• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

*AbC* - Diss na s?ita?nych mapper?w.

Status
Zamknięty.

Abcq

Active User
Liczba reakcji
13
Kolejny podmuch gor?cego wiatru niesionego z dna czarcich bram starannie oplut? twarz niczym szczytuj?ca kochanka. Krople potu zmieszanego z brudem znaczy?y twarz podr??nika odzianego w porwany i ub?ocony p?aszcz. Pop?kane, suche wargi bola?y. Szed?, wsparty na starej lasce, spogl?daj?c na pot??ne lite ska?y i czerwone niebo, kt?re raz to raz przeszywa?y b?yskawice. Siarka wypala?a nozdrza. Marco Polo - jeden z najs?ynniejszych podr??nik?w wymiar?w by? na skraju wyczerpania. Oci??a?ym ruchem r?ki chwyci? manierk?, zacz?? b?bni? po niej palcami w nadziei znalezienia chod? kropli wody. Odpowiedzia? mu niezno?ny d?wi?k, jednoznacznie wskazuj?cy na to i? od wielu dni by?a pusta. Nie zastanawiaj?c si?, powl?k? si? dalej w akompaniamencie bulgotu lawy.
(...)
Wtem... jego oczom ukaza? si? pot??ny portal, g?ruj?cy nad okolic? wsparty na dw?ch majestatycznych pos?gach, kt?re ?widrowa?y okolic? swym martwym, diamentowym wzrokiem. Filary, kt?re by?y zaiste wsparciem dla owych kolos?w, by?y pokryte poz?acanymi runami. G?uchy ?wist pola magicznego wwierca? si? w skro? powoduj?c odruchy wymiotne.
K?tem oka dostrzeg? ruch. Stado czart?w ?ledzi?o go od dw?ch, mo?e trzech dni. Marco nie by? pewien. W tym wymiarze nie by?o dnia i nocy tote? szybko straci? rachub?. By? jeno wdzi?czny niebiosom i? ma?e demony nie zaatakowa?y go. Najwyra?niej by? pierwszym cz?owiekiem, kt?rego te ma?e skurczybyki ogl?da?y. Nie maj?c du?ego wyboru z powodu szykuj?cych si? do ataku napastnik?w, powolnym, dostojnym krokiem wszed? w portal. Nagle ?wist w g?owie rozdar? jego my?li, czu?, ?e spada. ?o??dek niezno?nie buntowa? si?, brutalnie uderzy? o ziemi?. Pierwszym co zrobi? by?o puszczenie pawia. Od dawna nie jad?, tote? z jego ust wyp?ywa?a nosz?ca zapach siarki ?mierdz?ca ????. Mimowolnie spostrzeg? ziele?. Wymiotuj?c potar? oparzon? r?k? powierzchni? na kt?rej wyl?dowa?. Jego pop?kane i spieczone wargi przeszed? grymas, co przy ich zdrowym stanie by?oby zapewne u?miechem. "Trawa" - pomy?la?.
^By Sanguis
Pracki
81744605313609478840.png

pieklo2.png

Odp: *AbC* - Diss na s?ita?nych mapper?w.

Nazwa tematu mnie rozpierda*a na ?opatki. Rozumiem, ?e jeste? ?wientym mapperem, kt?ry t?pi gnidy robi?ce ma?? mapy, kt?re wy?wietlaj? sposobem in-game. Lecz nazywanie tego tematem dissem na "s?ita?nych" mapper?w jest poni?ej Twojego poziomu.

Nie rozumiem troche sensu istnienia tego tematu, chyba chodzi tutaj o zwyk?? prezentacje map z "pro" historyjk?, kt?ra nadaje "klimatu". Tak mapy na prawde ?adne nie ma si? co spora?, osobi?cie bardziej mi si? podoba praca numer jeden, jako? bardziej oddaje klimat i pi?kno?? dla oczu. Wspaniale dobrane detale, odpowiednie u?o?enie plus ?wietny sprite autorstwa Tadzia.

Na pewno jeste? najlepszym polskim mapperem, bez zw?tpienia od lat g?rujesz na li?cie polskich wyjadaczy, ile to ju? lat? - my?le, ?e to najlepsza chwila na reinkarnacje Eterlnal Kingdoms.
Pozdrawiam!

*AbC* - Diss na s?ita?nych mapper?w.
nie wiem co ty prezentujesz sob? jest osoba na tnet kt?ra robi lepiej mapy od ciebie
i nie potrzebuje sprit?w ?eby ladniej to wszystko wygl?da?o.
Do tego ta historyjka kt?ra mia?a podci?gn?? klimat mapy
og?lnie mapa wspania?a, przemy?l to co napisa?em ja i fluos

Pozdrawiam.

Nazwa tematu mnie rozpierda*a na ?opatki. Rozumiem, ?e jeste? ?wientym mapperem, kt?ry t?pi gnidy robi?ce ma?? mapy, kt?re wy?wietlaj? sposobem in-game. Lecz nazywanie tego tematem dissem na "s?ita?nych" mapper?w jest poni?ej Twojego poziomu.
Bynajmniej nie jest.
Jak wiesz ty i wielu innych, wnerwiaja mnie osoby, ktore ida na latwizne, poddaja sie modom jak slepe owce czy robia tak jak powiedziales 5 krzaczkow na polu 10x10sqm i potem zgarniaja za takie gowna laury.
Nazwa tematu miala na celu zdenerwowanie takich osob(=diss), a sam temat mial przypomniec ludziom jak to sie kiedys robilo, jak wyglada prawdziwy mapping i na czym on polega.

nie wiem co ty prezentujesz sob? jest osoba na tnet kt?ra robi lepiej mapy od ciebie
i nie potrzebuje sprit?w ?eby ladniej to wszystko wygl?da?o.
Do tego ta historyjka kt?ra mia?a podci?gn?? klimat mapy
og?lnie mapa wspania?a, przemy?l to co napisa?em ja i fluos
A ja cos mowie o tym, ze nie ma nikogo lepszego odemnie? To ja nie pojmuje skad taka zawisc w twoich slowach w dodatku wyssana z palca.

