• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.54 [8.5x] Necronomicon - system pogody, party bonus exp, bonusy do addonow. Sprawd? to!

Status
Zamknięty.
Odp: [8.5x] Necronomicon - system pogody, party bonus exp, bonusy do addonow. Sprawd?

Odp: [8.5x] Necronomicon - system pogody, party bonus exp, bonusy do addonow. Sprawd?

Serwer nie?le si? zapowiada, a zw?aszcza dlatego ?e Matrix jest tam mapperem, chod? dawno nie widzia?em jego nowych dzie? :)
Du?ym plusem jest r?wnie? to ?e exp nie jest zbyt wysoki co ostatnio cz?sto si? zdarza. Sama mapa do?? ciekawie si? prezentuj?. Acc maker te? dosy? ciekawy. Je?li serwer wystartuj? to na pewno wpadn? ;)

No tak ale duzo ludzi nie chce grac na ots gdzie sa w?asne mapki;/ jakby bylo ok 200 osob to by by?o extra;)

No no. Widze moje mapki kt?re robi?em dla EK mam nadzieje ze wam sie przydaly. Oby server wystartowal bo moze wkoncu bedzie cos fajnego.

Server zapowiada si? ciekawie ,bardzo zach?caj?cy jest system pogody i party bonus. To z pewno?ci? przyci?gnie graczy. Jakby? m?g? to wrzu? jeszcze par? screen?w z servera. Exp stage mi pasuj?. Je?eli server wystartuje raczej zagram. Pisz? raczej ,bo nied?ugo mo?e wystartuje GrimOts ,pwo i inne ciekawe projekty.

Witam, na moje oko zapowiada si? bardzo fajny i ciekawy serwer!! Wi?c zach?cam wszystkich do gry na Necronomicon OTS!

A wi?c po 1. tego OTSa wyr??nia sam ACC Maker... Nie jest to kolejny zamulaj?cy acc maker tak jak np. Tibii.com...

Po 2. jest to w?asna, ze screenow zapowiadaj?ca si? bardzo ciekawie mapa! Cho? screeny nie wykonane w perfekcji lecz mo?na na nich ujrze? ciekaw? mapk?...

Po 3. Wyr??nia si? r?wnie? dobrze rozstawionym RATE!! Wi?c nie b?dzie 500lvli od razu...

Po 4. Ulepszanie i lootowanie broni jest bardzo ciekaw? funkcj? kt?ra nie jest widziana cz?sto na innych OTSach....

PHP:
Zabijaj?c potwory masz szans? na znalezienie broni 3 rodzaj?w:
- Zwyk?a
- Wampiryczna
- Wzmocniona
- Wywa?ona

Jest to jedyny OTS posiadaj?cy t? funkcj?, moim zdaniem bardzo ciekaw?!

Po 5. Bonusy do addonow
Widzia?em t? funkcj? na innych serwerach i jest bardzo interesuj?ca! "Wiesz w czym chodzisz"

Po 6. System aukcji domk?w
jest to ciekawy skrypt bo na prawde zalogowa?e? si? a tu ju? wszystkie domki by?y zaj?te! Teraz jest szansa na lepsze! hehe :P

Po 7. Party Bonus Exp
jest bardzo interesuj?c? funkcj? bo daje nawet az 20% wiecej expa... Ale kto expi razem?? Wi?c moim zdaniem ta funkcja b?dzie po?yteczna w questach takich jak np. Inquishion!

Po 8. System referencyjny
Nikt z was nie powie ze to z?y skrypt... Zaprosisz znajomego do gry a zyskujesz na tym darmowe Punkty do SMS Shopu!!

Po 9. System pogody
PHP:
Jeste?my na wyko?czeniu unikalnego systemu pogody w grze. Serwer b?dzie ?y? w?asnym ?yciem. Poruszaj?c si? na mapie b?dziesz m?g? spotka? deszcz, ?nieg, niszczycielskie tornada oraz inne zjawiska atmosferyczne! Ka?da kraina b?dzie mie? sw?j unikalny klimat. We? to pod uwag? w trakcie wykonywania misji
Nigdy nie widzialem takiego czegos ale robi na mnie bardzo wielkie wrazenie... I zapewne nie tylko na mnie...

