• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[ziom1x] Threard

Status
Zamknięty.

ziom1x

User
Liczba reakcji
1
Hi, mapuje pare tyg nawet mi sie to podoba : )
-
2sb9zds.jpg

-
1dans.jpg

-
eijz2a.jpg

-
2vv28m9.jpg

Edit: Prosi?bym o komentarze dotycz?ce tych skrin?w uwzgl?dniaj?ce jakie? b??dy, braki czy co? w tym rodzaju.

Odp: [ziom1x] Threard

Nast?pne screeny.
10opsfm.jpg

-
b4g3sh.jpg

-
2h4w40o.jpg

Ostatnia edycja:

Tak szczerze nie mam jaki? zastrze?e? chyba ?e ta ?wi?tynia ostatnio dodana troche ma?o detali ale tak og?lnie to fajne s? te mapki. :)
Oby tak dalej! :D
Moja ocena: 9/10
Pozdro:)

Twoje prace przypad?y mi do gustu.
S? szczeg??owe i starannie zrobione.

Praca w po?cie up , a? mnie zachwyci?a.

Daje ci najwy?sz? ocenk? i plus za to ?e mapujesz kilka tyg a lepiej od niejednego z forum.

Ostatni screen jest zajebisty. Szkoda tylko, ?e u?y?e? najgorszych z mo?liwych walli.
Reszta prac s?aba.

?adne prace :) nie jest wszystko robione tak jak od linijkii :) wida?, ?e znasz si? na tym.

Fajne prace robisz ale 4 screen mi si? nie podoba wydaje si? taki pusty
za to nadrobi?e? t? ostatni? prac? on jest naj?adniejsza ze wszystkich.

B?d? z Ciebie ludzie. Wida?, ?e mapujesz z pomys?em, a to w?a?nie chodzi!

Ostatni screen jest zajebisty. Szkoda tylko, ?e u?y?e? najgorszych z mo?liwych walli.
Reszta prac s?aba.
Nie s?uchaj Go to jakie? dziecko zazdroszczace Ci pomys?u.. ?wietne prace nic dodac nic ujac poprostu bomba :P Moim zdaniem najlepsza praca to ta ostatna ! ?wietnie.. Tak jak kolega powiedzia? bed? z Ciebie ludzie :)

Nie s?uchaj Go to jakie? dziecko zazdroszczace Ci pomys?u..
Te 'dziecko' ma miliony wi?cej tak genialnych pomys??w, a praca ziom!x'a to podr?bka z OTfansa.

Je?eli chodzi o ostatnie ustynne prace, to s? one strasznie pusto, pomimo tego, ?e jest to pustynia. Domki wporz?dku, ale to co panuj? wewn?trz to katastrofa.
?wicz dalej, a b?dzie du?o du?o lepiej.

Tak, ale "to dziecko" z tego co wiekszo?? widzi jedynie komentuje a sam prac niewiele tworzy, wi?c ? Kompleksiki ;>?

A wracaj?c do tematu prace ca?kiem ale to "zamczysko" zajebiste bardzo fajny pomysl effekt jakby w PS taki z?ocisty. Bomba ;)

Status
Zamknięty.
Do góry