: / <<<znaczki>>>1. Zak?adaj?c temat, umie?? przynajmniej 3 zdj?cia w swoim po?cie - inaczej temat zostanie usuni?ty / zamkni?ty.
Niewie?e ?e jest takie co? mo?liwe, fake jak nic.
To akurat nie problem. Essence sypi? do?? cz?sto, a death ringi, jak dobrze p?jdzie, to masz 3-5 na hunta. Wi?c wystarczy posiedzie? tam z 3-4h i masz ok. 50 essence + z 10 d-ring?w. Sam tam katowa?em, wi?c wiem, jak tam leci.Otwieram // Nie ma nic wielkiego? Uzbieraj sobie 1500 demonic essense lub tych death ringow. Gl.
Chcia?e? napisa? Dwie wie?e?Niewie?e ?e jest takie co? mo?liwe, fake jak nic.
Buhasuha "zanedlugo 300lv".Widac ze wa?ki sadzisz,akurat bo on ma 3bp cc,nawet maniak MDW tyle nie mia?,moze 1.5bp cc mia?... moze.Niewiem czym tu sie ziomek az tak podniecal, bo niema tu zadnych necro shield czy czegos. Poco wogole te ancient shieldy pokazaywal one cos warte?;p Ja prawie kiedys spadlem z krzesla jak na trade Angel of distance (zaniedlugo 300lv) z secury pokazal mi 3bp cc...
/Pokaza? Nightmare Shield za 1.5k essence i to wystarczy. /Speeder
Buhasuha "zanedlugo 300lv".Widac ze wa?ki sadzisz,akurat bo on ma 3bp cc,nawet maniak MDW tyle nie mia?,moze 1.5bp cc mia?... moze.
Dzieki za odblokowanie tematu ^^'.
Ty,troche szacunku dla mnie.Fake to moze masz zdjecie z komunii.To zdjecie jest z pewnego zrod?a,nie zadne fake.mi sie wydaje ze te k legi to fake.
no bo to wyglada jakby skopiowal w paincie 4x i przykleil^^