• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.57 Zapowied? - Cantera.pl | Custom map PVP RPG

Status
Zamknięty.
Odp: Zapowied? - Cantera.pl | Custom map PVP RPG

Odswiezam. Jesli macie jakies uwagi/propozycje piszcie smialo. Ots tworzony jest z mysla o graczach ,wiec bedziemy darzyc do tego by bylo najlepiej dla was.

Kiedy jest przewidywany start servera?:) Zapowiada si? naprawd? ?wietnie. Mam nadziej? ?e start servera to sprawa 2-3 dni. Na pewno zagram :)

Wg mnie do mapy cantery rook nie pasuje, exp zostawi? taki jaki jest. Bo wszystkie inne szwedzkie cantery jak by?y nie by?y z ma?ym expem tylko w?a?nie z wi?kszym troch? wiec mo?e ludzie nie b?d? przyzwyczajeni do ma?ego mno?nika, oczywi?cie to jest moja opinia.

Ostatnia edycja:

3x UP
Wed?ug mnie exp mo?na pozostawi? w takiej postaci w jakiej jest w tej chwili,
lub nawet j? pomniejszy?.

Yalahar.? Jak najbardziej.

Temat Rooka jest mi zupe?nie oboj?tny.

Co do exp owszem mo?e zosta? fajny jest roogard odpada dlaczego ju? t?umacz? poniewa? jest exp stage i nie op?acalny jest roogard ale to jest tylko moje zdanie poczekajmy na opinie innych a co do Yalahar pewnie dodaj i dodaj jeszcze wyspe Zao ;)

racja ,rook odpada ;) zreszta jak bedzie sms shop to na rooku wtedy by mieli rare items:d wiec rooka nie bedzie. Zrobimy miasto na wzor yalahar i moze jak starczy checi i czasu to takze jakies miasto na wzor farmine. Start bedzie minimalnie za tydzien trzeba w koncu wszystko dokladnie dopracowac.

Mam pytanie. Mianowicie jak bedzie wygladal addon system ?? Jakies dodatkowe bonusy dla graczy w party czy cos ?

juz mi staje na sama mysl ,ze znowu bede mogl uczestniczyc w jakies ostrej wojnie na canterze :D

Cantera 8.57 mam nadzieje b?dzie hitem w?r?d ots?w, wspania?a mapa, questy, expy i co najwazniejsze mapa jest grywalna. Co do autora serwera, prosz? aby? zmniejszy? raty, bo jak na cantere to za du?o...
Proponuje:
1 -> 30 = 30
31 -> 50 = 20
51 -> 75 = 15
76 -> 120 = 8
121 -> 150 = 6
151 -> 180 = 4
181 -> 250 = 3
251 -> xxx = 2

Co do yalahar, mo?e by?, a co do rooka... My?l?, ?e pasowa?o by doda? rook ala'sinteria

Mam nadzieje ze cantera wystartuje jak najszybciej, bo czekamy z ekipa:d
pozdro^^

Nooo zapowiada sie okej ;f

Postaram sie wbic ; ) I moja ekipke wziasc.
Og?lnie mapka fajna, exp tez. Tylko zeby ludzi cos gralo ;p

~avk ;>

juz nie moge sie doczekac ;p to chyba najlepiej zapowiadajacy sie ots teraz

Super mapa ze screen?w wida? tylko
na start niestety bedzie trzeba poczekac ;< do konca wakacji powinnismy skonczyc.
szkodaa

no i co z tym serverem? juz sie napalilem na niego z kolegami

wg. mnie Admin sobie zacz?? w kulki lecie? i w og?le ten serwer nie wystartuje :)
nawet nie daje znaku ?ycia na tibia.net, wygl?da na to ?e ju? w og?le nie wystartuje. nie r?bcie sobie nadziei bo szkoda zdrowia :D

Pozdrawiam ;)

Ej bez jaj . Sam bym pogral na tym otsie ale widze ze admin sobie dal spokoj . OODPALAJ otsa :D

Razem z team czekam na ots bo lubimy custom mapy a od dluzszego czasu nie mozemy znalesc dobrego servera .
moze potrzebujesz dobrego mapera 0 auto bordera wszystko ladnie dokladnie recznie jak cos gg 8589178

Przepraszam wszystkich za "olewanie graczy". Po prostu nie wchodzilem juz na te forum.

Prace nad otsem przedluzaly sie, poniewaz w czasie wakacji wyjechalem na krotki urlop, a pozniej nie mialem internetu. Prace nad otsem sa juz skonczone. Pozostaje mi tylko ustawic acc maker i wrzucic wszystko na server dedykowany. Jesli wszystko pojdzie sprawnie to start bedzie jutro(5.09.10, NIEDZIELA).

Dobra wiadomosc dla fanow warow! Bedzie real guild war system z tarczami ;)

Kiedy start servera?:)

Bo widz? ?e ju? strona dzia?a :)

Status
Zamknięty.
Do góry