Artin
Advanced User
- Liczba reakcji
- 44
Odp: Zagadki
Znaaane ;d
Ja mam tak? zajebist?.
Wpada nabuzowany kierowca tira do burdelu.
Podbija do niego Burdel mama i wybiera dla niego najlepsz? panienk?. Kiedy ju? si? zabawili facet wci?? przy zgaszonym ?wietle odpala sobie fajeczk? i m?wi do panienki:
-S?uchaj no, jak rozpoznasz po dymie co to za papieros dostaniesz ode mnie st?wk?.
Panna niucha, niucha i m?wi:
-Noo... to jest malboro czerwone..
-No, dobra dziwka, dobra masz tu st?wk? :>
Drugi dzie? ten sam kole?, ten sam burdel, ta sama sytuacja. Po udanej zabawie facet rzuca do panny:
- Dobra, jak teraz rozpoznasz co to za fajka po samym dymie - dostajesz tysiaka do ?apy.
-Niuch... Niuch... Nooo, to przecie? jest proste, LM czerwony!
-Dobra suczka, naprawd? dobra... Tutaj masz obiecany hajs.
Trzecie dzie? typek wpada do burdelu full nagrzany. Po zabawie z t? sam? dziewczyn? m?wi:
Teraz mam dla Ciebie co? specjalnego. Jak uda Ci si? zgadn?? co to za papieros po dymie b?d? tutaj wpada? tylko do Ciebie codziennie!
Panienka zw?cha?a ?adny zarobek, wi?c kiedy tylko kole? odpali? szluga zacz??a w?cha?...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tego, jak si? nazywa?y te fajki z wielb??dem bo zapomnia?em ???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Otworzy? lod?wk?, wsadzi? s?onia, zamkn?? lod?wk?.Lustro nie ma okre?lonego koloru chyba, nie? ; d
Prosta zagadka - Jak wsadzi? s?onia do lod?wki?
Nie wiem dlaczego akurat t? zagadk? poda?em, ale jako? mi wpad?a w oko..![]()
Znaaane ;d
Ja mam tak? zajebist?.
Wpada nabuzowany kierowca tira do burdelu.
Podbija do niego Burdel mama i wybiera dla niego najlepsz? panienk?. Kiedy ju? si? zabawili facet wci?? przy zgaszonym ?wietle odpala sobie fajeczk? i m?wi do panienki:
-S?uchaj no, jak rozpoznasz po dymie co to za papieros dostaniesz ode mnie st?wk?.
Panna niucha, niucha i m?wi:
-Noo... to jest malboro czerwone..
-No, dobra dziwka, dobra masz tu st?wk? :>
Drugi dzie? ten sam kole?, ten sam burdel, ta sama sytuacja. Po udanej zabawie facet rzuca do panny:
- Dobra, jak teraz rozpoznasz co to za fajka po samym dymie - dostajesz tysiaka do ?apy.
-Niuch... Niuch... Nooo, to przecie? jest proste, LM czerwony!
-Dobra suczka, naprawd? dobra... Tutaj masz obiecany hajs.
Trzecie dzie? typek wpada do burdelu full nagrzany. Po zabawie z t? sam? dziewczyn? m?wi:
Teraz mam dla Ciebie co? specjalnego. Jak uda Ci si? zgadn?? co to za papieros po dymie b?d? tutaj wpada? tylko do Ciebie codziennie!
Panienka zw?cha?a ?adny zarobek, wi?c kiedy tylko kole? odpali? szluga zacz??a w?cha?...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tego, jak si? nazywa?y te fajki z wielb??dem bo zapomnia?em ???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~