• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Armonia 8.4 >Hit<

Status
Zamknięty.
Odp: [8.4]Armonia 8.4 >Hit<

Sory ze tak ale jak gma sobie dac??

Edit: jak zrobic Gma?? lub podaj ktos passy

Edit:
Wszyscy co maj? ""Temple is wrong.Please conact the administrator"
Zmie?cie w bazie danych pos x Acc Managera na 31 Y : 31 Z : 7 i bedzie ok
Test robilem jak mowiles ale nic ;/

no silnik zapowiada si? fajnie ale mam problem z temple zmieniam pozycj? i dupa..... pom??cie noobek prosi:p

Edit: no silnik zapowiada si? fajnie ale mam problem z temple zmieniam pozycj? i dupa..... pom??cie noobek prosi:p

Edit: no silnik zapowiada si? fajnie ale mam problem z temple zmieniam pozycj? i dupa..... pom??cie noobek prosi:p

Witam server dziala cool wypas 10/10. lecz niemoge go hostowac bo mam lagi ;/ Jestem profesonalnym maperem ta mapke z tego ots"a zaje** przerobilem lecz wczesniejsze server co robilem mapki padl i tera niemam GOda na zadnym ots"ie dam ta mapke i zostane maperem za GOD"A na ots"ie pisac na gg "5925888" potrafie roic ladne qesty i exposka !!!!!

Edit: Witam server dziala cool wypas 10/10. lecz niemoge go hostowac bo mam lagi ;/ Jestem profesonalnym maperem ta mapke z tego ots"a zaje** przerobilem lecz wczesniejsze server co robilem mapki padl i tera niemam GOda na zadnym ots"ie dam ta mapke i zostane maperem za GOD"A na ots"ie pisac na gg "5925888" potrafie roic ladne qesty i exposka !!!!!

Edit: Witam server dziala cool wypas 10/10. lecz niemoge go hostowac bo mam lagi ;/ Jestem profesonalnym maperem ta mapke z tego ots"a zaje** przerobilem lecz wczesniejsze server co robilem mapki padl i tera niemam GOda na zadnym ots"ie dam ta mapke i zostane maperem za GOD"A na ots"ie pisac na gg "5925888" potrafie robic ladne qesty i exposka !!!!!

Lol Niedziala pisze:
[21/12/2008 22:28:10] >> Loading RSA key
i wyskakuje
Nacisnij Dowolny Klawisz Naciskam I Sie Wylancza:(

Sory ze tak ale jak gma sobie dac??
Edit: jak zrobic Gma?? lub podaj ktos passy
Edit:
Test robilem jak mowiles ale nic ;/

Tu masz napsane jak zrobic goda na otsie.

Odpalasz serwer->robisz postac na accu 1/1->wchodzisz w baze danych->players->szukasz postac jaka zrobiles->edytujesz i w group ip wpisujsz 3->zapisaujesz

Wszyscy co maj? ""Temple is wrong.Please conact the administrator"
Zmie?cie w bazie danych pos x Acc Managera na 31 Y : 31 Z : 7 i bedzie ok
Halooo to nie dzia?a nadal jest temple is wrong ?al wam.. :mad:

we?cie niech go?? si? schowa, ja nawet nie moge utworzy? bazy danych bo webserv wog?le nie pokazuje okna. Jak Dodaje baz? danych aronia.sql to web serv odpowiada ?e nie dodano ?adnej bazy danych ;/

ESET NOD32 Antivirus Wynik ( Trojan Blokada )
AntiSpyware HACKING Wynik ( Trojan (Rozpowszechniony Key )
S&B Destroy ( Block Port's )

Nie Mog? Sci?gna? Nawet Jak Viry Wy?acze ;/

czemu jak GM albo GOD wpisuje cyfre "2" to wyskakuje ?e nie mo?na podawa? swoich pas?w innym graczom?? niewa?ne co robie zawszy to samo. czy chce cos napisac, czy za?o?y? konto, czy te? stworzy? itemki. Prosze pom??cie bo 90% item?w ma w numerze ta cyfre... za pomoc dam GMa na swoim OTSie

Ostatnia edycja:

da ktos linka do SQlite 1.3 i jak zrobi? z tym temple plz help za to repucik leci ;)

Gdy impotruje tabele w phpmyadmin przez webserv to wyskakuje mi taki blad:
B??d
zapytanie SQL:

DROP TRIGGER IF EXISTS `oncreate_players` ;

MySQL zwr?ci? komunikat:

#1064 - Something is wrong in your syntax obok 'TRIGGER IF EXISTS `oncreate_players`' w linii 1

Prosze pomocy!!!

Dziex tego szukalem :)) juz mi all dziala 10/10 :D

Edit: Jezeli ktos szuka mapera do tej mapki pisac mi na gg "5925888" wychodzi mi to :D

Edit: Jezeli ktos szuka mapera do tej mapki pisac mi na gg "5925888" wychodzi mi to :D

nie no ots fjanie wyglada ale jak wlaczam ots to wyskakuje mi jakis lad i okno wcnisnij dowolny klawisz to wciskam i sie wylacza o co chodzi i cos tam z localhostem sie dzieje:(

Super silnik , smiga mi jak trza:):p

Mam problem z tym ots pobieram wszystko dobrze idzie a potem gdy chce wlonczy? silnik niec sie niedzieje niewiem dlaczego mug?by mi kto? wyja?ni? ,:confused:

polecam server pod tibie 8.4 explode 24.pl exp x60 rpg

Mam pytanie ... jakie s? passy do GM'a ?

Tak ot?? mam taki problem ?e odpalam silnik wchodz? na gma a inni gracze nie mog? mam ots hamachi ale oni s? pod??czeni do sieci bo na poprzednim otsie byli tak samo i grala gitara.

Ten Silnik chyba jest pod linuxa :confused:

nobo ma ten koles wiste :cool:

a ja mam XP , a moze mi zadziala :confused:

Nooo... Nie powiem, Silnik dobry. Szkoda tylko ?e brak source x(

Status
Zamknięty.
Do góry