• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.4] Medieval OTS

Status
Zamknięty.

zajacmp3

Active User
Liczba reakcji
7
Witam wszystkich interesant?w!
Dzi? chcia?bym wam zapowiedzie? oraz przedstawi? Medieval OTS!
Ale na przedstawieniu si? nie sko?czy, gdy? dzia??w nie pomyli?em : )
Jako, ?e nie bez powodu napisa?em w kategori zespo?y uwa?am ?e poszukuje paru os?bek : )
Miedieval OTS b?dzie mia? niskie raty, stoi na dobrym ??czu (kt?re wida? u mnie w podpisie) Staram si? utrzymywa? go 24/7 (aktualnie uptime wynosi <80%) zreszt? zamierzam wykupi? dedyka : P
serwerrj4.jpg

Jego wielkim atutem b?dzie mapa robiona od tzw. "0"

B?d? kompletnie nowe profki i opracowany przezemnie nowy system wybierania profesji (pracowa?em nad nim ju? od wrze?nia wtedy mia?em inny projekt kt?ry upad?).
Nowe profki to nowe spelle!
Nowe grafiki i potworki : )
Planuje SMS Shop (czekam na numer indentyfikacji podatkowej).

Teraz konkrety kogo szukam : )
Mapper (2/4) Szukam jaki? talent?w jaki? kt?rzy tak jak ja urodzili si? par? wiek?w za p??no i lubi? ci?cie mieczem : P
Skrypter (1/3) im zdolniejsi panowie tym lepiej : ) Chocia? narazie radz? sobie sam ; )
Grafik! (0/2) : o to jest wa?na posada : ) B?dzie mi potrzebne sporo nowych grafik : )
Koder c++ (0/1) wsumie to sam sobie poradz? : ) Ale jak zwykle pomoc nie zaszkodzi.

Co chce wiedzie?? W?a?ciwie wszystko co pomo?e mi zdecydowa? czy mog? was przyj?? : P (wiek,posada,opis umiej?tno?ci + prace).

Aktualnie OTS dzia?a na domenie softcore.no-ip.info
zapraszam do zwiedzania : )
A i najwa?niejsze : ) Co oferuje? : >
Nie jestem egoist? wi?c najlepszemu wsp??pracownikowi zaoferuje Goda i po?ow? zysk?w z sms shopu : )
Innym osobom kt?re si? naprawde postaraj? oferuje stanowisko i takie tam duperele
Pozdrawiam i zapraszam do wsp??pracy : )

Ostatnia edycja:
Odp: [8.4] Medieval OTS

*
B
U
M
P
*
Dalej szukam ludzi!

Dorzuce screeny z nowego miasta ; )
mapavc6.jpg

Mog? zosta? mapperem moje GG 3160384

Mog? pom?c zrobi? monstery pisz na 9903564.

Witam !

Imi? : Grzesiek
Pseudo : Denis
Lat : 15

A wi?c tak jestem MAPPEREM robie mapki oko?o roku w RME i to nie byle jakie moim zdaniem :P nie jestem takim co pododaje teleporty do temple i wszystko pisze co i jak i jest juz tam gdzie ma byc ja robie mapki takie zeby tam samemu dotrzec jak tam wspomnia?e? mapka od zera tak wiec robi?em mapke w?a?nie sam poniewaz brak?o mi neta i niemia?em 3 dni zrobi?em rookgard w 100 % miasto zrobilem i tam miejsce na dwarfy do expienia dwarfy guardy itd no i spidery giant tarantule itd napisz na gg wy?le ci moj? mapke moze sie nada ? jezeli tak bede kontynuowa? prace i doko?cze pododaje miasta i wiele wiele r??nych innych zeczy oferuje dobr? wsp??prace i bede na kazde zawo?anie a nie jak inni Cytat : " Teraz nie mam czasu, p??niej zrobie " ten zespol chce zeby by? zgrany i chcialbym zeby duzo ludzi gra?o tak wiesz napisz na gadu :)

Kontakt GG : 1194134 ( Niewidok )

Czy naprawd? brakuje talent?w na tym forum? : >
Przypominam, ?e poszukuje grafik?w i mapper?w przedewszystkim : D

Narazie sam pracuje i robie codzienne updaty : )

@up & 3x up: sprawdze was
@Migo Sato: raczej monsterki to ju? sam napisze...

Mo?e ja si? nadam hmm ;p??? Mam w?asn? ooogggggggggrrrrrrrrrooooooooommmmmmmmmnnnnnnnnn????? mapk? pod RL zrpbion? ;p! Pisz gg 10296001

@up pan odpada ; )
Jako ?e staram si? chroni? map? i ju? prawie gotowego OTS'a nikt nie dostanie na wst?pie odrazu ca?o?ci... ?e niby jak nie dostaniesz OTS to skrypty przepadn? i wielkie kaboom? Pracuje na oddzielnym kompie i nie mam nic na nim z ots'a i jako? wszystko dzia?a ca?y czas...
Chcecie mo?na sprawdzi?... domena serwera to softcore.no-ip.info passy do account managera 1/1

Chyba tylko trace czas -.-

Siemanooo moge zostac mapperem 3063231;);)

*
B
U
M
P
*
Poszukuje pilnie grafik?w!

