GregoRex
Senior User
- Liczba reakcji
- 93
Powodem za?o?enia tematu jest monotonno?? ?ycia forum, nuda i brak jakichkolwiek rozs?dnych koncepcji ze strony kadry, a nie jakie? dojechanie komu?!
#PLUGINY
Tak jak wspomnia? Norbert, tutaj ja te? si? powt?rz?. Nie wiem, czy nie chce Wam si? tego robi?, czy te? nie macie czasu lub ochoty. W ka?dym b?d? razie, je?eli zale?y Wam na u?ytkownikach, to we?cie wgrajcie jakie? ciekawe pluginy, bo tak to jest strasznie "pusto".
#EVENTY
Ostatnie eventy Tnet widzia?em jedynie na WarOTS'ie, i by? oczywi?cie do dupy. Dobrze wiecie, ?e te forum nie zatrzymuje si? tylko na Open Tibii, wi?c mogliby?cie zrobi? jakie? wi?ksze eventy na RL Tibii. Mo?ecie mi teraz dawa? jakie? ?a?osne przyk?ady z Nebula Event, no ale event nie wypali?. Graczy by?o sporo, ale kadrze nie chcia?o si? tego prowadzi?.
Nie chc? Was upomina?, ale wiem, ?e kadra to nieprzeci?tne umys?y i wierz?, ?e sta? Was na co? wi?cej, bo w ko?cu nie bez powodu jeste?cie uhonorowani takow? rang?.
#KONKURSY
To bardzo dziwne, ale jak dla mnie najlepszym moderatorem, prowadz?cym konkursy jest Blackq. Jedynie on potrafi zebra? wszystko " w kup? " i ogarn?? konkurs, a SOTM-y, to czyste kopie temat?w, tylko zmieniona tematyka. Widzia?em nawet ?mieszna sytuacj?, kiedy to Quepasa skopiowa? temat, zmieniaj?c "temat pracy"; ale zapomnia? zmieni? daty i wtedy wesz?o sporo negatywnych "wrzut?w" na niego. : )
Proponuj? zrobi? jakie? lepsze konkursy, takie jak:
-Pixel Championship (by?o, ale sta? Was na co? wi?cej),
-Og?lna wiedza tibijska (bardzo ciekawe),
-"Jaka to melodia...?" (wg mnie ?wietny pomys?, bo m?j).
No i fajnie by by?o, gdyby kto? fundowa? nagrody rzeczowe.
#LAYOUT
Sporu osobom bardzo znudzi? si? tera?niejszy layout, a na dodatek kolorystyka jest strasznie "mono".
Przyda si? gruntowna zmiana stylu : D
#REGULAMIN
Wiem, regulamin rzecz ?wi?ta, no ale bez przesady.
Siedz? sobie np. w dziale Informatyka i chc? komu? pom?c...
... ten kto? szuka sterownik?w do karty graficznej.
Daj? mu samego linka... i co mam napisa??
Przecie? nie napisz? jaka jest dzisiaj pogoda albo nie opisz? mu dok?adnie tych ster?w tylko dlatego, bo jaki? geniusz umani? sobie, ?e trzeba mie? tyle i tyle logicznych zda?.
Wa?ny jest chyba sens wypowiedzi i zgodno?? z tematem, co nie?
To tylko moja opinia na ten temat, pami?tajcie, ?e tutaj nie mam raczej do nikogo pretensji, ale przyda si? kadrowiczom troch? zdrowego rozs?dku.
#W?ASNE SERWERY
Wiem, wiem, pewnie b?dziecie znowu powtarza?, ?e nawi?zali?cie wsp??prac? z Elfem i, to wieeelka promocja i presti? na forum (rotfl).
Jak dla mnie, to u?ytkownik?w/kadrowicz?w Tnet sta? (chodzi o uzdolnienia) na odpalenie kilku dobrych serwer?w, co pomo?e w promocji forum i zabiciu nudy w?r?d spo?eczno?ci forum.
Pomy?lcie ilu ludzi z ch?ci? zagra na oficjalnym serwerze Tnet...
Na koniec chcia?bym doda?, ?e przepraszam je?eli urazi?em kogo? z kadrowicz?w, ja jedynie przedstawiam to co si? dzieje na forum i da?em propozycje wielkich zmian. Wed?ug mnie, to s?uszne propozycje, no ale ostateczna decyzja zawsze b?dzie zale?a?a od Was, drodzy koledzy.
Sorry za b??dy ofc.
Mam nadzieje, ?e o niczym nie zapomnia?em.
Serdecznie pozdrawiam
Wasz GregoRex
[;
#PLUGINY
Tak jak wspomnia? Norbert, tutaj ja te? si? powt?rz?. Nie wiem, czy nie chce Wam si? tego robi?, czy te? nie macie czasu lub ochoty. W ka?dym b?d? razie, je?eli zale?y Wam na u?ytkownikach, to we?cie wgrajcie jakie? ciekawe pluginy, bo tak to jest strasznie "pusto".
