• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.57 Zapowied? - Cantera.pl | Custom map PVP RPG

Status
Zamknięty.
Odp: Zapowied? - Cantera.pl | Custom map PVP RPG

Wszystko pi?knie, ale kiedy planujecie start?

Server i tak upadnie. Dlaczego? Boty!
Wszystkich i tak nie z?apiecie nawet je?li mieliby?cie si? posra?.
Zmie?cie na 8.61 albo 8.6. Nie ma elfa, p?atny Bbot, dzieciakom zostaje jedynie Tibia Auto do?? trudna do ogarni?cia (mowa o cave), p?atnego Neobota chyba nie b?dzie mia?o wiele os?b, a na cracka do niego trzeba b?dzie poczeka?, to wszystko b?dzie czyni? gre przyjemniejsz? :)

Na kiedy jest planowany start ?. A co do pana u g?ry to zostawi? to bez komentarza bo widz? ?e nie jest na bie??co w sprawie bot?w.

Czekam na start i polecam serwer ;D naprawd? fajnie si? zapowiada

@Kolega dwa up.

Z tymi botami to nie przesadzaj, wystarczy troch? ogarn?? i bot b?dzie do ka?dej wersji tibii : o.

no wiec tak... strona juz dziala, wiekszosc bugow usunietych.(To bedzie v1 Cantery 8.54-8.57, wiec moga jakies bledy na mapie sie pojawic).

I jeszcze jest taki problem, ze znajomi z ktorymi mialem tego otsa robic zostawili mnie samego... A w dodatku szkola i nie zabardzo mi sie ostatnio chce robic.. :D Kiedy start bedzie na razie trudno mi stwierdzic, poniewaz musze jeszcze wszystkie rzeczy zwiazane z silnikiem itp. zrobic, a to nie jest raczej moja mocna strona. Tymi sprawami mial sie zajac kolega, ktory niestety juz nie pomaga mi ;P Postaci radze na razie nie robic, poniewaz i tak nie ma ustawionego start eq. Widze, ze juz pare zrobionych, ale moge je usunac przed startem. Przepraszam, ze start sie przesuwa. =\

A i jeszcze 1. Otoz obecnie jest sponsoring w firmie otos.pl, ale jakos niechetnie do tego podchodza i niestety moga usunac otsa z listy sponsorowanych otsow;< Jesli usuna bede musial znalesc inny sposob. Wiec daty startu na razie nie podam. Pociesze tylko, ze wszystko powinno juz chulac do konca tygodnia.

Wiadomo co? ju? kiedy start b?dzie?:) Jak id? przygotowania?
Czekam z niecierpliwo?ci? :)

Pozdrawiam.

boze co za kolejny orshabaal i czemu piszecie ze rpg?
exp 80 dotego trainery.... hah
zrobcie exp x 3 i bez trainerow to wtedy mozecie pisac o pvp rpg

teraz zrob w nazwie Cantera.pl | custom orshabaal 1k exp

@Up

Kolega w og?le gra? kiedy? na tej mapie?Je?eli nie to niech si? nie wypowiada i niech idzie gra? na real tibii :) ?egnam.

Ciekawe kto cie nauczy? mapperstwa bo moja mama lepiej to zrobi a ty...Cz?owieku beznadziejna mapa a sie rwiesz robi? ots...PFf

Doczekamy si? tego kur** startu?-.- Mia?o by? wszystko w tym tygodniu zrobione.Zosta?y dwa dni do ko?ca, a nawet jeszcze strona nie dzia?a.

START 1.10.10 [PI?TEK] O 20.00.

minimapa:

Czemu na stronie g??wnej widniej? ss z RL mapki?
-Real Tibia Paralyze.
-Guild War System.
-Training Monks.
Dzi? to ju? standard, bez tego ani rusz i nie robi wra?enia
Z bosami? Jak na rl? czy w?asne?
* 1 - 30 lvl x 80
* 31 - 50 lvl x 40
* 51 - 80 lvl x 25
* 81 - 120 lvl x 15
* 121 - 150 lvl x 10
* 151 - 180 lvl x 7
* 181 - 200 lvl x 5
* 201 lvl x 4
* 1 - 30 lvl x 15
* 31 - 50 lvl x 13
* 51 - 80 lvl x 10
* 81 - 120 lvl x 8
* 121 - 150 lvl x 6
* 151 - 180 lvl x 5
* 181 - 200 lvl x 4
* 201 lvl x 3
MagicRate x 13
SkillsRate x 30
LootRate x2.5
MagicRate x 8
SkillsRate x 16
LootRate x2

Taka moja propozycja rat?w co do w?asnej mapy i RPG.

Wszystko fajnie, ale ja nie zagram, poniewa? piszesz:
Planujemy zrobic ubogi sms shop z itemami typu: dsm,blue legs. bez itemow typu: yalahari armor ,robe of the underworld.
A na stronie s? softy, bronie 47 atk. itp., wi?c je?li chcesz utrzyma? klimat RPG i utrzyma? server oraz zarobi? - my?lisz powa?nie o OTSie na co najmniej p?? roku to zapoznaj si? z tym tematem .

WTF - robili?cie jakie? beta testy? kolejna w?asna mapka bez test?w? Zr?bcie co napisa?em i przeprowad?cie testy, prze???cie start o tydzie?, dajcie mo?liwo?? zak?adania kont co najmniej 3 dni wcze?niej, inaczej OTS nie wypali, no i macie s?ab? reklam?.

?ycz? wam jednak jak najlepiej i pozdrawiam.
Ojczulas..

Dzi?ki stary : ). W 100% zagram, ju? mam konto i posta? nick Soulles'ek ; ].

Spodziewa?em si? czego? lepszego, a ta mapa mnie niczym nie zachwyca. Mo?na powiedzie?, ?e zosta?a zrobiona autoborderem i na odpieprz.

@ Kolega 2 up.

Strona tak wygl?da bo wcze?niej na tej stronie by?a real mapka, wszystko si? zmieni. Nie b?dzie tych soft?w itd... B?dzie shop ubogi spokojnie :)

@ Kolega 2 up.
Strona tak wygl?da bo wcze?niej na tej stronie by?a real mapka, wszystko si? zmieni. Nie b?dzie tych soft?w itd... B?dzie shop ubogi spokojnie :)
No to po co robisz zapowied? jak nie masz wszystkiego przygotowanego? Masz 30 postaci stworzonych, OTS b?dzie fail i nikt na nim nie b?dzie gra?, ju? zepsu?e? wszystko - nie radz? aby OTS wystartowa? jutro.

Nie wym?drzaj si? tak... Na tej mapie wystarczy 40 os?b i b?dzie co robi?. Nie gra?e? nigdy ? To si? nie odzywaj :] Elo.

Czekam na wielki start ;) Z pewno?ci? zabior? kilku swoich kumpli ;)

Pozdrawiam,
Tjusjes.

przypominam, ze start dzisiaj o 20:00!!

przygotowane jest praktycznie wszystko:D jedyne co jeszcze bedzie trzeba zrobic to ewentualne poprawki na acc makerze.

Start dzis o 20:00. Pozostala juz nie cala godzina!!

Status
Zamknięty.
Do góry