• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Zimowy Update

Status
Zamknięty.

Jack

Senior User
Liczba reakcji
59
Na stronie g??wnej tibi ukaza? si? taki news:
Zimowe Update

Prosimy o usprawiedliwienie, ?e nasza strona i wszystkie gameworldsy nie s? obecnie dost?pne. Podczas, gdy jeste?my w trybie offline, chcieliby?my zaprosi? Pa?stwa do odwiedzenia naszych promowanych i wspieranych Fansties. Wasze pomys?y i wymiany z innymi graczami na ich forach. Spodziewamy si? z powrotem oko?o godziny 18.00.

Tw?j CipSoft Team

Na stronie www.tibia.com znajduj? si? tabelka, na kt?rej s? podane wszystkie linki do fansites.
#Kamil
Jak wyjdzie nowy klieny 8.40 to na pewno go tu udost?pnie.

Ostatnia edycja:
Odp: Zimowy Update

Czyli rozumiem ?e wraz z update wchodzi nowy klient Tibia 8.40? W?a?nie loguje si? na Tibi? a tu b??d wi?c od razu tibia.com potem tibia.net.pl i wszystko jasne. Je?li kto? zdob?dzie nowego klienta najlepiej niech da upload bo jak ostatnio pr?bowa?em od razu pobra? klienta to by?y takie kolejki ?e szok a limit pobrania pliku na dzie? wygasa? i trzeba by?o czeka?. Czekam na 18:00 z niecierpliwo?ci? a Jack jak zwykle pierwszy o wszystkim nas informuje, gratz.

W?a?nie wr?ci?em ze szko?y, i czekam na start wszystkich server?w, ju? pod tibi? 8.40 ;) Zamierzam zalogowa? si? do gry jeszcze dzi?. Interesuj? mnie zmiany dla graczy nie posiadaj?cych pacc...
Zastanawiam si? tylko, po jakim czasie zostanie wydany patch 8.41, gdy? tak jest zawsze...

@hoster
Jak Znamy ju? cipsoft to nowy update wejdzie w okolicach wiosna-lato :D
Ciekawe co nowego przyniesie nam tibia 8.41 :D

Heh, spoko, w ko?cu jaki? Apdejt ^^ Ju? jest 18:00 u mnie, w??czam gr?. ;p
A i jeszcze jedno. Yalahar City b?dzie chyba dla graczy z PACC, nie? ;D

@Up
Co masz na my?li m?wi?c, ?e jakie? zmiany b?d? przewidywane dla graczy posiadaj?cych Free Account? S?ysza?em, ?e wa?niejsze rzeczy b?d? dost?pne dla graczy PACC..

@NiverX
I co sie dziwisz nied?ugo bendzie tak ( Niemasz pacca jestes nikim) ;/

Bardzo fajnie jednak szkoda ?e to co powiedzia? up ju? jest ;/
Bez Pacc = Nikt

jak my?licie kiedy wyjd? silniki pod ten protok???

Po co ?ci?ga? nowego clienta? Jezeli masz ten stary to po prostu wbij sie jak na normalna tibie i sie sam zaktualizuje =] U mnie tak bylo jak mialem 8.20 i mi wskoczylo na 8.31 :P

Moim zdaniem b?dzie tak jak przy 8,30. Za kilka dni wyjdzie pewnie 8.41, bo znajd? bugi, albo co? w tym stylu. Mam nadzieje, ?e nie b?dzie tak jak koledzy m?wi?, ?e FACC-nikt. Mam w?a?nie nadzieje, ?e b?dzie coraz lepiej dla FACC, ale szczerze w to w?tpi?, poniewa? jak ka?da firma chce coraz wi?kszych zysk?w.

Pozdrowienia

Po co ?ci?ga? nowego clienta? Jezeli masz ten stary to po prostu wbij sie jak na normalna tibie i sie sam zaktualizuje =] U mnie tak bylo jak mialem 8.20 i mi wskoczylo na 8.31 :P

Fakt

@3 up.

Nowe servy powstan? w przeci?gu ~3-4 dni podejrzewam. Chocia? b?dzie ma?a ich lista.

Status
Zamknięty.
Do góry