#EVENTY
Ostatnie eventy Tnet widzia?em jedynie na WarOTS'ie, i by? oczywi?cie do dupy. Dobrze wiecie, ?e te forum nie zatrzymuje si? tylko na Open Tibii, wi?c mogliby?cie zrobi? jakie? wi?ksze eventy na RL Tibii. Mo?ecie mi teraz dawa? jakie? ?a?osne przyk?ady z Nebula Event, no ale event nie wypali?. Graczy by?o sporo, ale kadrze nie chcia?o si? tego prowadzi?.
Nie chc? Was upomina?, ale wiem, ?e kadra to nieprzeci?tne umys?y i wierz?, ?e sta? Was na co? wi?cej, bo w ko?cu nie bez powodu jeste?cie uhonorowani takow? rang?.
#KONKURSY
To bardzo dziwne, ale jak dla mnie najlepszym moderatorem, prowadz?cym konkursy jest Blackq. Jedynie on potrafi zebra? wszystko " w kup? " i ogarn?? konkurs, a SOTM-y, to czyste kopie temat?w, tylko zmieniona tematyka. Widzia?em nawet ?mieszna sytuacj?, kiedy to Quepasa skopiowa? temat, zmieniaj?c "temat pracy"; ale zapomnia? zmieni? daty i wtedy wesz?o sporo negatywnych "wrzut?w" na niego. : )
Proponuj? zrobi? jakie? lepsze konkursy, takie jak:
-Pixel Championship (by?o, ale sta? Was na co? wi?cej),
-Og?lna wiedza tibijska (bardzo ciekawe),
-"Jaka to melodia...?" (wg mnie ?wietny pomys?, bo m?j).
No i fajnie by by?o, gdyby kto? fundowa? nagrody rzeczowe.
#LAYOUT
Sporu osobom bardzo znudzi? si? tera?niejszy layout, a na dodatek kolorystyka jest strasznie "mono".
Przyda si? gruntowna zmiana stylu : D
#REGULAMIN
Wiem, regulamin rzecz ?wi?ta, no ale bez przesady.
Siedz? sobie np. w dziale Informatyka i chc? komu? pom?c...
... ten kto? szuka sterownik?w do karty graficznej.
Daj? mu samego linka... i co mam napisa??
Przecie? nie napisz? jaka jest dzisiaj pogoda albo nie opisz? mu dok?adnie tych ster?w tylko dlatego, bo jaki? geniusz umani? sobie, ?e trzeba mie? tyle i tyle logicznych zda?.
Wa?ny jest chyba sens wypowiedzi i zgodno?? z tematem, co nie?
To tylko moja opinia na ten temat, pami?tajcie, ?e tutaj nie mam raczej do nikogo pretensji, ale przyda si? kadrowiczom troch? zdrowego rozs?dku.
#W?ASNE SERWERY
Wiem, wiem, pewnie b?dziecie znowu powtarza?, ?e nawi?zali?cie wsp??prac? z Elfem i, to wieeelka promocja i presti? na forum (rotfl).
Jak dla mnie, to u?ytkownik?w/kadrowicz?w Tnet sta? (chodzi o uzdolnienia) na odpalenie kilku dobrych serwer?w, co pomo?e w promocji forum i zabiciu nudy w?r?d spo?eczno?ci forum.
Pomy?lcie ilu ludzi z ch?ci? zagra na oficjalnym serwerze Tnet...
Na koniec chcia?bym doda?, ?e przepraszam je?eli urazi?em kogo? z kadrowicz?w, ja jedynie przedstawiam to co si? dzieje na forum i da?em propozycje wielkich zmian. Wed?ug mnie, to s?uszne propozycje, no ale ostateczna decyzja zawsze b?dzie zale?a?a od Was, drodzy koledzy.
Sorry za b??dy ofc.
Mam nadzieje, ?e o niczym nie zapomnia?em.

Serdecznie pozdrawiam
Wasz GregoRex
[;
Nie, przecie? napisa?em powy?ej o co mi chodzi, prawda? To nie puste s?owa, dla mnie to wa?ne kwestie, dla Ciebie mo?e mniej, no c??, ka?dy jest inny. Poczekajmy, a? wi?kszo?? kadry si? wypowie. Nie zgodz? si?, to trudno, zgodz? to fajnie. Powtarzam, ?e to nie ?aden flame war xdpodsumowuj?c ten temat chcesz z powodu nud?w ma?ego flame-wara wywo?a? rzucaj?c puste s?owa na wiatr i nic wi?cej.
No, opisa?em sw?j ?al. I w?a?nie o to chodzi. : dOpisa?e? sw?j ?al nic wi?cej, wi?c o chuj ci chodzi?