Siema, te? mog? zosta? mapperem. pisz: 7420823

*BUMP* Aktualnie w teamie mam
1x Grafika
1x Mappera + jeden osobnik na test : )
Kryteria s? wysokie! Bo praca jest szczeg?lna ; )
Pozdrawiam i zapraszam wszystkich ch?tnych do spr?bowania swoich si? w powa?nym projekcie : )
Mo?e w?a?nie jeste? potrzebny? :>
Teoretycznie to poszukuje jeszcze...
1x grafika (du?o jest do zrobienia ?adnym nie pogardze)
1x skryptera? (jakiego? Alberta Einstein'a XXIw. : D )
Ju? du?o zrobione : ) nied?ugo wstawie tutaj mini galeri? post?p?w by was jeszcze zach?ci? ; )
pozdro

Widze ?e posady mapper?w zaj?te wi?c nie mam czego szuka?, a szkoda bo mo?e bym si? przyda?...

Stwierdzam znowu, ?e poszukuje grafika ; ) Oferuje Goda na serwerze z przysz?o?ci?

Mo?e niekt?rzy nie rozumiej? ale grafiki maj? by? w?asne a nie ?ci?gane... -.-

Witam.Z powy?szych post?w nie dowiedzia?em sie czy mapper?w macie ju? do??.Je?eli nie to ch?tnie zajme te pozycje.Abym wrazie czego zapomnia? wchodzi? na ten temat prosz? w razie zainteresowania o odpowiedz na Gadu-Gadu pod numer 10874160.Reszte informacji mog? poda? na GG.Mam nadzieje ?e sie przydam.Moje prace mo?esz zobaczy? na SS'ach na projekcie NaviaOTS(kt?ry nie stety nie wypali?...).

Pozdrawiam ReDe.

Mog? zosta? maperem mapuje od 5 lat ;] A w dobrym Team Trzeba mie? dobrego mappera ;] jak co? tez mog? pom?c w Stronce lub skryptach.
Moje GG: 2734085

mapper?w nie poszukuje -.-
Poszukuje jedynie dobrego grafika. Tak? osob? wysoko cenie teraz ; )

zajac napisz na gg 4497679, chcia?bym pogada? i mo?e sie zaci?gna? :D

zajacmp3 ?eby jeszcze by? dedyk a OTS by si? dobrze zapowiada? mo?na by uzgodni? z tob? pare rzeczy, ale co to za praca na OTS'ie kt?ry jest OFFline.
Tutaj jest wielki minus tego OTS, na pierwszej stronie Screena kt?rego zauwa?y?em to my?la?em ?e zejd? :/
0 Szczeg???w.
Je?li chcesz, mog? ci pokaza? moje prace:
1.
Link:

2.
Link:

3.
Link:

4.
Link:

5.
Link:

6.
Link:

Pokaza?em tylko tyle poniewa? brak czasu na takie rzeczy.
Je?li kupisz dedyka a Atmosfera w Teamie bedzie spoko, no i jak OTS bedziesz szedl do przodu, to mozesz do mnie napisa?.
Og?lnie tu m?wie o stanowisku Mapper.
Kontakt: 8624988 (GG)

Edit:E widze ,?e ca?y cza b?dziecie tracic czas na edytowanie potwork?w i spelli.
Na grafika ju? nie ide bo nie mam zamiaru ?l?czec przy obrazkach 32 na 32 pix.
Poprostu nudy jak cholera
Wam tez sie znudzi...
co innego edytowac pare itemkow a co innego p?? tibii...
ED2:
No wiesz cie?ko siedziec na obrazkach 32x32 kiedy masz photoshopa na kompie :P ci?gnie do wi?kszych wyzwan
No tak g??wne postacie powiedzmy ?e chcecie przerobic kilka outfit?w itp
1 wygl?d stworka to 12 bardzo dobrze zgranych obrazk?w w przypadku outfit?w jeszcze 12 obrazk?w ze schematem nak?adania koloru.
Wiedz ,?e zrobienie dobrze postaci jest cholernie trudne (m?wi? o dobrym potworze a nie o przerobionym standard outficie z globca).
Je?li tw?j kolega wykonywa? zwyk?e itemsy (znaczy sie 1 / 2 obrazkowe w spirites gry) to wyja?nia wszystko bo s? one ma?o czasoch?onne a cz?sto banalne.
no i napisa?e? ,?e profesjonalnemu grafikowi zajmuje to 10-20 min;) sk?ama?e? bo wystarczy 5 tylko z dopasowaniem postaci widzianej z r??nych perspektyw zajmuje wi?cej
No i jeszcze dolicz szukanie danego itemka w 30,000 innych obrazk?wXD
?ycz? powodzenia i co? dla ciebie na pocz?tek ;) mo?e wam si? przyda do czego?
ef1778e0.jpg

Niczego nie obiecuj? ale mog? troch? pom?c(za darmo oczywi?cie)
gg:13193419

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry