• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Z?oty wale? - postrach marynarzy.

Status
Zamknięty.
Odp: Z?oty wale? - postrach marynarzy.

Ehhh... nie zauwa?yli?cie ?e potworkami zape?niaja luki na mapie ?wiaqta - za nied?ugo jakiego? penisa dadz? - a potem si? tam wyspa pojawi :P
W miejscue "wonsza fotngo" jest Yalahar i Zao. Mo?e tam szukajcie odpowiedzi.

Jak na moje to kolejna bajka kt?ra nag?o?niacie tak jak z tymi spike swordami bazyliszkiem itd jedna wielka lipa :P

Mo?e kiedy? b?dzie ten wale? ale na pewno nie ma go teraz - sprawd?cie w tibia.spr ;)

Moja teroja nie sprawdzi?a si? ;/ Sprawdzi?em wszystkie wyspy Tibi a ju? napewno tyle ile moglem ;p i ani sladu zadnego walenia ;/ i nagle gdy na cormay pogada?em z jednym npc cos gada? ?e na p??noc od wyspy maj? miejsce jakie? wypadki i tragedie.Ciekawe o co chodzi...napewno si? jeszcze rozejrze.

sry za ortografie to nie jest moja mocna strona ;p

Dosc ciekawe ale czy do konca prawda:P przekonamy sie:D

To wszystko to chwyt cip softu, tak samo jak skarbiec krasnolud?w.

Bardzo ciekawe. Osobi?cie nie sprawdza?em , bo nie wierze Cipsoftowe mity i legendy , ale to mnie zainteresowa?o.

Popieram zdanie poprzednik?w monster wejdzie w jakim? update i specjalnie dali scyzoryk z rt?ci aby mo?na by?o go pokona? czy co? :P

Cipsoft zrobi wszystko ?eby przyci?gn?? do siebie nowych graczy :) Nie raz legendy ko?czy?y si? na pustych obietnicach, wi?c nie nastawiajcie si? na nie wiadomo co :)

To prawda. Gdy wybiera?em si? z koleg? na ryby, to niespodziewanie z wody wyskoczy? wale?. Nic nie pami?tam, bo pad?em. Po chwili obudzi?em si? w ?wi?tyni.

A widzia?e? krasnoludki? :O. Nie no sorry, ale m?j brat lepsze bajeczki wymy?la ^.^. Jak mog?e? pa?? i nic nie pami?ta? z gry? Troch? dziwne...

@topic

Moim zdaniem to jest "chwyt" ?eby zaciekawi? graczy, nie ma z?otego walenia i tyle na ten temat. Je?eli by?by naprawd? to jaki? gracz by go ju? dawno zobaczy? i sfotografowa? ;). Nie poznamy nigdy prawdy, poniewa? CipSoft trzyma nas w "niepewno?ci", a dok?adnie to nie podaje nam prawdziwych informacji lecz bajeczki wyssane z kciuka :lol:.

P.S. Dawny moderator Always usun?? wszelkie informacje dot. "Mitu", proponowa?bym usun?? temat lub przenie?? go do kosza. A je?eli komu? by si? chcia?o to mo?e od?wie?y? informacje :hah:.

Off top : Na co czeka blondyna pod wod? ? Na walenie

Status
Zamknięty.
Do góry