Nie podoba sie Historyjka? Trudno, nie musisz czytac. Jest tutaj dla tych ambitniejszych ludzi i idealnie pasuje do mapy i nadaje jeszcze wiekszego klimatu jak sama mapa. To, ze w ogole tu jest powinno byc plusem, a ty piszesz jakbys mial to za minus dla mnie pff..

Usmiech mi pojawia sie na twarzy, gdy widze jak reagujecie na nazwe. To, ze Fluos chcial sie czegos na sile uczepic to rozumiem, bowiem zflugalem go na gg wczoraj za hakniecie bylego forum mapping fans.

Ale ze ty panie Konradzie jak slepa owca piszesz to co on, to tylko swiadczy zle o tobie. Proponuje zaczac myslec i starac sie wyrabiac wlasne zdanie na rozne sprawy.

#Uprzejmie prosze o wiecej komentarzy nt prac

Ja pierdyl?, ale si? uczepili?cie tej nazwy tematu. Nazwa? go jak chcia?...

Co do prac - s? jak poranny sex z ukochan? xd

Tak na powa?nie do ?wietne prace, tylko szkoda, ?e pokaza?e? tylko jeden edytowany teren. ;p Poka? jakie? inne podziemia, poka? jakie? miasto, g?ry, kopalnie ^^

Ale za te prace, kt?re widz? 10/10. ;P

Pozdrawiam.
Ciekawe kto to taki? Abc jest, byl i bedzie jednym z najlepszych mapperow na swiecie. Klimat jak Abc obdarowywuje swoje dziela jest niepowtarzalny.
Do tego ta historyjka kt?ra mia?a podci?gn?? klimat mapy .
Ta historyjka podciaga klimat mapy, idealnie pasuje do dziela stworzonego przez Abc.

Co do samej mapy to osobiscie wole 2, niesamowity klimat cos pieknego! Moglbym patrzec godziny na nie. Pokaz ich wiecej!

Dolaczam tez sie do pytania Fluosa czy rekatywujesz Wieczne Krolestwa? Bylem jednym z najwiekszych fanow owego serva i az po dzis dzien zaluje ze upadl.

Pozdawiam Vergil.

Nazwa odnosi si? do mapper?w prezentuj?cych swoje "??it" mapy in-game.
W in-game wszystko ?adnie wygl?da i w og?le ale jak poka?? te mapy na du?ym zdj?ciu to wida? ?e mapa nie jest ju? tak pi?kna.
Abc pokaza? na dw?ch du?ych zdj?ciach wprost wy?mienite mapy.
Je?li uwa?acie ?e na tym forum s? lepsze mapy ni? ta chodzi mi o te 16x16 to znaczy ?e totalnie nie znacie si? na mappingu. Osoba maj?ca par? miesi?cy nigdy nie b?dzie mia?a takiego do?wiadczenia jak osoba mappuj?ca ju? od dobrych kilku lat.

Tak wi?c, ja uwa?am ?e mapa rewelacyjna, mam tylko 2 zastrze?enia, na tym ma?ym mostku metal bary troch? dziwnie wygl?daj?, oraz w prawym dolnym rogu na tej wie?y pod?o?e z kt?rego zrobi?e? ten "+" tak?e jako? mi nie pasuj? i rzuca si? w oczy. Tak og?lnie rewelacyjnie.

Dobra, jakoze z konkursu na otbm dupa to daje tu wam ss'a.

Dla ciekawskich; to moja pierwsza praca w klimacie zimowym na powaznie. Wiec po lepszym przyjrzeniu sie mozna ujrzec, ze pod wzgledem warsztatu odstaje od reszty moich prac, no ale coz caly klimat zimowy przedemna!

sniegr.png

Praca bardzo ?adna. Nie za bardzo klimat zimowy mi podchodzi, ale dzi?ki takim pracom, mo?na si? do nich przekona?.
Nie dopatrzy?em si? ?adnych b??d?w.

Ocena: 9/10

Ciag dalszy dissa, czas zaczac.

Dzisiaj stare rzeczy ale jeszcze nie pokazywane.

Old (nie skonczone to nawet bylo)

oldone.png

I po remake'u

newdone.png

I na koniec troche s?it mappingu:

69248576.png

powiem tak bardzo mi sie podobaja prace daje ci 10/10

tibia.com i cipsoft to g?wno w por?wnaniu do map uzytkownikow tibia.net.pl ;D

Powiem tak, mapy s? na prawd? ?wietne!
Jeste? bardzo ?wietnym maperem, pokazaniem swojej klasy na tb.net wzmacniasz ambicj? tutejszych maper?w na pewno b?d? pr?bowali ci dor?wna? dzi?ki czemu, pewnie wzro?nie ilo?? maper?w na twoim poziomie.
Prac?, bardzo dobre nie mam ?adnych zastrze?e? ?a?uj? ?e nie mia?em przyjemno?ci zagrania na Elternalu, szkoda na prawd?.
(Prosz? o nie Cytowanie mojej wypowiedzi, napisa?em to co my?l?)

Status
Zamknięty.
Do góry