Lecz wszystko ma swoje + i - ... to co wymieni?em to s? jak najbardziej + tego serwera, lecz jedynym - na Necronomicon jak dla mnie jest Pacc za SMS.

Znaczn? wi?kszo?ci? wygra?y + wi?c zapraszam wszystkich na Necronomicon OTS!!

Nawet je?li na OTSie b?dzie Pacc za SMS to i tak gracze z Faccem nie b?d? bardzo udupieni.

Konto Facc mo?e uzywa? tych samych czar?w, mog? mie? addony. Gracze z Paccem maj? troche wi?cej teren?w ale i tak nie jak na Rl - Tibii.

Z czego? trzeba utrzyma? serwer - SMS Shop jest idealny. Tylko takie 1 pytanie. Ile b?dzie kosztowa? ~100 punktow w SMS Shopie? Skoro 1 dzie? Pacca to 10 punktow.
Ten ring kt?ry mo?e zak?ada? lider party wed?ug mnie daje troch? za duzo bo az 50%.

po starcie servera ma pisac po ile beda pkt

Ile b?dzie kosztowa? ~100 punktow w SMS Shopie? Skoro 1 dzie? Pacca to 10 punktow.
To jest 50% do bonusu ;) Czyli tak jak by 5 os?b do??czy?o ;)
A co to ceny to nie jest ona jeszcze ustalona xD
Na czas jak robi?em skrypt musia?em co? ustawi?, ?eby zobaczy? czy dzia?a xD
Tutaj par? fotek z jednego z exp miejsc xD (niestety nie mam wersji ze spawnem xD mam wersje dla skryptor?w. Postaram si? wywalczy? od matrixa spawny)

A tutaj miasto g??wne:

Ostatnia edycja:

Szuka?em ju? od wielu wielu miesi?cy dobrego serwera. Niestety moja droga nie by?a us?ana r??ami... Szuka?em - znalaz?em kilka naprawd? dobrych lecz zawsze po kilku dniach one upada?y, lecz dzi? ujrza?em ?wiate?ko w tunelu (tzn. temat na forum), kt?re ci?gn??o mnie do siebie. Sama nazwa, styl oraz pomys? budzi? moje zainteresowanie. Straci?em troch? minut aby przeczyta? ca?y opis, kt?ry bardzo mnie zaciekawi? - te wszystkie systemy i tak dalej - niekt?re bardzo oryginalne. Gdy wszed?em w link prowadz?cy do strony g??wnej moje oczy rozszerzy?y si? gwa?townie - widok tak wspania?ej strony stworzonej przez Valkera wzbudzi? moj? dum? do niego. Po ma?ej przerwie (podziwie szablonu) zarejestrowa?em si?, stworzy?em posta? i wkroczy?em do forum.
Kr?tkie opowiadanie opisuj?ce moje prze?ycia. Jak pisz? OTS zapowiada si? znakomicie gdy? skrypter, mapper i webmaster okazuj? sw?j talent.
Pozdrawiam,
Don Muha.

Zapowied? idealna, screeny w pi?knej obr?bce. Mam nadziej?, i? testy p?jd? sprawnie i wkr?tce ujrzymy open beta.

Oczywi?cie te bajery opisane w prezentacji to nie wszystko. Znajdzie si? jeszcze par? system?w, kt?re nie znalaz?y opisu w zapowiedziach. Osobi?cie tak?e zadbam o to, ?eby graczom nie nudzi?o si? na serwerze. Jako team jeste?my te? bardzo otwarci na ka?d? propozycj? - wystarczy opisa? j? na naszym forum.

