• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Windows 7 Zamiana partycji backup.

Status
Zamknięty.

wujush

Braci si? nie traci !
Witam.
Zwracam si? do was z kolejn? pro?b?. Mam dwa komputery. Oba s? firmy samsung. Producent oferuje ju? zainstalowany system i partycj? backup'ow?. W pierwszym komputerze mam viste, a w drugim 7. Czy jak skopiuje ?w partycje z 7 i wrzuc? j? na ten komputer z vist? to czy jak zrobi? backup systemu to poprawnie mi si? skonfiguruje ?

Drugi pomys?. Usun?? zawarto?? partycji backup'owej visty. Zainstalowa? od nowa 7, p??niej zrobi? backup system. I ten obraz wklei? na partycje backup'ow?. To czy jak b?d? chcia? zrobi? backup to b?dzie widzia? t? partycje i zrobi mi poprawnie cofk? ?

Prosz? tylko o kreatywne i co? wnosz?ce do tematu odpowiedzi.

Our partners and their custom servers:

Odp: Zamiana partycji backup.

S?abo ju? my?l? bo mam wolne, ale:
Mo?esz zrobi? backup'a win7 i odpali? obraz na vista, lecz b?dziesz musia? odinstalowa? nie kt?re sterowniki na tym przywracanym i zaaktualizowa? nowe sterowniki, gdy? pewnie masz inne parametry komputer?w. Nie wiem czy rozumiesz to co napisa?em, ale tak by wypada?o zrobi? :P

A co do tego pytania, czy jak zrobisz backup, to czy zrobi Ci normalnie. To odpowiem Ci tak:
Je?li zrozumiesz i zrobisz tak jak napisa?em wy?ej, to nie b?dzie ?adnego problemu i zrobi bez niczego ;)

Odp: Zamiana partycji backup.

Dobra ogarn??em :) to jest mniej wi?cej to co my?la?em ale potrzebowa?em kolejny raz utwierdzenia mnie w swoim przekonaniu :) Jeszcze raz dzi?kuje za pomoc i WESO?YCH ?WI?T !!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom