• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.4] Medieval OTS

Status
Zamknięty.
Odp: [8.4] Medieval OTS

Ja mog? zosta? Mapperem! Mapperuje ju? z dobre 2 lata.Ss'y mojej mapki pt."Kraina Elf?w":

f2037fc33ef4d507med.jpg

fb4e3d45b43b0c2bmed.jpg

8e712d6ceb2cc014med.jpg

c6642626840a3ed9med.jpg

b299ea07be9c0901med.jpg

GG; 5386969 - zazwyczaj dost?pny

@up do wszystkich mapper?w
Nie poszukuje ?adnych mapper?w mam ju? jednego i mi to wystarczy : )
Map? robie narazie sam nie dbaj?c o szczeg??y lecz nadaj?c jej podstawowy wygl?d. Szczeg??ami zajmie si? m?j pomocnik : )

Poszukuje jedynie Grafik?w @2x up Nie edytujemy ca?ej Tibi tylko narazie g??wne postacie ; ) Profesjonalnemu grafikowi zrobienie grafiki zajmuje 10-20 minut (nie kwestionujcie bo takie grafiki zosta?y mi ju? wykonane przez znajomego). Wi?c skoro ?l?cza?e? nad tymi obrazkami to wygl?da na to ?e min??e? si? z powo?aniem ; D Jest to raczej zb?dny post w Twoim wykonaniu chyba, ?e masz jaki? interes i pod?wiadomie jeste? zainteresowany ; ) wko?cu to Tw?j pierwszy post na tibia.net.pl jaki napisa?e? ; ]]]
@up razy ile? tam
Serwer zosta? wy??czony gdy? przeszkadza? niekt?rym w pracy. Osobi?cie nie zamierza?em po?wi?ca? czasu na rozwi?zywanie problem?w "TEST" servera. Dodatkowo pare os?b chcia?o dosta? si? tylko do teamu by dosta? sobie jaki? acces na servie i utrzyma? go jak najd?u?ej udawaja? ?e pracuja : P Wi?c koniec konc?w OFF do czasu stworzenia czego? porz?dnego ; )

Zaj?cmp3, je?eli szukasz nadal dobrego Grafika, mo?e si? nadam : o
-Imi?: Rafa?
PW - je?li chcesz o tym porozmawia?

Status
Zamknięty.
Do góry