• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Armonia 8.4 >Hit<

Status
Zamknięty.
Odp: Armonia 8.4 >Hit<

sciaglem silnik i ja daje 10/10 ale cos nieumiem z acc menagerem bo niewiem jak sie robic acc menagera w SQL jak ktos moze to niech napisze mi na prywatnym jak zrobic acc menagera w SQL:D

U mnie wszystko ladnie wypakowalem na pulpit wlaczam silnik az nagle wyskakuje cos takiego:
Aby kontynuowa?, naci?nij dowolny klawisz . . .
i gdy naciskam jakis klawisz wylacza sie
i jeszcze jedno w tym drugim oknie co sie wlacza razem z silnikiem wyskakuje cos takiego:
[24/02/2009 20:56:51] The Forgotten Server - Version 0.2 (Mystic Spirit).
[24/02/2009 20:56:51] A server developed by Talaturen, Kiper, Kornholijo, Jonern, Lithium & Elf.
[24/02/2009 20:56:51] Visit our forum for updates, support and resources: .

[24/02/2009 20:56:51] >> Loading config
[24/02/2009 20:56:51] >> Loading RSA key
[24/02/2009 20:56:51] >> Testing SQL connection... > ERROR: Unkwown sqlType, valid sqlTypes are: 'mysql' and 'sqlite'.

a w config lua ustwilem sqlite bo nie mam acc makera
nie wiem co mam zrobic pomuzcie!!!:(:(

Ostatnia edycja:

Zapraszam Na Mojego Ots Drmax.no-ip.biz
exp-100
jak wejdziecie na Ots to Pokaze all:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Super pomog?e? mi w?a?nie takiego Ots-a potrzebowa?em dzi?ki 10/10.

PsG Wrobel a jak twierdzisz ze umiesz to naprawic zeby nie bylo tego "nacisnij dowolny klawisz" no to moze mi wytlumaczysz ? bo ja niewiem :confused: :rolleyes:

dobry serv ;) 9/10

Edit: a i dlaczego gdy aby kontynuowac wcisnij dowlny klawisz.
gdy klikam serv sie wylancza?

dobry serv ;) 9/10
Edit: a i dlaczego gdy aby kontynuowac wcisnij dowlny klawisz.
gdy klikam serv sie wylancza?

Ju? mn?stwo ludzi to pisa?o a ty jedno a to samo powtarzasz...Opisz? Ci to tutaj...

Po 1 - Musisz utworzy? baz? danych dla ots-a.
Po 2 - Wchodzisz w Config.lua i ustawiasz:

MySQL (lub Sqlite je?eli nie masz acc makera na stronie)
mysqlHost = "localhost"
mysqlUser = "root"
mysqlPass = "password" (Twoje has?o)
mysqlDatabase = "database" (Nazwa twojej bazy danych)
mysqlPort = 3306

Napewno sproboje,tego wlasnie szukalem dzieki : ]

Silnik dobry ale mapa do kitu na expach sa drogi bez zadnych bajerow tylko paski
silnik dla otsa +400exp

Mi si? bardzo podoba.:)

Edit: Mi si? bardzo podoba.:)

Odp: [8.4]Armonia 8.4 >Hit<

Odp: [8.4]Armonia 8.4 >Hit<

Problem z Temple, moja ocena 1/10... Jak co? wystawiasz to dor?b to do ko?ca aby mia?o r?ce i nogi...

Heh to ma r?ce i nogi... Dziecko nim skomentujesz podszkol si? troch? :D
Temple cz?sto wywala b??d wystarczy phpmeAdmin wej?? i zmieni? pocz?tkow? pozycje logowania. Prawdopodobnie (je?li nie u?ywasz acc managera na stronie) zmieniasz pozycje w?a?nie acc z silnika. Pozdrawiam i na przysz?o?? zastan?w si? nim palniesz jak?? g?upot?.

Silnik bajerka itp ale mapke zmieni?em totalnie z znajomym. Brawo bo Armonia jest bardzo rozbudowana ale ja tworze ?wiat PvP-enforced War(bedzie ostra jadka w stylu pvp :D) Oczywi?cie zapraszamy ka?dego lecz najbardziej ludzi z do?wiadczeniem PvP ;] podam ip ale serwer ruszy dopiero ko?o ?rody tj 4.03 br. Zobaczycie ca?kiem nowy ?wiat tibi. ;] Gratka dla fan?w PvP i wojenek.

PvPEnforceWar.no-ip.pl

Ps z czasem dojdzie dedyk i zwi?kszymy mapk? jak i mo?liwe ?e polecimy z RPG wszystko zale?y od tego czy si? wam spodoba serwer ;]

wszystko dzia?e, ale w "SqLitebrowser" nie mog? doda? sobie ?ebym by? GoDem lub GMem, poniewa? nie mam tam takiego czego? jak "acess". prosz? o pomoc, m?j nr gg to :2126181.

Z g?ry thx ;d

EEE jak mam zmienic to na Sqlite jak nic nie moge zmienic ;/
:confused: nie wykresla sie MySqul i njie wiem co mam zrobic zeby to zmienic jak pomozece dac remutka

Juz gralem na tylu OTS'ach na mapce armoni ale ten jest super! pozdro :):D

a mi pisze wrong accountmanager possition co mam zrobic ??

Zajefajny Ots Daje 1000000000000/100 Brakuje Nam Takich Ots'?w xDD :D:D:D:D

Status
Zamknięty.
Do góry