• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Zamek

Status
Zamknięty.

Sora82

Active User
Liczba reakcji
5
Jest to moja 1 praca wi?c prosz? o wyrozumia?o?? i dobre rady.
1 Pi?tro

2 Pi?tro

3 Pi?tro

4 Pi?tro

Ca?a okaza?o?? zamku (dach)

Sorry ?e musicie to tak powi?ksza? ale zapomnia?em jak si? na full dawa?o ;/

Odp: Zamek

Je?li to co? jest zamkiem to ja jestem Kr?low? Anglii. Nie do??, ze kwadratowe to nawalone byle co, byle gdzie, byle by?o. Poza tym jaki zamek ma takie drewniane mury. Z tego co wiem zamki s? z kamienia, czasami maj? drewniany cz?stok??. Bach i masz 1/10 =)

@Edit No problem =) Ogl?daj prace innych mapper?w, poczytaj poradniki. Patrz na obrazki np. zamk?w i staraj si? je odzwierciedli?. Wi?cej rad nie dam bo ja mapperem nie jestem.

Ostatnia edycja:
Sora82 Arts

Sora82 Arts

:thx:
Tamto mi nie wysz?o wi?c zrobi?em nowe co? ca?kiem innego:P
Chata Paladyna 1 pi?tro

I od g?ry

Ostatnia edycja:

Musze cie zmartwic ale to tez Ci za bardzo nie wyszlo... po pierwsze dzewa sa zle zrobione! po drugie ten murek jest zle ustawiony po trzecie te parasolki tu nie pasuja po czwarte za duzo pajeczyn na scianach i za duzo tych niebieskich krysztalow no i na koniec dodam ze za bardzo kwadratowo!! 1/10

Kt?ra to ?winka mieszka?a w zamku zbudowanym z drewna? =)

Nie bierz si? za mapowanie nie wychodzi Ci to raczej.Ma?o szczeg???w w og?le nie wygl?da to na zamek tylko na zwyczajny domek.Zamek musi mie? fos? by? du?y.Spr?buj najpierw od czego? ?atwego a p??niej zabieraj si? za trudniejsze wyzwania.:o

Kwadrat na kwadracie. Zamek kwadratowy, g?ry prostok?tne. Postaraj si? nadawa? budynkom, g?rom, wyspom itd jaki? ciekawy, naturalny kszta?t. Bo p??niej jakby? niewiadomo jak skupi? si? na detalach, to te prostok?ty tak czy srak zeszpec? t? prac?.

beznadziejna mapa prostok?ty kwadraty, wszystko strasznie wygoda najgorsze prace jakie widzia?em.

Duzo pracy przed soba jeszcze masz popatrz jak robia inni prace bo ta praca przypomina ?mietnik

1/10 bardzo s?abiutko

Mo?e to przez to ?e na rme, nie wiem po?wicz? dzi?ki za rady.
Mo?na zamkn?? temat bo raczej wol? ?eby si? ju? nikt nie wypowiada?.

Notka moderatorska:
Zamykam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Do góry