• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.54 [8.5x] Necronomicon - system pogody, party bonus exp, bonusy do addonow. Sprawd? to!

Status
Zamknięty.
R

Rahim

Guest
necronomicon_logo.png

Z wielk? przyjemno?ci? mam szans? zaprezentowa? Wam zupe?nie nowy server o nazwie Necronomicon. Do?o?yli?my wszelkich stara?, aby rozgrywka na naszym serverze by?a ekscytuj?ca i jedyna w swoim rodzaju.
Oto co mamy do zaoferowania:

1. Niskie raty expa
Najlepsza rozgrywka toczy si? na niskich levelach, dlatego wprowadzamy ni?sze raty expa/skilli oraz lootu. Oto one:
Kod:
Exp
1-50    - x50
51-100  - x25
101-150 - x20
151-200 - x10
201-250 - x5
251+    - x3

Skille: x20
Magic: x10
Loot: x1
Po wi?cej info zapraszam tutaj:

2. W?asna mapa
Mapa na nasz serwer zosta?a zrobiona od 0. Loguj?c si? na Necronomicon mo?esz by? pewien, ?e nigdzie indziej nie zobaczysz takiej mapy.

Wszystkie zdj?cia mo?na znale?? w galerii zdj??:

Dodatkowo daj? par? zdj?? poni?ej:
1_06_08_10_7_11_38.png

1_06_08_10_6_42_30.png

1_06_08_10_6_44_57.png

1_06_08_10_6_46_04.png

1_06_08_10_6_44_16.png

1_06_08_10_6_38_44.png

1_06_08_10_6_28_14.png

1_06_08_10_6_27_35.png

3. Rodzaje broni, ich ulepszanie oraz bronie legendarne

Zabijaj?c potwory masz szans? na znalezienie broni 3 rodzaj?w:
- Zwyk?a
- Wampiryczna
- Wzmocniona
- Wywa?ona

Ka?dy rodzaj nadaje jej specjalne w?a?ciwo?ci.
Szansa na trafienie broni danego typu zale?y od szcz??cia.
Ale mo?esz te? wzi?? sprawy w swoje r?ce i ulepsza? swoj? bro? a? do 10 poziomu! Dzi?ki temu bro? zyska dodatkowe statystyki, kt?re pomog? Ci w walce.

Graj?c na Necronomicon TS b?dziesz mie? szans? w?adania tzn. Bronia Legendarn?. Ma ona o wiele lepsze statystyki, ale istniej? ograniczenia w jej u?ywaniu. Jakie?

Sprawd? tutaj:

4. Bonusy do addon?w

Aby zyska? addon nie ma drogi na skr?ty w ?wiecie Necronomicon. Dzi?ki temu po zdobyciu addonu na serwerze staniesz si? jego szanowanym mieszka?cem. Nowy wygl?d doda ci wdzi?ku i uroku. Ale nie tylko! Zyskasz te? bonus do swoich statystyk.

Wi?cej informacji:

5. System aukcji dom?w

Denerwuje Ci? to, ?e ju? par? godzin po starcie wszystkie lepsze domy s? zaj?te? U nas nie b?dziesz mia? tego problemu. Zanim kto? wykupi sobie domek na w?asno?? najpierw b?dzie musia? wygra? aukcje zupe?nie jak na RL Tibii!

6. Party Bonus Exp

Promujemy gr? w dru?ynie, dlatego wprowadzili?my bonus do expa w party. Gdy zdobywacie do?wiadczenie we 2 osoby dostajecie ju? 20% expa wi?cej! Za ka?d? kolejn? osob? jest kolejne 10%. Zbierz, wi?c swoj? gildi? i razem przeszukujcie map?.

7. System referencyjny

Zapraszaj?c koleg?w do gry masz szans? dosta? darmowe punkty do Sklepu.

Wi?cej informacji tutaj:

8. System pogody

Jeste?my na wyko?czeniu unikalnego systemu pogody w grze. Serwer b?dzie ?y? w?asnym ?yciem. Poruszaj?c si? na mapie b?dziesz m?g? spotka? deszcz, ?nieg, niszczycielskie tornada oraz inne zjawiska atmosferyczne! Ka?da kraina b?dzie mie? sw?j unikalny klimat. We? to pod uwag? w trakcie wykonywania misji ;)

Zarejestruj si? na Necronomicon i prze?yj niezwyk?? przygod?!

