Czytaj uwa?nie!
Musisz mie? za?o?one konto w grze wraz z postaci?![]()
Potwierdzam mapka porazka 1/10Jak ja nie lubi? takich noob?w co aby komentowa? potrafi? a mo?e by? sam co? sam zrobi? i wystawi?. Mi si? tam podoba 10/10.
Nie mog? w??czy? ots wyskakuje mi to
[30/12/2008 23:06:21] The Forgotten Server - Version 0.2 (Mystic Spirit).
[30/12/2008 23:06:21] A server developed by Talaturen, Kiper, Kornholijo, Jonern, Lithium & Elf.
[30/12/2008 23:06:21] Visit our forum for updates, support and resources:Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link. Zaloguj or Rejestracja.
[30/12/2008 23:06:21] >> Loading config
[30/12/2008 23:06:21] >> Loading RSA key
[30/12/2008 23:06:21] >> Testing SQL connection... MySQL.
[30/12/2008 23:06:22] > MySQL ERROR mysql_real_connect: Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061)
[30/12/2008 23:06:22] > ERROR: Failed to connect to database, read doc/MYSQL_HELP for information or try SqLite which doesn't require any connection.
Prosz? o pomoc!!!
Znowu nie czytacie uwa?nie:Mam problem z Komendami GoDa ustawiam w Account Gropu ID 3 i w Players Grup 3 i tak nie moge uzywac komend.... Plz Help
account type ma byc 5!!1.Otwieramy database servera np. na tym silniku armonia.s3db
2.klikamy w zakladke "Browse Data"
3.i zmieniamy informacje o swoim koncie na TYPE>5
NextSiemka,
zrobi?em wszystko jak by?o napisane w poradniku.
Stworzy?em baz? , wpisa?em zamiast MySQL > Sqlite . Silnik ?adnie si? uruchomi? ale gdy chce si? po??czy? to pisze ?e Temple wrong. W config mam ustawione Temple na 31,31,7.
Prosz? pom??cie
Cz?owieku to jest SQl database jest.Pobierz programik SQlite i otw?rz plik armonia.s3db tam masz postacie,konta,itd A ten problem - mo?e powiesz tak co to ci pomo?emyKur... ten ots nie dza?a nawet niema w pliku date account lub players zal wyskakuje mi jaki? b?ad![]()
Przeczyta?es pierwsze posty? w config.lua musisz miec wpisane
-- SQL
sqlType = "Sqlite"
passwordType = "plain"
Edit:
Znowu nie czytacie uwa?nie:
account type ma byc 5!!
Przeczytaj post powy?ej server jest SQlJa mam neostrade da sie zrobi? na niej tego ots i czemu niema w pliku date account? lub Players?
Cz?owieku to jest SQl database jest.Pobierz programik SQlite i otw?rz plik armonia.s3db tam masz postacie,konta,itd
ludzie zainstalujcie sobie xampa dzi?ki niemu z ?atwo?ci? b?dziecie obs?ugiwa? ots pod sql!! jest o wiele bardziej funkcjonalny i prostszy w obs?udze. Jest ponadto wiele poradnik?w dotycz?cych obs?ugi owego programu.
Nale?y zrobic tak:?ci?gn??em ten program SQLiteManager . I teraz chcia?bym zmieni? to miejsce tego Temple.
w kt?rym to pliku si? znajduje?
Ludzie pom??cie! Bawie si? z tym ots'em ju? prawie 2 dni.
Prosi?bym o pomoc.
SQlite jest prostszy w obs?udzetak nadaje si? ale program xampp jest nie tylko moim zdaniem lepszy.
@down
Jak ?ci?gniesz i zainstalujesz xampa to wyt?umacz? Ci jak wszystko zmieni? ?eby by?o dobrze. Podaj gg najlepiej