• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

?a?...

Status
Zamknięty.

Frox

Forum friend
Liczba reakcji
33
Elo,
Ja jestem pod wrazeniem:
nightmarelootmb8.jpg

omg nie wiem co powiedzie?... ?a?... Naprawde brak s??w^^ Mog?by kto? obliczy? r?wnowarto?? tego ? =p

Otwieram // Nie ma nic wielkiego? Uzbieraj sobie 1500 demonic essense lub tych death ringow. Gl.

Ma prawie 200 lvl, wi?c m?g? troch? tego nazbiera? a jak jeszcze skupywa? kas? z allegro na hunty to ju? w og?le nie ma si? co dziwi?. Taka moja hipoteza. :P
My?l?, ?e jest to mo?liwe, bo ringi m?g? mu kto? da?/sprzeda? poza tym chyba sporo expi? na Nightmare. Wida? w?a?nie po tych itemkach. Tibijczyk... :P

Otwieram // Nie ma nic wielkiego? Uzbieraj sobie 1500 demonic essense lub tych death ringow. Gl.
To akurat nie problem. Essence sypi? do?? cz?sto, a death ringi, jak dobrze p?jdzie, to masz 3-5 na hunta. Wi?c wystarczy posiedzie? tam z 3-4h i masz ok. 50 essence + z 10 d-ring?w. Sam tam katowa?em, wi?c wiem, jak tam leci.

Jak dla mnie troche ma?o tych z Ancient Shield?w,a za du?o jest k legs?w ale og?lnie screen ciekawy i fajny szczeg?lnie ?e astery, napisz jeszcze sk?d masz screena.

Niewie?e ?e jest takie co? mo?liwe, fake jak nic.
Chcia?e? napisa? Dwie wie?e?

@Topic
jestem pod wra?eniem. Za???my, ?e na tym ?wiecie bohy kosztuj? 37k*. Czyli ich warto?? w jego depo to 1,443kk. Og?lna warto?? na pewno jest du?o, du?o wi?ksza :D
*Poprawiony przez Speedera :'D

Pozdro
Herun

//Kosztuj? ko?o 37k ; )
Speeder

Ostatnia edycja:
Niewiem czym tu sie ziomek az tak podniecal, bo niema tu zadnych necro shield czy czegos. Poco wogole te ancient shieldy pokazaywal one cos warte?;p Ja prawie kiedys spadlem z krzesla jak na trade Angel of distance (zaniedlugo 300lv) z secury pokazal mi 3bp cc...

/Pokaza? Nightmare Shield za 1.5k essence i to wystarczy. /Speeder
^duzo osob go ma, nawet na menerze ziomek ma pewnie teraz kilka osob

Ostatnia edycja:
Niewiem czym tu sie ziomek az tak podniecal, bo niema tu zadnych necro shield czy czegos. Poco wogole te ancient shieldy pokazaywal one cos warte?;p Ja prawie kiedys spadlem z krzesla jak na trade Angel of distance (zaniedlugo 300lv) z secury pokazal mi 3bp cc...

/Pokaza? Nightmare Shield za 1.5k essence i to wystarczy. /Speeder
Buhasuha "zanedlugo 300lv".Widac ze wa?ki sadzisz,akurat bo on ma 3bp cc,nawet maniak MDW tyle nie mia?,moze 1.5bp cc mia?... moze.
Dzieki za odblokowanie tematu ^^'.

O ile zaklad ze ma tyle kasy...?
Ziomek jest spoko to wystarczy ze go spotkasz w dp toci pokaze. Zaluje ze formata robillem bo mialem ssa

@panowie wy?ej:
3bb cc jest mo?liwe, bo to jest 60 kk, a wiele os?b tak? kas? posiada ;).
P.S. Frox nie pisz o tym MDW, bo to ?aden z niego gracz (tak, zaraz kto? mi powie, ?e wbi? first 300 lvl i jest fajny -.^).

@top:
Screen extra, to nie jest fake. Troch? z tego kasy pan na screenie b?dzie mia?, tylko nie potrzebnie pokazywa? knight legs (u mnie na servie "chodz?" nawet po 5k i nikt nie kupuje). Mo?na mu tylko pozazdro?ci? ;). Hail nightmare'y ^^.
P.S. Orientuje si? kto? ile kosztuje Acient shield? 900gp u djinna/Speeder
@edit: To te? si? ma ch?opak czym chwali? ^^.

Pozdrawiam,
Napster.

Ostatnia edycja:
39 Boots of Haste
1500 essence
101 ancient shield?w.
46 sam nie wiem czego
20 skull staff
15 blue robe
11 Piggy Bank
120 Death Ring
102 k legs
21 woi
20 Mysterius Voodoo SKull
17 Amber Staff?
+ Power Bolty

Liczymy?

Ostatnia edycja:
Buhasuha "zanedlugo 300lv".Widac ze wa?ki sadzisz,akurat bo on ma 3bp cc,nawet maniak MDW tyle nie mia?,moze 1.5bp cc mia?... moze.
Dzieki za odblokowanie tematu ^^'.

frox zal mi cie...
jak moze nie miec tyle??
a pomyslales ludzie na kazdym serverze organizuja poi quest po 200k nawet
policz sobie idzie np. z 50 osob
a za miesiac znowu 50 idzie nazbierac

mi sie wydaje ze te k legi to fake.

no bo to wyglada jakby skopiowal w paincie 4x i przykleil^^

Status
Zamknięty.
Do góry