• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Zapowied?] Pojedynek wszechczas?w #2! Hanzo kontra Shikate!

Status
Zamknięty.

Shikate

Nie przejdziesz!
Liczba reakcji
78
Czy przegl?daj?c pojedynki nigdy nie mog?e? trafi? na prawdziw?, wyr?wnan? rywalizacj? na wysokim poziomie? Czy nudzi?a Ci si? ju? rywalizacja przeci?tnych os?b? A mo?e uwa?a?e?, ?e dobrzy graficy zbyt rzadko konkuruj? mi?dzy sob?, a je?li ju?, to tylko w jednym przedmiocie? Ten temat to zmieni! Oto nadszed? czas na drugi pojedynek wszechczas?w: Hanzo kontra Shikate!

Link do wcze?niejszego pojedynku:

Tematem pojedynku jest Mag Elektryczno?ci, a ponadto czar tego? ?ywio?u. Dodatkowo ka?dy z nas wykona animacj? podczas wykonywania czaru.

Czas wykonania pracy jest do ko?ca lutego, ale mo?liwe, ?e przyspieszymy nieco ten pojedynek. Ju? wkr?tce uka?e si? nowy temat, tym razem z pracami!

Zapraszamy :)

EDIT: prace wystawione:

Odp: [Zapowied?] Pojedynek wszechczas?w #2! Hanzo kontra Shikate!

Haha, nawet nie wiedzia?em, ?e to zapowiedzia?e?. Dodam, ?e to b?dzie znacznie (znacznie) bardziej popisowy pojedynek od poprzedniego.

Aha to fajnie.

czekam z niecierpliwoscia, licze na wyrownana walke ;)

wida? po awatarze, ?e hanzo to expert graficzny, oby wi?cej takich uczciwych pojedynk?w. czekamy!

Mia?em okazj? zobaczy? szkic Shikate i jestem pod ogromnym wra?eniem. Czekam na wynik pojedynku z niecierpliwo?ci?, gdy? to b?dzie najlepsze przedstawienie w dziejach tego portalu.

A ja ze swojej strony widzia?em szkic Hanza jest na prawd? ?wietny. My?l?, ?e obydwoje s? ?wietnymi grafikami wi?c b?dzie to trudny wyb?r! :)

Powodzenia!

Dzisiaj zobaczy?em kilka prac Shikate i czekam na ten pojedynek z niecierpliwo?ci?, ch?opak trzyma poziom.

Ja tak?e ch?tnie zobacz? wyniki pojedynku ;-)
Z tego co widz? poziom jest bardzo wysoki.

Hanzo jak i Shikate s? na bardzo du?ym poziomie je?li chodzi o pixel-art. Mam nadzieje, ?e pojedynek b?dzie wyr?wanany a tak?e, ?e ich prace powal? wszystkich na kolana.

Pozdrawiam xKrysteKx!

Prace wystawione :)

Status
Zamknięty.
Do góry