Musicie tylko wybaczy?, ?e na starcie b?dzie jeszcze "troszk?" skromnie. Bo w g?owie mamy jeszcze wiele ciekawych pomys??w, kt?rych wprowadzenie uniemo?liwi? nam niestety czas. Na szcz??cie mamy update, kt?re u nas b?d? odbywa? si? cz?sto.

Oczywi?cie zapraszam do dalszego komentowania.

Mam kilka pyta?

- B?d? nowe questy typu POI,INQ,DHQ chodzi mi o wielko?? questu i poziom trudno?ci ?
- Nowe Potwory ?
- Kiedy oficjalny start ?
- Exp,skill,mlvl,loot
- Jaki klient 8.54 + ?
- Ile mapa warzy

Dzi?kuje za odpowied? ;)

Mam kilka pyta?
- B?d? nowe questy typu POI,INQ,DHQ chodzi mi o wielko?? questu i poziom trudno?ci ?
- Nowe Potwory ?
- Exp,skill,mlvl,loot
- Jaki klient 8.54 + ?
- Ile mapa warzy
Dzi?kuje za odpowied? ;)

1.Tak, b?d? questy - wyczerpuj?ce,trudne, zapieraj?ce dech w piersiach .
2.Pojawi? si? nowe potwory, tytu?owe Bosy b?d? podw?adne im stworzenia.
3.Oficjalny start? - Je?eli BetaTesty przebiegn? bez zastrze?e? i nie b?dzie. ra??cych b??d?w start odb?dzie si? w przeci?gu niepe?nego tygodnia.
4.Rate servera masz podane na stronie w info.
5.Klient 8.54
6.To ju? tajemnica zawodowa.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich zagorza?ych sympatyk?w.

Mam kilka pyta?
- Nowe Potwory ?
- Exp,skill,mlvl,loot
- Jaki klient 8.54 + ?
- Ile mapa warzy
Dzi?kuje za odpowied? ;)

- nie. Stawiamy na w?asne questy ;)
- yhym
- max. pi?tek, ale mo?e wcze?niej
- masz na pierwszej stronie
- ta. 8.54-8.57
- top secret ;)

+Narescie jakas mapa rpg i wlasna!Jak dla mnie jest to wielka zaletaaaa,juz mam dosyc tych "rl mapa o bedzie kasy"jak ludzie maja ochote grac na rl mapie to niech ida na globalna tibie...
+System pogody ? Bardzo mnie to zaciekawilo i nie moge sie doczekac zeby to zobaczyc.
+Rodzaje broni,no narescie knightem nie bedzie szlo sie nudzic. :P
+Sms shop-Wole pacc za sms niz nasrane 30 itemow z questow...Wole sie pomeczyc nad questem i zdobyc ten item.
No mysle ze troche wyczerpujaca odpowiedz:D

Zaprzaszam graczy na forum, mo?na si? sporo dowiedzie?.

Nie mog? si? doczeka? startu tego wspania?ego OTSa.
Pozdro, Grzonas

Zapowiada si? wy?mienita zabawa Wbijam na serwa bez ostrze?enia xd :D
Chyba jedyny serwer kt?ry ma system pogody hmm brzmi ciekawie :P

Suruwa ;) ""jak ludzie maja ochote grac na rl mapie to niech ida na globalna tibie..."
pomysl na globalu masz ciezki exp a na ots masz wiekszy exp wiec lepsza zabawa;) nie chodzi o to ze ktos gra na ots pod rl map bo lubi..po prostu chce sie wbic wiekszy lvl i zasmakowac tego czego nam sie nie udalo na globalu.

Rozumiem lecz naprawde jest to juz meczace ile tych otsow juz jest wejdz w serwery i poczytaj topics to zobaczysz ze co 2 to rl mapa.
Zeby nie bylo Outtoppa juz sie nie moge doczekac testow "modle sie" zebym sie zalapal :D

zgadzam sie z up co drugi ots rl mapa albo evo nikt nie ma sily zrobic wlasnej
Dlatego czekam az wkoncu ten ots wystartuje ^^

Status
Zamknięty.
Do góry