Start serwera przewidywany jest na najbli?sze dni. Jednak wcze?niej nast?pi? zamkni?te testy. Chcesz by? jednym ze szcz??liwc?w, kt?ry wcze?niej zobaczy co przygotowali?my? Ju? teraz zarejestruj si? na forum. B?dziesz m?g? zada? pytania o rzeczy, kt?re ci? m?cz?. Masz dobry pomys?? Zaprezentuj go nam, a mo?e otrzymasz darmowe punkty do Sklepu! Jeste?my otwarci na propozycje!

Zapraszam na stron?:
oraz na forum:

Odp: [8.54+] Necronomicon

Serwer zapowiada si? bardzo ciekawie.
R??ne rodzaje broni? Ciekawa koncepcja na urozmaicenie Gry.
Mapa w?asna - wielki + - w dodatku ?adna i mam nadziej? ?e du?a.
Party Bonus exp podoba mi si? najbardziej - koniec z nudnym expieniem, zamiast wywala? si? z expa nawzajem to mo?na expi? razem nie trac?c na tym.
Pogoda to chyba najwi?ksze urozmaicenie tego serwera, nag?a zmiana krajobrazu bardzo mi si? podoba.

System referencyjny na pewno zapewni wielu graczy.
Trzymam Kciuki i czekam na start.

Pozdrawiam

?wietny OTS. Na pewno zaczn? na nim gra?. Podoba mi si? mapa i wszystkie systemy

A teraz szczeg??y:

Party Bonus exp - bardzo dobry pomys?. Wreszcie do expa b?dzie potrzebne kilka ludzi a nie 100 druid solo na demcach lata.

R??ne rodzaje broni - Super. Ciekawe urozmaicenie. Wreszcie mo?na b?dzie g?sto looci? itemki.

Mapa - Cudna. W?asna, wielka i bardzo ?adnie wykonana.

Pogoda - widzia?em takie co? na Kingdom Age ale widzia?em tylko padaj?cy deszcz. To na pewno b?dzie ciekawe urozmaicenie gry. Nie b?dzie nudno.

Mo?e i jest Pacc za SMS ale gracze bez Pacca nie b?d? udupieni. Mog? korzysta? z wszystkich czar?w. Ile b?dzie dodatkowych teren?w dla Pacc? Chyba nie tak jak na Rl-Tibii ?e dla Facc jest 10% ^^

Bonusy od addon?w - wreszcie zbieranie addon?w nie b?dzie bezcelowe. Tylko te bonusy s? chyba za du?e. Za full mage 8 mlvli ??

Na pewno d?ugo i ci??ko pracowali?cie nad serwerem. Doceniam to i my?l? ?e serwer wypali w 100% i tego wam ?ycz?.

Pozdrawiam, Grzonas.

@edit

Nie no to mnie rozjebalo xD

lolbmp.png

@edit2

Macie bardzo ?adne sygnaturki =)

Ostatnia edycja:

Serwer naprawd? ?adnie si? prezentuje. Od dawna szukam dobrego serwera RPG z w?asn? map?, ale zazwyczaj one dosy? szybko upadaj?. Wi?c dlatego tu pojawia si? moje pytanie. Czy serwer naprawd? d?ugo b?dzie sta? i mog? zainwestowa? w niego sw?j czas? (jako gracz ofc. :)).

To ja jak zwykle przyeczepie si? sprawy acc makera i powiem, ?e jest podatny na atak XSS.
Kod:
http://necronomicon.org.pl/Potwory-%3Cscript%3Ealert('XSS');%3C/script%3E%3Cnoscript%3E
To samo ze zmian? maila.

Dodam jeszcze, ?e generowanie has?a jest kiepskim pomys?em. Dodatkowo z tego co widz?, to generujecie je tylko z liczb, wi?c wystarczy prosty brute force.

Ostatnia edycja:

?wietna mapa, zapowied? genialna, na pewno zagram. Szczeg?lnie interesuje mnie system pogody, bronie te? fajne. Mam nadzieje, ?e nie rozsypie si? jak wi?kszo?? dobrze zapowiadaj?cych si? projekt?w ;)

S?it super super, mapka fajna chocia? na ssach za du?o nie wida? :< Og?lnie nie zagram, bo nie gram w tibi?, ale gdybym gra? to bym gra? 2 cztery na 7. Og?lnie te? widz? staracie si? wprowadzi? wiele nowych mo?liwo?ci co plusuje je?eli chodzi o przysz?o?? ots'a. Powodzenia.

Kolejny Server, kt?ry mnie zaciekawi?.

