Odp: [8.5x] Necronomicon - system pogody, party bonus exp, bonusy do addonow. Sprawd?
Odp: [8.5x] Necronomicon - system pogody, party bonus exp, bonusy do addonow. Sprawd?
Witam, na moje oko zapowiada si? bardzo fajny i ciekawy serwer!! Wi?c zach?cam wszystkich do gry na
Necronomicon OTS!
A wi?c po 1. tego OTSa wyr??nia sam ACC Maker... Nie jest to kolejny zamulaj?cy acc maker tak jak np. Tibii.com...
Po 2. jest to w?asna, ze screenow zapowiadaj?ca si? bardzo ciekawie mapa! Cho? screeny nie wykonane w perfekcji lecz mo?na na nich ujrze? ciekaw? mapk?...
Po 3. Wyr??nia si? r?wnie? dobrze rozstawionym RATE!! Wi?c nie b?dzie 500lvli od razu...
Po 4. Ulepszanie i lootowanie broni jest bardzo ciekaw? funkcj? kt?ra nie jest widziana cz?sto na innych OTSach....
PHP:
Zabijaj?c potwory masz szans? na znalezienie broni 3 rodzaj?w:
- Zwyk?a
- Wampiryczna
- Wzmocniona
- Wywa?ona
Jest to jedyny OTS posiadaj?cy t? funkcj?, moim zdaniem bardzo ciekaw?!
Po 5. Bonusy do addonow
Widzia?em t? funkcj? na innych serwerach i jest bardzo interesuj?ca! "Wiesz w czym chodzisz"
Po 6. System aukcji domk?w
jest to ciekawy skrypt bo na prawde zalogowa?e? si? a tu ju? wszystkie domki by?y zaj?te! Teraz jest szansa na lepsze! hehe
Po 7. Party Bonus Exp
jest bardzo interesuj?c? funkcj? bo daje nawet az 20% wiecej expa... Ale kto expi razem?? Wi?c moim zdaniem ta funkcja b?dzie po?yteczna w questach takich jak np. Inquishion!
Po 8. System referencyjny
Nikt z was nie powie ze to z?y skrypt... Zaprosisz znajomego do gry a zyskujesz na tym darmowe Punkty do SMS Shopu!!
Po 9. System pogody
PHP:
Jeste?my na wyko?czeniu unikalnego systemu pogody w grze. Serwer b?dzie ?y? w?asnym ?yciem. Poruszaj?c si? na mapie b?dziesz m?g? spotka? deszcz, ?nieg, niszczycielskie tornada oraz inne zjawiska atmosferyczne! Ka?da kraina b?dzie mie? sw?j unikalny klimat. We? to pod uwag? w trakcie wykonywania misji
Nigdy nie widzialem takiego czegos ale robi na mnie bardzo wielkie wrazenie... I zapewne nie tylko na mnie...
Lecz wszystko ma swoje + i - ... to co wymieni?em to s? jak najbardziej + tego serwera, lecz jedynym - na
Necronomicon jak dla mnie jest Pacc za SMS.
Znaczn? wi?kszo?ci? wygra?y + wi?c zapraszam wszystkich na
Necronomicon OTS!!