• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne [Zapowied?]Eternal Kingdoms

Status
Zamknięty.

karkucik

Active User
Liczba reakcji
9
Mo?e jaki? modek zmieni? tag na poprawny jako ?e temat zosta? przeniesiony z innego dzia?u?

Taka skromna zapowied? serwera powsta?ego z po??czenia team?w Eternal World, Four Kingdoms i Transeria, w troch? innej formie :)
118648.jpg

Odp: [Zapowied?]Eternal Kingdoms

Zapowiada si? ?wietnie.
W przed ostatniego screen m?g?bym si? godzin? wpatrywa?...
Jestem ciekaw , co to za nowy system walk...
Czekam... !

W?a?nie przeczyta?em co? co zwali?o mnie z n?g...
Pierwszy pozytywny post Thraka oO

Ostatnia edycja:

Ots zapowiada si? wy?mienicie tylko jak zobaczy?em exp rate to mnie zamuli?o :D.Ok kiedy ots rusza?B?da Trainery?Pacc w sms shop?

Ots zapowiada si? wy?mienicie tylko jak zobaczy?em exp rate to mnie zamuli?o :D.Ok kiedy ots rusza?B?da Trainery?Pacc w sms shop?
Mo?e uda nam si? wyrobi? oko?o wakacji. Trainer?w ofc nie b?dzie, w shopie tylko pacc. Jak to si? teraz m?wi "Full RPG" ;)

Szkoda ?e tak dopiero do wakacji, ch?tnie bym zagra? :), napisz jak b?dzie gotowy.

OTS si? zapowiada bardzo ?adnie mapka ma du?o szczeg???w chyba a? za du?o ale i tak ?adna czekam na odpalenie serva!

OTS si? zapowiada bardzo ?adnie mapka ma du?o szczeg???w chyba a? za du?o ale i tak ?adna czekam na odpalenie serva!
Co do mapy to staramy si? jak mo?emy :). Dzi?ki za komenta :P.
Zapraszam pozosta?ych do komentowania zapowiedzi :P!

No No mapa nie?le zach?ca na pewno b?d? tam gra? :)
Ten 5 ss to wodospad Niagara ?:D

WOW:D Mapka wy?mienita, wszystko zapowiada si? super...

Nie widz? b??d?w w mapce, na pewno super maper j? robi?:up: Tylko to:
Przy 1 ss (Zdj?cia) brakuje border?w przy ska?ach i wodospadzie:|

Nie podoba mi si? te?, ?e ma by? exp rate x3, OMG. Za ma?o. Era takich ots-?w ju? przemin??a (chyba)

[evil]Ocena oczywi?cie 10/10:up:[/evil]

PzDr i powodzenia w dalszym tworzeniu, my?l?, ?e bardzo dobrego ots-a:up:

Zapraszam wszystkich na Teaser, Stron? g??wn? i Forum, linki s? od tej chwili aktywne. Wszelkie uwagi bardzo prosz? o zg?aszanie na forum Eternal Kingdoms. Dzia?y b?d? na bie??co aktualizowane.

WOW:D Mapka wy?mienita, wszystko zapowiada si? super...
Nie widz? b??d?w w mapce, na pewno super maper j? robi?:up: Tylko to:
Przy 1 ss (Zdj?cia) brakuje border?w przy ska?ach i wodospadzie:|
Nie podoba mi si? te?, ?e ma by? exp rate x3, OMG. Za ma?o. Era takich ots-?w ju? przemin??a (chyba)
[evil]Ocena oczywi?cie 10/10:up:[/evil]
PzDr i powodzenia w dalszym tworzeniu, my?l?, ?e bardzo dobrego ots-a:up:
Heh, nie masz racji je?eli chodzi o exp rate: nowy system walki sprawi, ?e expienie b?dzie szybsze i efektywniejsze. Nie wspominaj?c o zupe?nie nowych potworach. Do tego dochodzi system skilli. To wszystko sprawi, ?e expienie na pewno b?dzie lepsze i efektywniejsze.
Co do reszty, dzi?ki :P

No mapka jest ?wietna, ale na wodospadzikach par? bug?w si? dopatrzy?em, nie wyborderowane mi?dzy wod? a ska??. Bardzo podobaj? mi si? takie skomplikowane budowle w kopalniach. Owocnej pracy wam ?ycz? ;p
9-/10

PS. Fajny napis ;p

Alanov

\m/. Nareszcie co? ciekawego, full rpg to nie jest i nie b?dzie, rpg to nie jest ma?y rate i 'rpgowa' mapa, to? to ca?kiem co innego. Mapka jest pi?kna, ?liczne lokacje, ?adnie wyszczeg?lnione. Zayebi?cie.

To jest wynik po??czenia Eternal Worldu z 4K?
By?em mapperem w EW p??niej gdy dowiedzia?em si? o tej fuzji to zrezygnowa?em bo my?la?em ?e nic z tego nie wyjdzie. No a jednak jest ca?kiem przyzwoicie. ?adny ten mostek i inne miejsc?wki te? nie najgorsze. B??d?w wi?kszych nie znalaz?em. Keep it up ; )

@Thrak
Zapewniam ci?, ?e to b?dzie RPG. Nad fabu?? pracuj? ja i dw?ch innych story writer?w.
Na potrzeby projektu tworz? nowe uniwersum z histori? licz?c? sobie 10 ty? lat.
Gwarantuje, ?e questy, ju? na starcie, b?d? mog?y dostarcza? wam wra?e? na ?adnych par? miesi?cy.

Poza tym warto wspomnie? o tym, ?e wydarzenia w ?wiecie gry, b?d? si? zmienia?y wraz z poczynaniami graczy. Dzi?ki temu nigdy nie b?dziecie si? nudzi?.

Nie no projekt wygl?da wy?mienicie. Ciekawa zapowied? + extra mapka. Wida?, ?e nie walicie w kaszan? i b?dzie z tego niez?y OT. Oprawa graficzna jak i lokacje wygl?daj? ciekawie i rozmaicie. Oby tak dalej.

[evil]9/10[/evil]

Tak faktycznie, projekt wygl?da znakomicie i b?dzie taki.
Znakomicie wszystko si? prezentuje, prace id? pe?n? par? !

Ots mo?e b?dzie jednym z najlepszych za map? wida? ?e to robi? profesjonali?ci

@up/@3xup
Dzi?ki staramy si? jak mo?emy :)
Od teraz wszystkie linki podane w zapowiedzi dzia?aj?! Zapraszam wi?c na nasz? stron?, stron? teaserow? i forum!
Zapraszam te? pozosta?ych do komentowania : )

No, no...
Postarali?cie si?, wida? ?e OTS wypali, tylko jestem ciekaw czy graczom spodoba si? owy exp. Mapki s? pi?knie, nie mam zastrze?e?, wida? ?e s? robione z pomys?em.
Nowa forma walk oraz skillowania i zapewne wielu innych ciekawych nowo?ci jest fantastyczna. Gratuluj? stworzenia czego? tak pi?knego.
A no i oczywi?cie strona te? jest cudna.
Brak zastrze?e?, jest full extra super.
Moja ocena: 10/10
Pozdr. GarQet

Status
Zamknięty.
Do góry