?adna mapa, ciekawe pomys?y (szczeg?lnie pogoda). Za to nie podoba mi si? system bonus?w za addony. ZNam to z Wypasa i wiem, ?e to ?le si? sko?czy. Tam Brotherhood dodawa? ile? tam hp i na PvP ka?dy wysoki level lata? w?a?nie w Brotherhoodzie. Je?li chcesz, ?eby ten pomys? wypali?, musisz rozwa?nie zbalansowa? te bonusy. ; p

Zabijaj?c potwory masz szans? na znalezienie broni 3 rodzaj?w:
- Zwyk?a
- Wampiryczna
- Wzmocniona
- Wywa?ona

To s? 4 rodzaje. ; D

W ka?dym razie ciekawy projekt, zapewne wejd? i zobacz? jak Wam to wysz?o. ; )

Btw. Mo?esz pokaza? jakie? screeny z miasta?

Btw. Mo?esz pokaza? jakie? screeny z miasta?

S? na forum projektu ;)

To ja jak zwykle przyeczepie si? sprawy acc makera i powiem, ?e jest podatny na atak XSS.
Kod:
http://necronomicon.org.pl/Potwory-%3Cscript%3Ealert('XSS');%3C/script%3E%3Cnoscript%3E
To samo ze zmian? maila.
Dodam jeszcze, ?e generowanie has?a jest kiepskim pomys?em. Dodatkowo z tego co widz?, to generujecie je tylko z liczb, wi?c wystarczy prosty brute force.

Thx za info ;)

a wiadomo kiedy bedzie start jakas przyblizona data?

Opr?cz systemu pogody jest ju? sko?czone wszystko ;)
Gdy tylko to sko?czymy uruchomimy 1-2 dniowe testy, a potem start ;)
Do ?rody - max. pi?tku mamy zamiar wystartowa? ;)

Zajebisty server :d Mapka bardzo przyjemna i widac ze masz wiele ciekawych pomyslow :P Pozostaje tylko liczyc na to ze nie zabraknie graczy :) Ja na pewno wbije... Chociazby zobaczyc ten innowacyjny system pogody :)

Xervin napisał:
To s? 4 rodzaje. ; D
Trzy, je?li nie liczy? zwyk?ych broni :D Dodali?my na ten server trzy dodatkowe rodzaje bro?. Ka?da bro?, kt?ra dropnie z potwor?w mo?e mie? dany rodzaj. Istnieje nawet szansa, ?e w jednej broni po??cz? si? dwa albo nawet wszystkie trzy rodzaje broni, ale to bardzo ma?a szansa :)

Oto jakie? przyk?adowe zdj?cie z serwera dla spragnionych:
1_06_08_10_6_21_30.png

Wi?cej screen?w (bo a? 51!) mo?na znale?? pod tym adresem:
Oczywi?cie tak?e zach?camy do rejestracji.

Dzi? ruszamy z zamkni?tymi testami, do kt?rych postaram zaprosi? si? jaki? zainteresowanych graczy ;) Od?wie?am i zapraszam do komentowania.

Ja ch?tnie zosta? bym testerem.

Gram w Tibie ponad 6 lat wi?c mam spore do?wiadczenie.

Pozdro.

Odp: [8.5x] Necronomicon - system pogody, party bonus exp, bonusy do addonow. Sprawd?

Odp: [8.5x] Necronomicon - system pogody, party bonus exp, bonusy do addonow. Sprawd?

Ja napewno wbije na tego ots'a dobrze si? zapowiada ciekawe skrypty.
Najbardziej ciekawi mnie system pogody i te r??ne rodzaje broni.
R?wnie? ch?tnie zostan? testerem.

Ostatnia edycja:

Konto Premium za kase?..no bez zart?w;) tak patrze wszystko fajnie ale.. ten pacc to chyba z?y pomys?...

Te? nie lubimy ?ci?ga? pieni?dzy z graczy, ale... dedyk trzeba jako? op?aca?. Tak na marginesie dodam, ?e nawet gracze FACC mog? robi? addony i inne rzeczy, wi?c nie powinni?cie narzeka? ;)

Nikt was nie zmusza do kupna PACC, oczywi?cie zakup jest mile widziany, bo musimy utrzyma? serwer a tak?e chcemy sami co? dosta? za nasz? prac? (chyba rozumiecie ;) )

aha.nie no spox ale zeby ten pacc mia? swoje dobre strony;D kiedy beda testy?bo chcia?bym z lekka mape zwiedzic,chce wiedziec na czym stoje xD
a kiedy rusza server?bo na forum nie pisze

Jest du?a szansa, ?e ju? dzisiaj uruchomimy server dla nas, a jutro dla tester?w ;)
Wszystkich ch?tnych zapraszam na forum si? zg?asza? xD

Status
Zamknięty.
Do góry