chce przeznaczy? cho? niewielkiej cz??ci tego, co zarabia na Tnecie? Konkursy z nagrodami lepszymi ni? medal/punkty reputacji/podpis pod nickiem s? bardzo ma?o popularne. U?ytkownicy chc? czego? nowego, ja im si? nie dziwi?.
No to m?wi?, nie macie funduszy, zr?bcie konkurs podobny do tego jaki wykona? Don Wakeful i nie b?dzie problemu. Szkoda troch?, ?e alastor podpierdala kas? za wasz? har?wk? i nie chce przekaza? nawet na konkursy, ale c??.

Ostatnia edycja:

@Ralaa
Je?eli chodzi o eventy w kt?rych jest potrzebne ventrilo np takie jak na war otsie i ty piszesz , ?e ludzie dr? ryja . To ju? le?y w interesie lidera[cz?sto comandera] by uciszy? ludzi a je?eli jeszcze jest vt 301 to daje si? global muta i tyle kurwa , macie problemy.
Je?eli chodzi o nagrody p?atne takie jak konto na rapid share czy co tam to mam to gdzie? . My?l? , ?e ludzi bardziej uraduje nast?pny zielony kwadracik pod nickiem albo odznaka szeryfa teksasu czy medal supermena ni? jakie? konto czy zjebane nagrody za 3.66.
Co do konkurs?w to na tym forum podobaj? mi si? MOTM albo taki jak pan Budzik napisa?. Takie konkursy przebiegaj? prosto i perfekcyjnie . Nie trzeba si? pierdoli? p??niej z nagrodami nie z tej ziemi.

Ostatnia edycja:

btw. # tutaj taki bonusik dla kadry kochanej <3. _/ Aktualnie na forum: 551 (104 u?ytkownik?w oraz 447 go?ci)
Takie ma?e sprostowanie do tego. Ludzie s?, kasa z reklam jest, a na Alastora twarzy u?miech jest. Pr?dzej Alastor utnie sobie r?k? ni? wam za sponsoruje nagrody na konkurs z kasy z reklam. By?a mo?liwo?? odkupienia od niego forum przez Ivelliosa i Uncrossa, to nasz kochany admin Ivellios wbi? n?? w plecy Uncrossowi. Ma?y fail zabra? prawa do pisania na fm, a zapomnie? o prawie do przegl?dania fm. ; )
Nie ma du?o os?b na evencie to te? wbrew pozorm nasza wina bo eventy s? powtarzane i s? g?wniane.
Oh a inaczej sobie wyobra?asz eventy na war otsie? Co na jednym otsie bijemy tylko ludzi w citizenie, a na innym tylko mag?w? No rzeczywi?cie wtedy by si? nie potarza?y, a co do stwierdzenia o tym, ?e eventy s? g?wniane to na ilu by?e? osobi?cie, a nie tylko w po?cie?

Nie dzia?aj? ?adne pluginy (niewa?ne czy przez dzie? czy miesi?c) to nasza wina.
Jaka wasza jak to Alastor zrobi?, kt?ry jest jakby nie patrze? odr?bn? grup? tego forum tzn. "Kasa jest wyjebka jest".

btw. w kadrze jest wielu wspania?ych mapper i skrypter?w, wi?c nie widz? przeszk?d przed stworzeniem ots'a.

@Layout
Jest wiele layout?w do wybrania. (Lewy dolny r?g)

@Event
Mog? pomaga? w organizowaniu albo sam organizowa? Eventy w StarCraft oraz OTS.

Nie b?dzie zmian, bo Alastor ma teraz niez?e ultimatum, a administracja zawi?zane r?ce. Lepiej zr?bcie zrzut? na odkupienie forum, hihi.

Status
Zamknięty.
Do góry